Skocz do zawartości

Wybory samorządowe 16.11.2014 r.

MichałK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Olo dobrze napisał. Wszędzie staruszków na rencie i emeryturze pełno. Znaleźli sposób na dorobienie. Glosujcie na wszystkich w kwiecie wieku co mają przyszłość przed sobą a nie wystawiają nogi do grobu ale jeszcze do siebie grabiami. Nie będę patrzył na opcję tylko na człowieka a Dec do dobrych przykładów nie należy tak samo jak Michalski i Zieliński. Olo ja ciebie popieram NIE DLA STARYCH ZGREDÓW.

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiesz, że teraz najlepsze są stare odgrzewane kotlety? Dec, Zieliński, Sydorka, Pożdalka, Michalski, Cieplichewicz , Kuszwsrodnż ja się boję w nocy spać. Jak wy chcecie zmieniać Ińsko?

Nic nie wiesz czlowieku o polityce. Nie wiek decyduje o tym co kto potrafi. W gminie Dobra Szczecinska 8 z 15 radnych juzvwybrano, bo sie sprawdzili i nie maja kontrkandydatow. Sa wsrod nich tacy ludzie ktorzy mandat pelnia nieprzerwanie 24 lata od 1990 r. Pomimo tego ze sa to, wedlug Twojej definicji, stare zgredy to gmina sie rozwija. Zreszta Olo skoro nie podoba Ci sie skład kandydatów to trzeba bylo samemu wystartowac, albo przystapic do jakiegos komitetu. Smarować ludzi pod nickiem jednak zawsze jest łatwiej. Tylko że to Ci wymienieni przez ciebie maja odwage poddać sie werfikascji innych, abtobie tej odwagi brak.

Odnośnik do odpowiedzi

Nic nie wiesz czlowieku o polityce. Nie wiek decyduje o tym co kto potrafi. W gminie Dobra Szczecinska 8 z 15 radnych juzvwybrano, bo sie sprawdzili i nie maja kontrkandydatow. Sa wsrod nich tacy ludzie ktorzy mandat pelnia nieprzerwanie 24 lata od 1990 r. Pomimo tego ze sa to, wedlug Twojej definicji, stare zgredy to gmina sie rozwija. Zreszta Olo skoro nie podoba Ci sie skład kandydatów to trzeba bylo samemu wystartowac, albo przystapic do jakiegos komitetu. Smarować ludzi pod nickiem jednak zawsze jest łatwiej. Tylko że to Ci wymienieni przez ciebie maja odwage poddać sie werfikascji innych, abtobie tej odwagi brak.

Skąd wiesz co ja robię. Może jestem kandydatem. Może interesuje mnie to co się dzieje i mam zamiar pokazać wam gdzie jest miejsce niektórych dewotów.

Odnośnik do odpowiedzi

Skąd wiesz co ja robię. Może jestem kandydatem. Może interesuje mnie to co się dzieje i mam zamiar pokazać wam gdzie jest miejsce niektórych dewotów.

No to się po robiło! To ty takie aspiracje masz blokowcu? A ja ciebie za dobrego ducha miałem. Co za kanalika.

Odnośnik do odpowiedzi

Olo kłamiesz, przejrzałem wszystkie listy kandydackie i ciebie tam nie ma !! Chyba że startujesz w innej gminie ?

Odnośnik do odpowiedzi

Ty idioto uważasz że to odwaga a nie pazerność połączona z głupotą i klikami? Tutaj po prostu nie ma niezależnej osoby bez wsparcia jakiejś kliki. Albo komuchy , albo buraki, albo ukraina,albo Liwak.

Tutaj smarowanie nic nie da ,bo to są kliki.A te mają swoje prywatne interesiki.A liczą jak zwykle na zbałamuconych i przekupionych mieszkańców.

Odnośnik do odpowiedzi

dewot (łc. devotus ‘poświęcony, oddany’) religiozn. mężczyzna ostentacyjnie obnoszący się ze swoją pobożnością, wymagający jej od innych; bigot, świętoszek; r.ż. dewotka.

Kogo do tych niektórych zaliczasz i gdzie jest ich miejsce?

Odnośnik do odpowiedzi

gówno cię to obchodzi my nie interesujemy się tym co ty radzisz na swoich spotkaniach zajobie

Przecież włodek z młodym i "nauczycielem" są prostakami to czego się spodziewasz? Mądrych wypowiedzi? Nikt tu o programach nie dyskutuje bo żaden komitet takowego nie posiada. Ktoś słusznie zauważył że cztery komitety walczące o swoje wpływy w tej gminie. Komu tam zależy na mieszkańcach.

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież włodek z młodym i "nauczycielem" są prostakami to czego się spodziewasz? Mądrych wypowiedzi? Nikt tu o programach nie dyskutuje bo żaden komitet takowego nie posiada. Ktoś słusznie zauważył że cztery komitety walczące o swoje wpływy w tej gminie. Komu tam zależy na mieszkańcach.

Dogadany ze wszystkimi włodek też nie daje widoków na lepsze. Program pana Liwaka nic nie zawiera. Hasła jak za czasów Działoszewskiej. Ciągle coś do programu dopisuje co mu na myśl przyjdzie co oczy zobaczą i tak to się nazywa PROGRAM. Program jest jak życiorys wszystko jest od początku do końca. Wszystko można chcieć ale trzeba na to wszystko wyłożyć kasę a nikt nie pisze SKĄD WEŹMIE na te wszystkie zbytki jak budżet jest jeden i wiadomy. Skąd kandydaci na burmistrzów wytrzepią tą kasę? Nie obiecujcie ludziom tego czego nie zrobicie a nie zrobicie nic.

Odnośnik do odpowiedzi
  • Neko zablokował ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...