Skocz do zawartości

Wybory samorządowe 16.11.2014 r.

MichałK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Kwetie żwirowni i innych ruchów rządzących w tej i innej gminie, na każdym poziomie i szczeblu powinny być uwzględniane z opinią społeczną...żwirownia ewidentnie może zrujnować i tak już zrujnowane Ińsko. Aż dziwie się że obecny burmistrz dalej startuje w wyborach, wystarczy spojrzeć do okoła objektywnie co za jego kadencji zostało zrobione w Ińsku.

Mam nadzieję że kandydaci na burmistrza i radni wezmą sobie to głęboko do serca czytając ten post.

Przejęcie takiej funkcji to spora odpowiedzialność to nie jest kwestia tylko pieniędzy to kwestia pracy dla społeczeństwa w każdym wymiarze mikro i makro moi drodzy.

Te miasteczko umiera i jest na respiratorze w tej chwili. Osoby które teraz przejmą obowiązki burmistrza i radnych niech mają świadomość tego, iż albo przywrócą równowagę temu miasteczku albo je doszczętnie zniszczą.

To już nie są żarty, tu potrzeba osoby doświadczonej, pewnej, mającej kontakty i dobry kontakt z ludzmi, innowacyjnej, niebojącej się wyzwań ani zmian obecnej sytuacji, nowego światopoglądu na rozwój gmin, miast, kraju....moi drodzy...niech każdy kandydat zastanowi się szczerze czy te warunki spełnia?! bo na burmistrza i radnych prawie każdy może startować...ale nie każdy z was może nim i radnym zostać tak naprawdę...

Chyba że liczycie tylko na pieniądze,wtedy nie mam o czym z państwem dyskutować.

Proszę aby każdy mieszkaniec w domu przy stole z rodziną bądź znajomymi szczerze podyskutował o kandydatach na burmistrza i radnych...i dokonał wyboru..

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie już to było dyskutowane, wspólnie doszliśmy do wniosku, że 25 po upadku komunizmu należy ostatecznie zerwać z komuną i wybrać burmistrza, który z tym zbrodniczym systemem nie miał nic wspólnego, takim kandydatem jest pan Liwak i on zasługuje na poparcie mojej rodziny.

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie już to było dyskutowane, wspólnie doszliśmy do wniosku, że 25 po upadku komunizmu należy ostatecznie zerwać z komuną i wybrać burmistrza, który z tym zbrodniczym systemem nie miał nic wspólnego, takim kandydatem jest pan Liwak i on zasługuje na poparcie mojej rodziny.

brawo:) :) :) moja rodzinka też stawia na Jacka:) swoich znajomych też zaciągne :)

Odnośnik do odpowiedzi

nędzna i prymitywna propaganda " sami o sobie "

Działoszewska = żwirownia

Racinowski = żwirownia

Terebecki = też okazuje się, że żwirownia

A więc pozostaje tylko Liwak, ten otwarcie mówi, że jest przeciw żwirowni i na niego zagłosuję.

każdy głosuje na kogo chce i nic ci do tego. sam jesteś nędzny i prymitywny. głosuj na bandę, która chce zniszczyć ińsko. głosuj a potem będziesz płakał rzewnymi łzami że ińsko zaorali. ja głosuje na Jacka i nikt nie ma prawa podważać mojej decyzji:)

Odnośnik do odpowiedzi
wieża jak wieża
Działoszewska = żwirownia

Racinowski = żwirownia

Terebecki = też okazuje się, że żwirownia

A więc pozostaje tylko Liwak, ten otwarcie mówi, że jest przeciw żwirowni i na niego zagłosuję.

każdy głosuje na kogo chce i nic ci do tego. sam jesteś nędzny i prymitywny. głosuj na bandę, która chce zniszczyć ińsko. głosuj a potem będziesz płakał rzewnymi łzami że ińsko zaorali. ja głosuje na Jacka i nikt nie ma prawa podważać mojej decyzji:)

Mimo wszystko należy dmuchać na zimne.Ciotka wieża ze swoimi babami podobnymi zresztą do obecnych apostołów buraka działa o wiele bardziej profesjonalnie. Stać ją (je) na profesjonalny ,kolorowy folder z wypacykowanymi gębami starych w większości wyjadaczek jeszcze z czasów komuny i wczesnej demokracji. Te bezmózgi nie idą tam dla dobra gminy lecz aby włożyć na stołek swoją wagę ciężką. To,że bywała już wielokrotnie wszyscy wiedzą.Że reprezentuje komuchów też,że jest w IPN na czołowym miejscu jako była działaczka PZPR-owskich władz gminnych i powiatowych.Młodzi niewiele o tym wiedzą,bo ssali mleko matki,kiedy ona wydawała partyjne zadania.Ale czyżby starzy zapomnieli? Nie myślę tutaj o jej wiernych towarzyszach,zresztą do dzisiaj korzystających z pewnych przywilejów nadanych wcześniej, to też nie dziwi,tak robią wszyscy, nawet pseudosolidanościowcy. Ale ile razy można z czapą komucha pchać się do koryta? To już robi się niezdrowe.I Te wypindrowane na ulotce bez programów działania za to z nastawieniem na dopchanie swojej wieży do koryta.A w jej przypadku koryto oznacza łatwe dotrwanie do emerytury i to nie byle jakiej. Przecież tak ciężko pracowała całe życie. Myślcie w tych swoich opcjach co zrobić,bo dla gminy nie będzie to rozwojowy czas. Raczej powsadzanie swoich ludzi,gdzie się jeszcze da i załatwienie najważniejszego tematu -ŻWIROWNI. Potem będzie rozkoszowała się na swojej działce nad pięknym jeziorem tuż za tym razem ,wieżą ciśnień.A co jest demokracja i każdy orze jak może. I te stare baby z hasłami jak z realizacji zadań z któregoś plenum PZPR.

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo wszystko należy dmuchać na zimne.Ciotka wieża ze swoimi babami podobnymi zresztą do obecnych apostołów buraka działa o wiele bardziej profesjonalnie. Stać ją (je) na profesjonalny ,kolorowy folder z wypacykowanymi gębami starych w większości wyjadaczek jeszcze z czasów komuny i wczesnej demokracji. Te bezmózgi nie idą tam dla dobra gminy lecz aby włożyć na stołek swoją wagę ciężką. To,że bywała już wielokrotnie wszyscy wiedzą.Że reprezentuje komuchów też,że jest w IPN na czołowym miejscu jako była działaczka PZPR-owskich władz gminnych i powiatowych.Młodzi niewiele o tym wiedzą,bo ssali mleko matki,kiedy ona wydawała partyjne zadania.Ale czyżby starzy zapomnieli? Nie myślę tutaj o jej wiernych towarzyszach,zresztą do dzisiaj korzystających z pewnych przywilejów nadanych wcześniej, to też nie dziwi,tak robią wszyscy, nawet pseudosolidanościowcy. Ale ile razy można z czapą komucha pchać się do koryta? To już robi się niezdrowe.I Te wypindrowane na ulotce bez programów działania za to z nastawieniem na dopchanie swojej wieży do koryta.A w jej przypadku koryto oznacza łatwe dotrwanie do emerytury i to nie byle jakiej. Przecież tak ciężko pracowała całe życie. Myślcie w tych swoich opcjach co zrobić,bo dla gminy nie będzie to rozwojowy czas. Raczej powsadzanie swoich ludzi,gdzie się jeszcze da i załatwienie najważniejszego tematu -ŻWIROWNI. Potem będzie rozkoszowała się na swojej działce nad pięknym jeziorem tuż za tym razem ,wieżą ciśnień.A co jest demokracja i każdy orze jak może. I te stare baby z hasłami jak z realizacji zadań z któregoś plenum PZPR.

Takie tolki banany będą w imieniu tych klik zakłócać tok normalnego rozumowania przy powstających przekrętach.

Odnośnik do odpowiedzi

człowieku podajesz stronę o której z nas wielu nie miało pojęcia sprzed lat!!!!!!!!!! takie dane to sobie wsadź w tyłek:)

Nie wiesz, że teraz najlepsze są stare odgrzewane kotlety? Dec, Zieliński, Sydorka, Pożdalka, Michalski, Cieplichewicz , Kusz, przecież ja się boję w nocy spać. Jak wy chcecie zmieniać Ińsko?

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiesz, że teraz najlepsze są stare odgrzewane kotlety? Dec, Zieliński, Sydorka, Pożdalka, Michalski, Cieplichewicz , Kusz, przecież ja się boję w nocy spać. Jak wy chcecie zmieniać Ińsko?

Mogłeś zgłosić się i ty,ale pewnie bałbyś się własnego cienia.

Odnośnik do odpowiedzi
  • Neko zablokował ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...