radny Napisano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2014 radny łże jak pies!Przecież nie możesz powiedzieć,że radny jest osobą prawdomówną.Kampania trwa.Jak pies to skomlisz ty. Odnośnik do odpowiedzi
max Napisano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Kwetie żwirowni i innych ruchów rządzących w tej i innej gminie, na każdym poziomie i szczeblu powinny być uwzględniane z opinią społeczną...żwirownia ewidentnie może zrujnować i tak już zrujnowane Ińsko. Aż dziwie się że obecny burmistrz dalej startuje w wyborach, wystarczy spojrzeć do okoła objektywnie co za jego kadencji zostało zrobione w Ińsku.Mam nadzieję że kandydaci na burmistrza i radni wezmą sobie to głęboko do serca czytając ten post.Przejęcie takiej funkcji to spora odpowiedzialność to nie jest kwestia tylko pieniędzy to kwestia pracy dla społeczeństwa w każdym wymiarze mikro i makro moi drodzy.Te miasteczko umiera i jest na respiratorze w tej chwili. Osoby które teraz przejmą obowiązki burmistrza i radnych niech mają świadomość tego, iż albo przywrócą równowagę temu miasteczku albo je doszczętnie zniszczą.To już nie są żarty, tu potrzeba osoby doświadczonej, pewnej, mającej kontakty i dobry kontakt z ludzmi, innowacyjnej, niebojącej się wyzwań ani zmian obecnej sytuacji, nowego światopoglądu na rozwój gmin, miast, kraju....moi drodzy...niech każdy kandydat zastanowi się szczerze czy te warunki spełnia?! bo na burmistrza i radnych prawie każdy może startować...ale nie każdy z was może nim i radnym zostać tak naprawdę...Chyba że liczycie tylko na pieniądze,wtedy nie mam o czym z państwem dyskutować.Proszę aby każdy mieszkaniec w domu przy stole z rodziną bądź znajomymi szczerze podyskutował o kandydatach na burmistrza i radnych...i dokonał wyboru.. Odnośnik do odpowiedzi
idee fix Napisano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2014 U mnie już to było dyskutowane, wspólnie doszliśmy do wniosku, że 25 po upadku komunizmu należy ostatecznie zerwać z komuną i wybrać burmistrza, który z tym zbrodniczym systemem nie miał nic wspólnego, takim kandydatem jest pan Liwak i on zasługuje na poparcie mojej rodziny. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2014 U mnie już to było dyskutowane, wspólnie doszliśmy do wniosku, że 25 po upadku komunizmu należy ostatecznie zerwać z komuną i wybrać burmistrza, który z tym zbrodniczym systemem nie miał nic wspólnego, takim kandydatem jest pan Liwak i on zasługuje na poparcie mojej rodziny.brawo:) :) :) moja rodzinka też stawia na Jacka:) swoich znajomych też zaciągne :) Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2014 brawo:) :) :) moja rodzinka też stawia na Jacka:) swoich znajomych też zaciągne :)nędzna i prymitywna propaganda " sami o sobie " Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2014 nędzna i prymitywna propaganda " sami o sobie "Działoszewska = żwirowniaRacinowski = żwirowniaTerebecki = też okazuje się, że żwirowniaA więc pozostaje tylko Liwak, ten otwarcie mówi, że jest przeciw żwirowni i na niego zagłosuję.każdy głosuje na kogo chce i nic ci do tego. sam jesteś nędzny i prymitywny. głosuj na bandę, która chce zniszczyć ińsko. głosuj a potem będziesz płakał rzewnymi łzami że ińsko zaorali. ja głosuje na Jacka i nikt nie ma prawa podważać mojej decyzji:) Odnośnik do odpowiedzi
wieża jak wieża Napisano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Działoszewska = żwirowniaRacinowski = żwirowniaTerebecki = też okazuje się, że żwirowniaA więc pozostaje tylko Liwak, ten otwarcie mówi, że jest przeciw żwirowni i na niego zagłosuję.każdy głosuje na kogo chce i nic ci do tego. sam jesteś nędzny i prymitywny. głosuj na bandę, która chce zniszczyć ińsko. głosuj a potem będziesz płakał rzewnymi łzami że ińsko zaorali. ja głosuje na Jacka i nikt nie ma prawa podważać mojej decyzji:) Mimo wszystko należy dmuchać na zimne.Ciotka wieża ze swoimi babami podobnymi zresztą do obecnych apostołów buraka działa o wiele bardziej profesjonalnie. Stać ją (je) na profesjonalny ,kolorowy folder z wypacykowanymi gębami starych w większości wyjadaczek jeszcze z czasów komuny i wczesnej demokracji. Te bezmózgi nie idą tam dla dobra gminy lecz aby włożyć na stołek swoją wagę ciężką. To,że bywała już wielokrotnie wszyscy wiedzą.Że reprezentuje komuchów też,że jest w IPN na czołowym miejscu jako była działaczka PZPR-owskich władz gminnych i powiatowych.Młodzi niewiele o tym wiedzą,bo ssali mleko matki,kiedy ona wydawała partyjne zadania.Ale czyżby starzy zapomnieli? Nie myślę tutaj o jej wiernych towarzyszach,zresztą do dzisiaj korzystających z pewnych przywilejów nadanych wcześniej, to też nie dziwi,tak robią wszyscy, nawet pseudosolidanościowcy. Ale ile razy można z czapą komucha pchać się do koryta? To już robi się niezdrowe.I Te wypindrowane na ulotce bez programów działania za to z nastawieniem na dopchanie swojej wieży do koryta.A w jej przypadku koryto oznacza łatwe dotrwanie do emerytury i to nie byle jakiej. Przecież tak ciężko pracowała całe życie. Myślcie w tych swoich opcjach co zrobić,bo dla gminy nie będzie to rozwojowy czas. Raczej powsadzanie swoich ludzi,gdzie się jeszcze da i załatwienie najważniejszego tematu -ŻWIROWNI. Potem będzie rozkoszowała się na swojej działce nad pięknym jeziorem tuż za tym razem ,wieżą ciśnień.A co jest demokracja i każdy orze jak może. I te stare baby z hasłami jak z realizacji zadań z któregoś plenum PZPR. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Dokładnie taki sam jest racin, ma takie same cele i esbeckie metody działania, dla nich człowiek się nie liczy, najważniejsza jest własna d*** Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2014 brawo:) :) :) moja rodzinka też stawia na Jacka:) swoich znajomych też zaciągne :)A ja stawiam na Tolka Banana !!! Odnośnik do odpowiedzi
banan -palant Napisano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Mimo wszystko należy dmuchać na zimne.Ciotka wieża ze swoimi babami podobnymi zresztą do obecnych apostołów buraka działa o wiele bardziej profesjonalnie. Stać ją (je) na profesjonalny ,kolorowy folder z wypacykowanymi gębami starych w większości wyjadaczek jeszcze z czasów komuny i wczesnej demokracji. Te bezmózgi nie idą tam dla dobra gminy lecz aby włożyć na stołek swoją wagę ciężką. To,że bywała już wielokrotnie wszyscy wiedzą.Że reprezentuje komuchów też,że jest w IPN na czołowym miejscu jako była działaczka PZPR-owskich władz gminnych i powiatowych.Młodzi niewiele o tym wiedzą,bo ssali mleko matki,kiedy ona wydawała partyjne zadania.Ale czyżby starzy zapomnieli? Nie myślę tutaj o jej wiernych towarzyszach,zresztą do dzisiaj korzystających z pewnych przywilejów nadanych wcześniej, to też nie dziwi,tak robią wszyscy, nawet pseudosolidanościowcy. Ale ile razy można z czapą komucha pchać się do koryta? To już robi się niezdrowe.I Te wypindrowane na ulotce bez programów działania za to z nastawieniem na dopchanie swojej wieży do koryta.A w jej przypadku koryto oznacza łatwe dotrwanie do emerytury i to nie byle jakiej. Przecież tak ciężko pracowała całe życie. Myślcie w tych swoich opcjach co zrobić,bo dla gminy nie będzie to rozwojowy czas. Raczej powsadzanie swoich ludzi,gdzie się jeszcze da i załatwienie najważniejszego tematu -ŻWIROWNI. Potem będzie rozkoszowała się na swojej działce nad pięknym jeziorem tuż za tym razem ,wieżą ciśnień.A co jest demokracja i każdy orze jak może. I te stare baby z hasłami jak z realizacji zadań z któregoś plenum PZPR.Takie tolki banany będą w imieniu tych klik zakłócać tok normalnego rozumowania przy powstających przekrętach. Odnośnik do odpowiedzi
Jacek Napisano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Wystarczy sprawdzić - jestem BOGIEMhttp://radny.co.pl/Jacek-Liwak,gmina-I%C5%84sko,_1co Odnośnik do odpowiedzi
Jacek Napisano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Wystarczy sprawdzić - jestem BOGIEMhttp://radny.co.pl/Jacek-Liwak,gmina-I%C5%84sko,_1co Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2014 człowieku podajesz stronę o której z nas wielu nie miało pojęcia sprzed lat!!!!!!!!!! takie dane to sobie wsadź w tyłek:) Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 człowieku podajesz stronę o której z nas wielu nie miało pojęcia sprzed lat!!!!!!!!!! takie dane to sobie wsadź w tyłek:)Nie wiesz, że teraz najlepsze są stare odgrzewane kotlety? Dec, Zieliński, Sydorka, Pożdalka, Michalski, Cieplichewicz , Kusz, przecież ja się boję w nocy spać. Jak wy chcecie zmieniać Ińsko? Odnośnik do odpowiedzi
kotlet Napisano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Nie wiesz, że teraz najlepsze są stare odgrzewane kotlety? Dec, Zieliński, Sydorka, Pożdalka, Michalski, Cieplichewicz , Kusz, przecież ja się boję w nocy spać. Jak wy chcecie zmieniać Ińsko?Mogłeś zgłosić się i ty,ale pewnie bałbyś się własnego cienia. Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Mogłeś zgłosić się i ty,ale pewnie bałbyś się własnego cienia.Ten blokowy gagatek to każdemu łatę przypnie, wieczny krytykant. Stać z boku i każdego ciurkiem obgadywać to jego żywioł !! Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 pajacu startuj a zobaczysz kto na ciebie da głos Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 OLO TY GŁUPOLU ,PUSTY JESTEŚ JAK DZBAN Odnośnik do odpowiedzi
pipka Napisano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Stawiać najlepiej na młodych bez pracy siedzących przy piwku, śmierdzących ochlapusów Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Stawiać najlepiej na młodych bez pracy siedzących przy piwku, śmierdzących ochlapusówNajlepiej na Konopkę ?! Konopka na burka !!!!! Odnośnik do odpowiedzi
kacha Napisano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 W tych wyborach to są jakieś jaja,kandydaci to kosmici jakich malo Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 konopka już 12 lat nie pije, a twój burek i jego zastępca doją non stop Odnośnik do odpowiedzi
cipa Napisano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 To ta łajza z zamkowej Odnośnik do odpowiedzi
cipa Napisano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 To ta łajza z zamkowej Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi