kandydat Napisano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Krzysiek nie wybielaj się, ty z twoim kapusiem zrobiłeś dla żwirowni więcej niż ktokolwiek inny, manipulowałeś referendum, teraz manipulujesz wyborcami, ale nie z nami te numery..............Każdy może robić kampanię jak chce. Wieża tak łatwo nie odpuści - już raz łapali razem za klamkę gminy więc chcą nam zafundować powtórkę z rozrywki. Ja widziałem te stare cioty dzisiaj. Ja się dziwię że to to jeszcze wychodzi na ulicę fuj..... Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Każdy może robić kampanię jak chce. Wieża tak łatwo nie odpuści - już raz łapali razem za klamkę gminy więc chcą nam zafundować powtórkę z rozrywki. Ja widziałem te stare cioty dzisiaj. Ja się dziwię że to to jeszcze wychodzi na ulicę fuj.....An u was to co jest? Jak patrze na listę waszych radnych to mi się alzhaimer przypomina Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2014 An u was to co jest? Jak patrze na listę waszych radnych to mi się alzhaimer przypominaTo już go miałeś? Jakie są tego objawy? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2014 To już go miałeś? Jakie są tego objawy?nie pamieta sie po wyborach tego co sie obiecalo przed wyborami, u was te objawy sa juz od 4 lat Odnośnik do odpowiedzi
pałka Napisano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Każdy może robić kampanię jak chce. Wieża tak łatwo nie odpuści - już raz łapali razem za klamkę gminy więc chcą nam zafundować powtórkę z rozrywki. Ja widziałem te stare cioty dzisiaj. Ja się dziwię że to to jeszcze wychodzi na ulicę fuj.....Do tego podłączą starych ORMO-wców na czele z Wieszoł.... i kilku nowych z klanu PSL i już maja swoje zaplecze ochraniarskie. Odnośnik do odpowiedzi
bogactwo Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Jeżeli kandydaci są tacy uczciwi, to niech pokażą swoje majątki,dochody,pieniądze i działki które nabyli np: na mężów jak ciocia wieża, czy burak. Odnośnik do odpowiedzi
siara Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2014 http://wybory2014.pk...iny/view/321405No to wybór z********.Już widzę te nowe twarze i ich siłę działania. Powstające domy i zakłady pracy, rozwój infrastrukturalny i kulturalny.Chyba jedynym argumentem "za" będzie deklaracja,że nie powstanie tutaj żwirownia nigdy.Chociaż z drugiej strony Racinowski taką dał a potem wrobił wszystkich w konia.Ciocia wieża od zawsze stylem kreta działała za żwirownią,zaczynając od Studium.Stojący jak wieża "bioetanol" to też jej idea.Po drodze miała jeszcze spalarnię śmieci,tylko ludzie jej przeszkodzili. Teraz ma szanse dokończyć swoje słynne ,śmierdzące plany. Inni też niewiele lepsi,kręcący się wokół konia ataman, czy jak by nie było działacz bez twarzy z rentą i emeryturą jednocześnie. Wszyscy milczą,nikt nie ujawnia swoich zdradzieckich wobec gminy planów.Po wyborach będą dalej jak kacyki realizować swoje pierdzenie w stołek i życie na koszt strasznie głupich wyborców. Odnośnik do odpowiedzi
nie zazdroszczę Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Jeżeli kandydaci są tacy uczciwi, to niech pokażą swoje majątki,dochody,pieniądze i działki które nabyli np: na mężów jak ciocia wieża, czy burak.Racinowski co roku wykazuje swój majątek,a Działoszewska wykazywała,gdy była burmistrzem. Niech ciebie ich bogactwo nie kłuje w oczy. Sam wzbogać się,jeśli potrafisz. Odnośnik do odpowiedzi
oświeć ich panie Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2014 http://wybory2014.pk...iny/view/321405No to wybór z********.Już widzę te nowe twarze i ich siłę działania. Powstające domy i zakłady pracy, rozwój infrastrukturalny i kulturalny.Chyba jedynym argumentem "za" będzie deklaracja,że nie powstanie tutaj żwirownia nigdy.Chociaż z drugiej strony Racinowski taką dał a potem wrobił wszystkich w konia.Ciocia wieża od zawsze stylem kreta działała za żwirownią,zaczynając od Studium.Stojący jak wieża "bioetanol" to też jej idea.Po drodze miała jeszcze spalarnię śmieci,tylko ludzie jej przeszkodzili. Teraz ma szanse dokończyć swoje słynne ,śmierdzące plany. Inni też niewiele lepsi,kręcący się wokół konia ataman, czy jak by nie było działacz bez twarzy z rentą i emeryturą jednocześnie. Wszyscy milczą,nikt nie ujawnia swoich zdradzieckich wobec gminy planów.Po wyborach będą dalej jak kacyki realizować swoje pierdzenie w stołek i życie na koszt strasznie głupich wyborców.Przecież ci ludzie przeżyli większość życia na posadach urzędniczych.Czyli takich bez efektu ich pracy.Lata pobierania wysokich pensji też nie wykazały jakiejkolwiek pożytecznej i widocznej pracy. Ludzie wieża czy obecny burak to przykłady iście komunistycznego stylu życia.Nie napracować się a mieć wszystko. A głupi wyborcy niech nas utrzymują. Co za te miliony zrobiono dla gminy poza beznadziejnymi inwestycjami przeciwko bytowi i rozwojowi tego regionu? Idźcie się pomodlić,skoro jesteście wierzący i niech was oświeci przed dniem postawienia krzyżyka. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Przecież ci ludzie przeżyli większość życia na posadach urzędniczych.Czyli takich bez efektu ich pracy.Lata pobierania wysokich pensji też nie wykazały jakiejkolwiek pożytecznej i widocznej pracy. Ludzie wieża czy obecny burak to przykłady iście komunistycznego stylu życia.Nie napracować się a mieć wszystko. A głupi wyborcy niech nas utrzymują. Co za te miliony zrobiono dla gminy poza beznadziejnymi inwestycjami przeciwko bytowi i rozwojowi tego regionu? Idźcie się pomodlić,skoro jesteście wierzący i niech was oświeci przed dniem postawienia krzyżyka.Jest wiele innych zawodów i funkcji,które nie przynoszą efektów ekonomicznych:policja,wojsko,prokuratura,sądownictwo,prawnicy,filozofowie,oświata z nauczycielami,artyści itd,itp na sprzątaczkach kończąc.Mimo to funkcje te są niezbędne w funkcjonowaniu państwa cywilizowanego. Odnośnik do odpowiedzi
motto Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Przecież ci ludzie przeżyli większość życia na posadach urzędniczych.Czyli takich bez efektu ich pracy.Lata pobierania wysokich pensji też nie wykazały jakiejkolwiek pożytecznej i widocznej pracy. Ludzie wieża czy obecny burak to przykłady iście komunistycznego stylu życia.Nie napracować się a mieć wszystko. A głupi wyborcy niech nas utrzymują. Co za te miliony zrobiono dla gminy poza beznadziejnymi inwestycjami przeciwko bytowi i rozwojowi tego regionu? Idźcie się pomodlić,skoro jesteście wierzący i niech was oświeci przed dniem postawienia krzyżyka.Jest wiele innych zawodów i funkcji,które nie przynoszą efektów ekonomicznych:policja,wojsko,prokuratura,sądownictwo,prawnicy,filozofowie,oświata z nauczycielami,artyści itd,itp na sprzątaczkach kończąc.Mimo to funkcje te są niezbędne w funkcjonowaniu państwa cywilizowanego. OdpowiedzFunkcje są niezbędne ale sprawowane nie przez klany i kliki partyjne.Ci wszyscy ludzie już wielokrotnie pokazali swoją prywatę i obrany sposób na życie.Właśnie to należy uświadomić mieszkańcom oszukiwanym od 25 lat. Najłatwiej w klice tak jak obecnie IFS czy wcześniej komuchy i pseudosolidaruchy. Ludzie tutaj biedni,niewykształceni, zagubieni w po PGR-owskiej gehennie i do tego szantażowani albo podkupywani. Cwaniactwo startujących polega właśnie na perfidnym oszustwie. jacy radni mają być. W większości ci sami lub byli ci sami. Nic nowego,wartościowego i niestety nie wykształconego.Kilka osób wiosny nie czyni. Już widać ,że kolejne 4 lata to dalsza stagnacja i obciążanie mieszkanców w imię istnienia złodziejskiego państwa,opierającego byt ww.urzędników na wyzysku podatkowym.Zmądrzejcie ludzi bo czeka was zagłada i ukraińcy nic tutaj nie pomagą.Co najwyżej jeszcze bardziej obciążą swoimi problemami. Filozofię braku efektywności, ktoś wciska ludziom ogłupionym układami tych lokalnych sitw. Odnośnik do odpowiedzi
motto i co dalej? Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Funkcje są niezbędne ale sprawowane nie przez klany i kliki partyjne.Ci wszyscy ludzie już wielokrotnie pokazali swoją prywatę i obrany sposób na życie.Właśnie to należy uświadomić mieszkańcom oszukiwanym od 25 lat. Najłatwiej w klice tak jak obecnie IFS czy wcześniej komuchy i pseudosolidaruchy. Ludzie tutaj biedni,niewykształceni, zagubieni w po PGR-owskiej gehennie i do tego szantażowani albo podkupywani. Cwaniactwo startujących polega właśnie na perfidnym oszustwie. jacy radni mają być. W większości ci sami lub byli ci sami. Nic nowego,wartościowego i niestety nie wykształconego.Kilka osób wiosny nie czyni. Już widać ,że kolejne 4 lata to dalsza stagnacja i obciążanie mieszkanców w imię istnienia złodziejskiego państwa,opierającego byt ww.urzędników na wyzysku podatkowym.Zmądrzejcie ludzi bo czeka was zagłada i ukraińcy nic tutaj nie pomagą.Co najwyżej jeszcze bardziej obciążą swoimi problemami. Filozofię braku efektywności, ktoś wciska ludziom ogłupionym układami tych lokalnych sitw.No dobra, wypisałeś wszystko ładnie i pięknie, a teraz nam to przełóż na głosowanie, jest 4 kandydatów na burmistrza i według ciebie na kogo mamy glosować, aby nie było tego wszystkiego barachła, o którym piszesz? Odnośnik do odpowiedzi
kandydat Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2014 No dobra, wypisałeś wszystko ładnie i pięknie, a teraz nam to przełóż na głosowanie, jest 4 kandydatów na burmistrza i według ciebie na kogo mamy glosować, aby nie było tego wszystkiego barachła, o którym piszesz?Barachło?W żadnym komitecie wyborczym nie ma "super" kandydatów. Ocena osób zawsze zależała będzie od punktu widzenia wyborców. Dla jednych to będzie doświadczenie życiowe i uczciwość,dla innych powiązania rodzinne i towarzyskie,a jeszcze dla innych chęć zmian nawet byle jakich, niekoniecznie na lepsze,ale by były.Życzę wyborów właściwych. Jeśli już 16 listopada wybierzecie,to nie narzekajcie przez całą kolejną kadencję. Odnośnik do odpowiedzi
motto i co dalej? Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2014 kandydat ty się nie wpierdalaj między wódkę i zakąskę, ja pytałem motto o kandydatów na burmistrza, a ty mi tu o radnych bezradnych. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2014 kandydat ty się nie wpierdalaj między wódkę i zakąskę, ja pytałem motto o kandydatów na burmistrza, a ty mi tu o radnych bezradnych.Z taką kulturalną odzywką to glosuj sobie na Liwaka,albo Działoszewską Adin czort !!! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2014 i Ein Teufel !!! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2014 No jeżeli wam jest jeden czort kto będzie burmistrzem to spadajcie na drzewo banany prostować Odnośnik do odpowiedzi
dyskutant Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2014 No jeżeli wam jest jeden czort kto będzie burmistrzem to spadajcie na drzewo banany prostowaćTak mnie jest jeden czort. Idę właśnie banany prostować bo dyskusja o niczym mnie nie interesuje. Opozycja sprowadza dyskusję na dno - prostaki. Odnośnik do odpowiedzi
motto i co dalej? Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Wy znowu do opozycji, ale niech wam będzie, jestem w opozycji i co z tego? padło tu zasadnicze pytanie: na którego kandydata na burmistrza głosować? nadal nie widzę odpowiedzi. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Wy znowu do opozycji, ale niech wam będzie, jestem w opozycji i co z tego? padło tu zasadnicze pytanie: na którego kandydata na burmistrza głosować? nadal nie widzę odpowiedzi.I tak zagłosujesz jak zechcesz. Nikt namawiał ciebie nie będzie,bo i tak masz swój typ. Odnośnik do odpowiedzi
motto i co dalej? Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Chodziło tu o dyskusje nad kandydatami, a osobiście to się jeszcze waham, ale skoro nie chcecie mówić, to zapytam żonę, ona mi powie na kogo głosować Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Chodziło tu o dyskusje nad kandydatami, a osobiście to się jeszcze waham, ale skoro nie chcecie mówić, to zapytam żonę, ona mi powie na kogo głosowaćI słusznie. Żona wie najlepiej. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Chodziło tu o dyskusje nad kandydatami, a osobiście to się jeszcze waham, ale skoro nie chcecie mówić, to zapytam żonę, ona mi powie na kogo głosowaćI słusznie. Żona wie najlepiej. Odnośnik do odpowiedzi
ewa Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Skoro tak oceniasz to powiedz mi to w oczy...a nie ukrywasz się pod nickiem " gość" jak tchórz. nie podoba ci się moja kandydatura to nie głosuj. a jak nie znasz ludzi to nie oceniaj....pozdrawiam :). Czemu sam nie wystartowałeś/aś skoro jesteś taki mądry ???? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Skoro tak oceniasz to powiedz mi to w oczy...a nie ukrywasz się pod nickiem " gość" jak tchórz. nie podoba ci się moja kandydatura to nie głosuj. a jak nie znasz ludzi to nie oceniaj....pozdrawiam :). Czemu sam nie wystartowałeś/aś skoro jesteś taki mądry ????Bo odmówiłem gdy mi zaproponowali.A tobie może się uda, jak nie w wyborach,to w uda. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi