Skocz do zawartości

Wybory samorządowe 16.11.2014 r.

MichałK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

https://www.facebook.com/kwwinskoxxi to jest prezentacja Jacka z programem

Nic z tego nie wynika. To są puste słowa. Jak nie będzie oficjalnych deklaracji ,że żwiorowni nie bedzie to nie pójdę głosować na żaden komitet. Bogdan się ukrywa, Jacek tak mówi żeby nie mówić, "rzeczpospolita babska" chodzi po manchatanie i nawołuje do głosowania na nie bo zmienią oblicze gminy tej gminy a ciocia od żwirowni na radną i pewnie na burmistrza. Pisałem wcześniej i piszę teraz - nie oddam nikomu głosu nikomu kto nie poda jawnej deklaracji że żwirowni nie będzie. Będę namawiać znajomych i wszystkich ludzi by nie pójść na wybory. I nikt mnie nie oczeruje pustą deklaracją tylko prawdziwymi argumentami. program Pana Liwaka to ja mogę w 5 minut obalić. Na facebooku nie ma entuzjazmu na taki program. Natomiast to że "lubi to" Jamroży nie oznacza zwycięstwa.

Odnośnik do odpowiedzi

Włodkowi nic nie zostało jak popieranie Jacka. Ale jemu samemu grunt się pali pod nogami. jemu teraz się wszystko podoba co Jackowe :)

Co wy tu za bzdury wypisujecie, to są strachy na lachy. Włodek ma emeryturę, Jacek pracuje, jeśli przegrają wybory to włos im z głowy nie spadnie. Michał jest młody, przegra to sobie poradzi. Ale jak Racin przegra to będzie stał w pośredniaku w kolejce po robotę. Suma sumarum, jeśli ktoś tu się boi to tylko racin i jego zastępca.
Odnośnik do odpowiedzi

Wygra oczywiście racin i żwirowni jak nie było przed wyborami (a być mogła !!), tak po wyborach absolutnie nie będzie !!!

Tak więc wcale Jacek nie oznacza tylko że żwirowni nie będzie.

Tylko jeszcze "rajco" powiedzcie to publicznie, jawnie niech ludzie to usłyszą opozycja wszędzie mówi, że burek to żwirownia a to nie prawda.

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda tylko że taki Michał , czy Szafran w Referendum się wcale nie wykazali . Teraz tylko piszą że jak oni wygrają to nie będzie żwirowni .

Mogli to zrobić prościej i przyczynić się do wygranej w referendum zamiast taktycznie politykować i się wymądrzać , jak dla mnie to oni są winni tej przegranej .

Odnośnik do odpowiedzi

Racin nie wygra, a za żwirownią jest aż piszczy, tylko się boi przegranej, i musi kłamać

Nie wpisałem wcześniej nicka. A skąd gościu wiesz że Racin i IFS jest za żwirownią ? Gdzie ostatnio o tym mówił, czy mówili ? Dokumenty są od kilku miesięcy gotowe do podjęcia uchwały o planie na kopalnię w skrócie mówiąc.I jak by twoim tokiem rozumować, to Grzesiak już by fedrował piasek.

Widocznie nikt nie piszczy za kopalnią ! Ona może być ale nie musi. I tego się trzymajmy. Spodziewane pieniądze do budżetu nie powalają na kolana - to zdanie powiedział Racin na spotkaniu w nowej świetlicy w Ciemniku, gdzie Grzesiak i jego pomocnicy agitowali za kopalnią! Słyszał je Włodek, ale z poprawności politycznej ani piśnie że tak było, bo to zdanie rozwala im narrację że racin=żwir. A to jest wierutne kłamstwo ! Sam Racin nie przegłosuje planu, potrzebni mu do tego są jeszcze radni IFS-u.

Odnośnik do odpowiedzi

Sam Racin nie przegłosuje planu, potrzebni mu do tego są jeszcze radni IFS-u.

Raci to klamca wyborczy, ty rajca też, pokaz mi chociaż jedno głosowanie, w którym radni IFS zagłosowali przeciw racinowi? Wy wszyscy jesteście pajacami, którymi racin steruje jak tylko chce. Wygracie wybory to od razu przegłosujecie żwirownię. Amen!
Odnośnik do odpowiedzi

O czym ty rajca/zdrajca piszesz? W 2010 roku tez twój idol obiecywal, że nie będzie żwirowni, a po wygraniu wyborów po kilku miesiącach już był robiony plan dla żwirowni. Kogo ty łysy gamoniu chcesz okłamywać? Myslisz, że głupoli masz przed sobą? Takie bzdury to możesz swoim radnym bezradnym opowiadac. Dokumenty masz juz gotowe, czekacie tylko na odpowiednia chwilę i zwirownie zaklepiecie!

Odnośnik do odpowiedzi

Raci to klamca wyborczy, ty rajca też, pokaz mi chociaż jedno głosowanie, w którym radni IFS zagłosowali przeciw racinowi? Wy wszyscy jesteście pajacami, którymi racin steruje jak tylko chce. Wygracie wybory to od razu przegłosujecie żwirownię. Amen!

Jak można głosować przeciw swojemu burmistrzowi, czy w sejmie przeciw swojemu premierowi ? Puknij się w czoło. Pod publiczkę to głosuje opozycja, chociaż w duchu nie raz popiera uchwały !

Po to przed głosowaniem są zebrania klubu IFS-u, aby kontrowersyjne uchwały nie wędrowały na sesję ! I były takie projekty uchwał wnoszone przez burmistrza, które klub po dyskusjach, odrzucał !

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wpisałem wcześniej nicka. A skąd gościu wiesz że Racin i IFS jest za żwirownią ? Gdzie ostatnio o tym mówił, czy mówili ? Dokumenty są od kilku miesięcy gotowe do podjęcia uchwały o planie na kopalnię w skrócie mówiąc.I jak by twoim tokiem rozumować, to Grzesiak już by fedrował piasek.

Widocznie nikt nie piszczy za kopalnią ! Ona może być ale nie musi. I tego się trzymajmy. Spodziewane pieniądze do budżetu nie powalają na kolana - to zdanie powiedział Racin na spotkaniu w nowej świetlicy w Ciemniku, gdzie Grzesiak i jego pomocnicy agitowali za kopalnią! Słyszał je Włodek, ale z poprawności politycznej ani piśnie że tak było, bo to zdanie rozwala im narrację że racin=żwir. A to jest wierutne kłamstwo ! Sam Racin nie przegłosuje planu, potrzebni mu do tego są jeszcze radni IFS-u.

Trzeba było city buraka raz na zawsze zamknąć temat żwirowni, tak skrzętnie wprowadzony przez wieżę i jej przydupasa w tamtych czasów zajmującego się tymi sprawami.Nie było by wówczas ani referendum,ani żwirki nie mili by szans na podjęcie tych wszystkich pseudobadań i ich kłamstw w sprawie wpływu głównie na wody pitne ale też pozostałe.liczyliście na miliony a dostaniecie figę z makiem.Można śmiało powiedzieć,że to jest największa głupota i umysłowy zastój w tym 25 leciu UE przynależności.Wy do tego się przyczyniliście, nie zapoznając się z dokumentami na temat prawdziwych zagrożeń i to dla wielu gmin.Nie tylko tej najgłupszej.Teraz nic innego nie możecie skamleć,bo jesteście na garnuszku żwirowni.A dokładniej w ich portfelach.

Odnośnik do odpowiedzi

O czym ty rajca/zdrajca piszesz? W 2010 roku tez twój idol obiecywal, że nie będzie żwirowni, a po wygraniu wyborów po kilku miesiącach już był robiony plan dla żwirowni. Kogo ty łysy gamoniu chcesz okłamywać? Myslisz, że głupoli masz przed sobą? Takie bzdury to możesz swoim radnym bezradnym opowiadac. Dokumenty masz juz gotowe, czekacie tylko na odpowiednia chwilę i zwirownie zaklepiecie!

racin i ty rajca sprzedaliście się za przysłowiową kupe żwiru, taka jest prawda
Odnośnik do odpowiedzi

Ale Wy wszyscy jesteście głupcami......aż, się ni to płakać ni to się śmiać ........im dłużej to czytam tym bardziej utwierdzam się w temacie że nie warto nić robić,bo cóż robić i zrobić jak nikomu nic nie pasuje? Ludzie żyjcie swoim życiem,tak będzie lepiej dla Was samych i dla innych.Z poważaniem mieszkanka.

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.bip.powia...ony/12697.dhtml

http://www.bip.powia...ony/13401.dhtml

No to ile panie przewodniczący pan zarabia? :D :D :D :D :D :D

Drugi Terebecki. Tyle ma źródeł dochodu, że już nie wie ile tego jest ale żeby w parę miesięcy tak umowy się zmieniły to jest dziwne> Po h...uj komu te oświadczenia jak władza i tak nas rżnie w żywe oczy aż miło. To jest Polska właśnie!!!!

Odnośnik do odpowiedzi

Drugi Terebecki. Tyle ma źródeł dochodu, że już nie wie ile tego jest ale żeby w parę miesięcy tak umowy się zmieniły to jest dziwne> Po h...uj komu te oświadczenia jak władza i tak nas rżnie w żywe oczy aż miło. To jest Polska właśnie!!!!

Gdybyś był pracowity,to miałbyś przynajmniej dwa źródła dochodów. Rozdawnictwo skończyło się z komuną.

Odnośnik do odpowiedzi

No i to by była cała prawda na temat obecnej władzy!

Olo, Olo już myślałem że się ucywilizowałeś i chłodnymi wyważonymi wypowiedziami, zaskarbiasz sobie moje uznanie !

A ty znów powracasz do czasów niedawno minionych reagując na nic nie znaczące wpisy ludzi zaślepionych chorobliwą nienawiścią do wszystkich i do wszystkiego.

Odnośnik do odpowiedzi
  • Neko zablokował ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...