aa Napisano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Takie osoby jak : Dec, Zieliński, Michalski, Kościelny, Kopańska czy Bujny nie powinni wejść do rady. Michalski powinien puknąć się już w czaszkę, Tak jak Dec i Kopańska a Kościelny z Bujnym już pokazali jacy mogą być przewrotni. Dec ciągle myśli tylko o zarobkowaniu zabierając młodym pracę a alkoholik Zieliński już raz przez Racinowskiego był z gminy wywalony na zbity pysk za pijaństwo. Burak zwolnił Ankę z pracy a teraz bierze odrzutka po Stachu jako zwolnionego pijaka. czyżby kandydaci zawiedli? Tym ludziom dziękujemy mają złą przeszłość.Pnie burmistrzu pozbyć się tego niepotrzebnego balastu i może Pan rządzić trzecią kadencję. Michalski i Zieliński to ujma dla Pana. Ja bym sie wstydził takich radnych. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Pnie burmistrzu pozbyć się tego niepotrzebnego balastu i może Pan rządzić trzecią kadencję. Michalski i Zieliński to ujma dla Pana. Ja bym sie wstydził takich radnych.A ty co wróciłeś z wyjazdówki z Czertynia i się mądrujesz? Nawet żebyś się skichał to nie wygracie. Ale młodzi maja parcie na władzę. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2014 A ty co wróciłeś z wyjazdówki z Czertynia i się mądrujesz? Nawet żebyś się skichał to nie wygracie. Ale młodzi maja parcie na władzę.Zapytaj go jak było na tej "wyjazdówce" ? Ha,ha,ha Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Zapytaj go jak było na tej "wyjazdówce" ? Ha,ha,haJak na wyjazdówkach referendalnych. Jak nie mieliście szacunku dla pracy grupy referendalnej to teraz mieszkańcy pokazują wam jak was należy potraktować. Było więcej serca pokazać innym ciężko pracującym żeby teraz zasłużyć na lepsze traktowanie, Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Jak na wyjazdówkach referendalnych. Jak nie mieliście szacunku dla pracy grupy referendalnej to teraz mieszkańcy pokazują wam jak was należy potraktować. Było więcej serca pokazać innym ciężko pracującym żeby teraz zasłużyć na lepsze traktowanie,Dlatego Szafran w Ściennym nie wygra, Halejcio w Linówku też, żadne Paterki pójdą won, a i innym się oberwie jak choćby Liwakowi czy wieży. To co uczycie sami mieszkańców potem do was wróci. Tak mówi nauka. Odnośnik do odpowiedzi
przyjezdna Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Jak na wyjazdówkach referendalnych. Jak nie mieliście szacunku dla pracy grupy referendalnej to teraz mieszkańcy pokazują wam jak was należy potraktować. Było więcej serca pokazać innym ciężko pracującym żeby teraz zasłużyć na lepsze traktowanie,No tak jak tępy naród to tylko bat i do pługa.Strasznie mi was żal tzw. mieszkańcy tej gminy.Wam już dawno mózgi zamieniły się w styropian a burek z jego małpami to jak koreański przywódca.Mówią,że naród go uwielbia. Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Dlatego Szafran w Ściennym nie wygra, Halejcio w Linówku też, żadne Paterki pójdą won, a i innym się oberwie jak choćby Liwakowi czy wieży. To co uczycie sami mieszkańców potem do was wróci. Tak mówi nauka.I tak ma być dzięki opatrzności wszechświata i oczywiście mądrej, pragmatycznej i uczciwej społeczności Ińskiej !!!! Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Donosiliśmy, donosimy i będziemy donosić! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2014 I tak ma być dzięki opatrzności wszechświata i oczywiście mądrej, pragmatycznej i uczciwej społeczności Ińskiej !!!!Oczywiście że tym co proponowali nie iść na referendum podziękujemy z nawiązką. Mieszkańcy znają swoje miejsce. Teraz będzie pokaz sił jak przyszły wybory!!! Pokażemy wam jak się rządzi. Odnośnik do odpowiedzi
butla Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Oczywiście że tym co proponowali nie iść na referendum podziękujemy z nawiązką. Mieszkańcy znają swoje miejsce. Teraz będzie pokaz sił jak przyszły wybory!!! Pokażemy wam jak się rządzi.W związku z tym Michał z całej opozycji może wyjść najlepiej czego mu życzę. Trzymaj się młody. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Najpierw wyborcy muszą na niego zagłosować ! Odnośnik do odpowiedzi
no i co Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Najpierw wyborcy muszą na niego zagłosować !Zagłosują on jeszcze jedyny nie przesiąknięty to zgnilizną. Ja mu dobrze życzę. Od początku referendum ma takie samo spojrzenie i nigdy co ważne nie zmieniał zdania ani nie kolaborował. Fajny chłop. Jak dla mnie to nawet byłby dobry nowy burmistrz. Odnośnik do odpowiedzi
gośtek Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Zagłosują on jeszcze jedyny nie przesiąknięty to zgnilizną. Ja mu dobrze życzę. Od początku referendum ma takie samo spojrzenie i nigdy co ważne nie zmieniał zdania ani nie kolaborował. Fajny chłop. Jak dla mnie to nawet byłby dobry nowy burmistrz.Ty chyba kpisz z wyborców. On już tak przesiąkł Włodkiem i Jackiem starymi komuchami że już nawet uszu jego nie widać. Jak taki Michał mógł się pokusić na kumoterstwo z takimi starymi wygami. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Michał nie jest tak czysty jak tu chyba sam o sobie pisze , jak dla mnie to właśnie on kolaborował z kim się da , aby osiągnąć własne cele . Dlatego jest dla mnie już tak samo fałszywy i podstępny jak ta cała pseudo opozycja która chce do koryta na łatwe pieniądze Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Ty chyba kpisz z wyborców. On już tak przesiąkł Włodkiem i Jackiem starymi komuchami że już nawet uszu jego nie widać. Jak taki Michał mógł się pokusić na kumoterstwo z takimi starymi wygami.Od kiedy Włodek i Jacej to komuchy?? Ha ha ha, ale się uśmiałem, komuchy to są w komitecie kapusia i wieży Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Opozycja ma kandydatów aż się srać chce Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2014 TAK TO ELITA IŃSKA HA HA Odnośnik do odpowiedzi
bum Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Michał na burka ale z budki deca Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2014 debile z was i tyle w temacie...czytam i widzę jak zazdrośc wam d*** zżera że ktoś startuje a wy nie :) Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2014 debile z was i tyle w temacie...czytam i widzę jak zazdrośc wam d*** zżera że ktoś startuje a wy nie :)To nie problem w starcie w wyborach. Żadna to odwaga. Bardziej postrzegane jest jako chciwość i pazerność na władzę i zdobywania łatwych pieniędzy bez ponoszenia odpowiedzialności. Cała prawda o wyborach! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Racinowski = Działoszewska = żwirownia = zagłada Ińska Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Racinowski = Działoszewska = żwirownia = zagłada IńskaNa temat powstania i funkcjonowania żwirowni nie wypowiedzieli się Panowie: Jacek i Bogdan. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Jacek już od czasów wieży podnosi łapę za żwirownią a ataman Bogdan też jest za żwirkami !! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Ale wypowiedzieli sie racinowski i działoszewska i to wystarczy żeby na nich nie głosować Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Jacek w kinie twierdził, że jest przeciw i to mi wystarczy Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi