Mieszkaniec Napisano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Powiem tak: Byłem na wczorajszym spotkaniu. I nie wiem, czego spodziewał się nasz Burmistrz? jakiejś promocji ze strony opozycji? Wybory się zaczeły, a nasz burmistrz pochwalił się tylko chodnikami które zrobił przez 8 lat kadencji... Sorry ale moim zdaniem Liwak to najmniejsze zło jakie może spotkać nasze miasteczko. Terebecki, przez o 7 lat wchodził tyłek Racinowi. I nagle oświecenia dostał... Taki szczur, który ucieka z okrętu jak tonie... A Burmistrz? co tu gadać Dzień dobry niestety każdy umie mówić... Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Powiem tak: Byłem na wczorajszym spotkaniu. I nie wiem, czego spodziewał się nasz Burmistrz? jakiejś promocji ze strony opozycji? Wybory się zaczeły, a nasz burmistrz pochwalił się tylko chodnikami które zrobił przez 8 lat kadencji... Sorry ale moim zdaniem Liwak to najmniejsze zło jakie może spotkać nasze miasteczko. Terebecki, przez o 7 lat wchodził tyłek Racinowi. I nagle oświecenia dostał... Taki szczur, który ucieka z okrętu jak tonie... A Burmistrz? co tu gadać Dzień dobry niestety każdy umie mówić...Przestań pieprzyć ja też byłem i mam inne odczucia. Liwak klepał i klepał i klepał i nic z tego nie wynikało. Mówić każdy może trochę lepiej lu gorzej... dlaczego martwisz się o Burmistrza? skoro tacy jesteście pewni wygranej to przestań pluć na obecne władze....Bedziesz miał chwilę żeby pokazać co ty potrafisz. Ja ci powiem że Jacek nie wygra tych wyborów bo inni będą lepsi...gadać do kilku mieszkańców i swoich kandydatów na radnych to żadne zasługi... Jak wy sobie wyobrażacie ogarnięcie finansów???? Może szulc wam policzy on tak liczy, że do dzisiaj się z referendum nie rozliczył razem z Michałem. Rwiecie się do kasy gminy??? Liwak ty lewaku zapisz się do bab cioci wieży tam pasujesz. Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Tak się składa, że nie jestem od Liwaka, a ty popieraj dalej komune,. masz do tego prawo... Wydaję mi się że Racinowi się należał zimny prysznic, i jest takie przysłowie nowa miotła lepiej zamiata... Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2014 ja też byłam i jakos nie wydaje mi sie żeby Jacek klepał, klepał, klepał........i mylisz się Jacek wygra te wybory. lepsi od niego już się nie znajdą. wczoraj fakt za faktem został przedstawiony. a do kogo miał gadać ludzie na forum piszą a żeby dupe zabrać na spotkanie to cięzko. właśnie nasza społecznośc pokazuje jak ich obchodzi kto będzie rządził. to ludziom powinno zależeć żeby iśc wysłuchać kandydata na burmistrza. u P. Terebeckiego spotkania nie będzie to sobie nie posłuchamy, ewentual P. Racinowski. ale po wczorajszym jego dukaniu nie spodziewam się szału. z niecierpliwością czekam na spotkanie u P. Racinowskiego ciekawa jestem co ma do powiedzenia. zawsze coś komuś nie pasuje, zazdrość wam tyłki zżera że młodzi startują a wy nie. jaki problem było wystartować i zrobić coś dla Ińska. a nie obwiniacie innych że się pchają do kasy. młodzi są mają cel niech robią. żal was mi tutaj piszących. nienawiśc ludzka, zazdrość nie ma końca. jeden drugiemu wrogiem. co za obłuda ludzka, która nie zna granic. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2014 ja też byłam i jakos nie wydaje mi sie żeby Jacek klepał, klepał, klepał........i mylisz się Jacek wygra te wybory. lepsi od niego już się nie znajdą. wczoraj fakt za faktem został przedstawiony. a do kogo miał gadać ludzie na forum piszą a żeby dupe zabrać na spotkanie to cięzko. właśnie nasza społecznośc pokazuje jak ich obchodzi kto będzie rządził. to ludziom powinno zależeć żeby iśc wysłuchać kandydata na burmistrza. u P. Terebeckiego spotkania nie będzie to sobie nie posłuchamy, ewentual P. Racinowski. ale po wczorajszym jego dukaniu nie spodziewam się szału. z niecierpliwością czekam na spotkanie u P. Racinowskiego ciekawa jestem co ma do powiedzenia. zawsze coś komuś nie pasuje, zazdrość wam tyłki zżera że młodzi startują a wy nie. jaki problem było wystartować i zrobić coś dla Ińska. a nie obwiniacie innych że się pchają do kasy. młodzi są mają cel niech robią. żal was mi tutaj piszących. nienawiśc ludzka, zazdrość nie ma końca. jeden drugiemu wrogiem. co za obłuda ludzka, która nie zna granic.Kandydat/ka/od Liwaka nie może pisać inaczej.Najzwyczajniej tłumów nie było.Nawet mniej,gdy kandydował Szulc.I jak to się skończyło,wszyscy wiemy Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Kandydat/ka/od Liwaka nie może pisać inaczej.Najzwyczajniej tłumów nie było.Nawet mniej,gdy kandydował Szulc.I jak to się skończyło,wszyscy wiemyOpozycja ma owczy pęd do władzy. Nagadała biednym młodziakom że będą decydować o gminie. Nic bardziej mylnego kochani. Rządził będzie nawet nie Michał i Jacek tylko Jaśnie Pan Włodzimierz Szafran. Ten człowiek pokaże wam gdzie raki zimują jak się nabierzecie na te pokazów w kinie to już wami pozamiatał jak nowa miotła. Najzwyczajniej boi się tego, że ludzie do urn nie pójdą a elektorat Andrzeja nie zawiedzie. To jest całe nieszczęście opozycji. Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Gdyby wszyscy radni tak pracowali jak P. Szafran to w ińsku coś by się działo. a tak jest d***!!!!!!!!!!! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Gdyby wszyscy radni tak pracowali jak P. Szafran to w ińsku coś by się działo. a tak jest d***!!!!!!!!!!!Szafran sam siebie promuje jak może- najaktywniejszy radny w tej kadencji, pracoholik na rzecz wyborców och i nie wiem kim by chciał być- pewnie burmistrzem! Ale nie zostanie nawet radnym. Co wtedy włodku? Co wtedy??? Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2014 a co ty masz do P. Szafrana? żal ci dupe ściska że coś robi a ty siedzisz na głupim necie i komentujesz:)weź dupe w troki i też coś zrób dla nas. jaki problem wystartować z jakieś partii??? żaden:) Odnośnik do odpowiedzi
wilczy bilet Napisano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2014 a co ty masz do P. Szafrana? żal ci dupe ściska że coś robi a ty siedzisz na głupim necie i komentujesz:)weź dupe w troki i też coś zrób dla nas. jaki problem wystartować z jakieś partii??? żaden:)Ty włodek już się zapisałeś do psl-u żeby załapać się i wystartować. Próbujesz tą partią wesprzeć Jacka. Tylko że tak dla was ważny NEPOTYZM który wytykacie na każdym kroku Racinowskiemu dotyczy przede wszystkim partii do której się właśnie zapisałeś. To jest śmieszne i zarazem żenujące, że kolaborujecie z najbardziej nepotyczną partią w historii polityki. Jak tobie nie wstyd przywozić tu do Ińska gagatka którego wypędzili w starostwie na zbitą mordę. Ale wy jesteście jedyni czyści i możecie startować bo wam się władza należy. To obłudna świnio. Jacek też jest kolaborantem bo wypiera się Teresy a ona mu jeszcze pokaże gdzie jego miejsce w szeregu. Odnośnik do odpowiedzi
mieszkaniec Napisano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Forma wypowiedzi forum pozostawia wiele do życzenia...bez epitetów widzę nie da rady w tej gminie..oczernianie, opluwanie, wyziwska zaglądanie nawet w kołdrę i pod prześcieradło...feeeee. Ale jak takimi pierdołami się zajmujecie to nie ma czasu na konkrretne działanie. Czytam to forum z nadzieją że dowiem się konretnych zamierzeń i kierunków działań potencjalnych radnych - bo nie wiem w dalszym ciągu komu oddać głos....ale chyba się nie doczekam. Żyje jednak nadzieją, że choć wy młodzi pokażecie klasę i ....zaczniecie MÓWIĆ ....o po starym bractwie spod czasów PGRu mam nadzieje pozostanie tylko ...cień. Uznawana w polityce krytyka powinna być konstruktywna i rzeczowa ....takiej ciągle brak....łatwo spod klawiatury komputera pisać obrazliwe teksty...stanąć już przed tłumem ...no właśnie....i to też krytykujecie, co w moim odczuciu bezstronnego wyborcy zaliczyć muszę na punkt...tym razem dla p. Liwaka. Mówiąc głosem wyborcy....czekam na programy kolejnych kandydatów...no właśnie czemu tak długo zwlekają ??? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2014 do dzisiaj było zgłaszanie radnych do gminy, powiatu i sejmiku. burmistrzów zgłasza się do 17.X. ciekawe kiedy komisarz wyborczy wrzuci listę z kandydatami na radnych od reszty kandadatów na burmistrza.czekam.......... Odnośnik do odpowiedzi
przyczajka Napisano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 czekam, czekam i się nie mogę doczekać, coś mi się zdaje, że tylko pan Liwak ma jaja i działa otwarcie, reszta czai się jak zając pod miedzą Odnośnik do odpowiedzi
kandydat Napisano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 czekam, czekam i się nie mogę doczekać, coś mi się zdaje, że tylko pan Liwak ma jaja i działa otwarcie, reszta czai się jak zając pod miedząObwiesiłeś wszystkie słupy Liwakiem i czekasz że wygrane wybory są wasze. Ty palancie jacek nawet do drugiej tury nie wejdzie. Masz za wielki apetyt na władzę a za małe możliwości. Czekaj sobie do usranej śmierci. Nikt nie musi robić jak wy. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Nie zagłosuję na żadnych tajniaków, to pewne jak w ruskim banku Odnośnik do odpowiedzi
ha Napisano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Nie zagłosuję na żadnych tajniaków, to pewne jak w ruskim bankuKto ci każe??? Głosuj na kogo chcesz! Wygra ten co dostanie więcej głosów twój jeden nie da zwycięstwa rozwodnikowi takiemu samemu jak ty. dobraliście się jak dwaj bliźniacy i adoptowaliście sobie michałka. Żałosne trio, żenada. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Co ty palancie bredzisz? Burek już wam mózgi całkowicie wyprał i wszędzie widzisz michałków, ale może to i dobrze, mysl sobie że masz 3 przeciw sobie, a reszta Ińska cie popiera, tak właśnie masz myśleć Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Co ty palancie bredzisz? Burek już wam mózgi całkowicie wyprał i wszędzie widzisz michałków, ale może to i dobrze, mysl sobie że masz 3 przeciw sobie, a reszta Ińska cie popiera, tak właśnie masz myślećI tak właśnie jest debilu ! Kilku palantów bredzi na tym forum i udaje, że to całe Ińsko i okolice ! I tak myślcie ! Drugiej tury nie będzie, racin wygra w cuglach !! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 I tak właśnie jest debilu ! Kilku palantów bredzi na tym forum i udaje, że to całe Ińsko i okolice ! I tak myślcie ! Drugiej tury nie będzie, racin wygra w cuglach !!masz rację, wygra w I turze Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 I tak właśnie jest debilu ! Kilku palantów bredzi na tym forum i udaje, że to całe Ińsko i okolice ! I tak myślcie ! Drugiej tury nie będzie, racin wygra w cuglach !!jak nie skuma się z działoszewską i pokaże to w kampanii że z nią nie będzie współpracował to na 100% wygra. Też myślę, że Liwak nie przejdzie do drugiej tury. To eunuch, ciota i zgrzybiały dziadek. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 ale burek z nią współpracuje, dzwoni do niej, spotyka się po tajniaku w aucie, słodzą sobie nawzajem i po cichu umawiają co do wyborów Odnośnik do odpowiedzi
pomyśl Napisano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 ale burek z nią współpracuje, dzwoni do niej, spotyka się po tajniaku w aucie, słodzą sobie nawzajem i po cichu umawiają co do wyborówZachowujesz się jak psychopata. Raz zobaczyłeś rozmawiających ludzi i wyciągasz wnioski takie jak ci pasują. Ty też rozmawiasz ze swoimi przeciwnikami tzn,że jak wygracie to się z nimi wszystkimi będziesz dogadywał? Byliście jako opozycja na dniu sąsiada czyli u działoszewskiej, rozmawiacie z terebeckim można zatem mniemać, że to bedzie wasza koalicja. To może ciocia robi was wszystkich w hu......ja ;) Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 jak na razie w aucie w rozmowie w cztery oczy widziano tylko burka i wieżę Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 jak na razie w aucie w rozmowie w cztery oczy widziano tylko burka i wieżęSzafrana też widziano na dniu sąsiada jak rozmawiał z Teresą i co ty na to? Terebecki jest częstym gościem w Ściennym i odwrotnie i co ty na to? To wg ciebie inne cztery oczy????? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Ale Szafran o ile wiem nie startuje na burka, a ty tak...ha ha ha ha ha ha Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi