Gość Napisano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2014 A z którego okręgu włodek startuje ? Mówią że z linówka bo boi się sękiwowej ?Ja słyszałem że z czertynia Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2014 A z którego okręgu włodek startuje ? Mówią że z linówka bo boi się sękiwowej ?Michał prawda to ? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2014 wieża jest z raciniem, to pewne, dzwonią do siebie i się ciapciaja "'panie andrzeju, pani teresko", itdSkąd ty możesz wiedzieć kto dzwoni do Burmistrza? Nie jednemu psu burek i nie jedna kobitka na imię Tereska Podsłuchujesz śmieciu jeden? Odnośnik do odpowiedzi
MichałK Napisano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2014 napisałem startuje z okręgu w którym mieszka Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Skąd ty możesz wiedzieć kto dzwoni do Burmistrza? Nie jednemu psu burek i nie jedna kobitka na imię Tereska Podsłuchujesz śmieciu jeden?Co cie obchodzi skąd wiem? Ważne, że wiem Odnośnik do odpowiedzi
wypad Napisano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Michał prawda to ?Michał nic nie wie bo to Włodek sam decyduje a on raz chce z Linówka na drugi dzień z Czertynia a na następny ze Ściennego. Tego ostatniego boi się jak diabeł święconej wody. Trzeba było dać propozycję okręgów wyborczych a nie mówić nam że nasze zadanie. My je wypełniliśmy odpowiednio do potrzeb. Ty krokusiku pakuj swój sprzęt kamerkowy i "swój osobisty sprzęcik" i wyjazd. Odnośnik do odpowiedzi
MichałK Napisano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2014 napisałem startuje z okręgu w którym mieszkaIle razy mam to pisać?! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2014 kto, od kogo i z jakiego okręgu startuje będzie wiadomo w październiku bo wszystkie komitety mają do 7 października zgłosić swoje listy wyborcze. Włodek startuje z okręgu, w którym mieszkaNo to ma pozamiatane ! Chyba że jako krokus z pslu wystartuje z halejciową w linówku Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Ile razy mam to pisać?!Oj Michał, Michał łatwo to ty nie masz z tym Jackiem i Włodkiem. Nawet nie umiesz napisać większej treści. Patrz jak pięknie i soczyście pisze "rajca" , "radny" , "kandydat" nawet ten blokowy "Olo" jakąś treść merytoryczną zawiera w poście a wy się nauczyliście pisać - "nie wiem, nie wiem ,nie wiem kiedy będzie". Niestety tak to wygląda. Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2014 No to ma pozamiatane ! Chyba że jako krokus z pslu wystartuje z halejciową w linówkuNie obrażaj Pani Reni ona umie sie o swoją wioskę bić. Włodek nawet tego nie potrafi i jak znam życie to przegrałby z nią jak nic. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Gmina na Sardynii pomaga finansowo tym swoim mieszkańcom, którzy z powodu wysokiego bezrobocia zdecydują się na emigrację. Władze lokalne deklarują gotowość kupienia biletu w jedną stronę, sfinansowania początków pobytu za granicą i kursu języka angielskiego.Tutejsi potencjalni burkowie też idą tą drogą? Odnośnik do odpowiedzi
art Napisano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Tutejsi potencjalni burkowie też idą tą drogą?Niezły pomysł,ale może to być tżz sposób na trwałe pozbywanie się mieszkańców gminy, a tym samym wyludnienie.Warto jednak sprzyjać tworzeniu się nowych miejsc pracy. Odnośnik do odpowiedzi
oho Napisano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Niezły pomysł,ale może to być tżz sposób na trwałe pozbywanie się mieszkańców gminy, a tym samym wyludnienie.Warto jednak sprzyjać tworzeniu się nowych miejsc pracy.Najwięcej ich będzie przy żwirowni i bioetanolu.Tam pracują setki ludzi,oczywiście do tego swoich. Odnośnik do odpowiedzi
abc Napisano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Najwięcej ich będzie przy żwirowni i bioetanolu.Tam pracują setki ludzi,oczywiście do tego swoich.No oby więcej takich inwestycji jak bioetanol - potężny zakład , który jak pracuje to tak śmierdzi że przesada, ale za to ilu ludzi tam pracuje - hmm bodajże całe 16 osób ( albo nawet 12 ) jest potrzebne do obsługi tego molocha . Zastanówmy się więc czy dla kilkunastu miejsc pracy warto znowu zatruwać życie wszystkim mieszkańcom . Raczej takich inwestycji nam nie potrzeba w Ińsku Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Jak nie ma czym się poszczycić to na bezrybiu i rak ryba. Teraz w hicie wyborczym wystąpi margaret hahahahhahahah Wszystkie wątki nią zapchane. Niech administrator to wyrzuci. Śmietnik sie robi A Włodek nie ma pomysłu na coś mądrego. Od tej waszej margaret kasy wam nie przybędzie w budżecie hahhahahh Oszczędźcie wstydu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Krzysiu ty marny robaczku Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Krzysiu ty marny robaczkuRadny ma rację. Sam widziałem dekorację mało jej nie stratowali bo gnidy widać nie było. Nikt na taką wesz nie zwracał uwagi. Wyszłą w jakiejś pstrokatej bluzie bezguście totalne. Wstyd mi było a po części nawet szkoda tej sprzedającej się oszołomki. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Jesteś tu: Strona główna Wiadomości StargardArtykuł Ktoś rozpylił gaz pieprzowy w szkole w Ińsku, uczniów ewakuowanoDo zdarzenia doszło dziś w Centrum Kulturalno - Oświatowym w Ińsku.Dyrekcja powiadomiła o zdarzeniu straż pożarną i policję. Jako pierwsi na miejsce dojechali strażacy - ochotnicy z Ińska.W szkole pootwierano okna, a uczniów, nauczycieli i pracowników wyprowadzono na zewnątrz. Nikomu nic się nie stało. Po stwierdzeniu, że nie ma już żadnego zagrożenia uczniowie wrócili na lekcje. Ze względu na dzisiejszy incydent, zostały one przedłużone.- Trwa ustalanie sprawcy rozpylenia gazu - mówi Łukasz Famulski ze stargardzkiej komendy policji. Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2014 to na pewno wina racina on wszystkiego winien Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Tak wygląda wykonanie wyborczego funduszu sołeckiego, cosik cieniutko przed wyborami, buraczku postaraj się bardziej. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2014 oj, nie wkleiła się grafika ale ta tabelka jest tu: http://bip.insko.pl/...uk nr 6(30).pdf Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Tak wygląda wykonanie wyborczego funduszu sołeckiego, cosik cieniutko przed wyborami, buraczku postaraj się bardziej.Chciałeś dosypać burkowi imbecylu posrany a nie wiesz że fundusz sołecki realizują sołectwa. Co ma burek do tego co wioska kupi lub wykona.........palancino !! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Chciałeś dosypać burkowi imbecylu posrany a nie wiesz że fundusz sołecki realizują sołectwa. Co ma burek do tego co wioska kupi lub wykona.........palancino !!Ty bezczelny komunistyczny kłamco! Od kiedy sołectwa realizuja fundusz sołecki? Od kiedy wioska z funduszu coś kupuje? Kupując cokolwiek trzeba zapłacić, a płacić może jedynie burek!!! Ty fałszywy buraczany ośle! Kogo ty chcesz oszukiwać? Komu ciemnotę wciskasz? Wioski wręcz nie mogą się buraka o nic doprosić, bo ten albo "nie mam kasy" albo ich zwodzi i odkłada w nieskończoność zakupy! Przestań już łżeć ty buraczany palancie! Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Hej bez obrażania! Ty J23 jak sie pojawiasz to natychmiast sypiesz wiązką. Popatrz ile przez ten czas kiedy cię nie było poruszono tematów. I nikt nikogo nie obrażał. Dla twojej wiedzy - fundusz zależy od ilości mieszkańców na wiosce i sołtysi je wydatkują na cel na który wskażą jej mieszkańcy więc bez podniety gostek. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Hej bez obrażania! Ty J23 jak sie pojawiasz to natychmiast sypiesz wiązką. Popatrz ile przez ten czas kiedy cię nie było poruszono tematów. I nikt nikogo nie obrażał. Dla twojej wiedzy - fundusz zależy od ilości mieszkańców na wiosce i sołtysi je wydatkują na cel na który wskażą jej mieszkańcy więc bez podniety gostek.Wioski na zebraniach uchwalają na co przeznaczyć pieniądze, ale same zakupy robi burek, nikt sołtysowi nie daje pieniędzy do ręki, a burek nie daje, bo nie ma Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi