Gość Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 W piątek 30-go będzie choinka w szkole dla dzieci, które dostaną paczkiAle o godz. 16-tej a rano... Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Ale o godz. 16-tej a rano...A rano nieroby pójdą do urzędu i będą udawać że pracują :) Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 A rano powstanie styczniowe w Ińsku... Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Olo będzie zniesmaczony... Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Olo będzie zniesmaczony...Bo już nie lubi Włodka ? Odnośnik do odpowiedzi
miotła Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Bo już nie lubi Włodka ?Nie, bo Olo jest teraz głównym sprzątającym Ińsko, lata z miotłą po promenadzie Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Ja pamiętam jak w kampanii Liwak i Kupczyński oznajmiał na fejsie że strona urzędu musi być jawna i mieszkańcy wszystko na niej przeczytają. Bo najwyższa pora na zmiany w przejrzystości władzy. Na bip nie ma kto jest czego kierownikiem na poszczególnych działach, kto za nie odpowiada są tylko kompetencje poszczególnych działów i jednostek pomocniczych oraz burmistrza i rady. Skąd mam wiedzieć gdzie załatwić i do kogo dzwonić w nurtujących mnie sprawach. Tak na stronie było za Andrzeja. Każdy pracownik był podany z imieniai nazwiska z telefonem do niego teraz wszędzie zakres kompetencji. Czy wam się opozycjo w d***** poprzewracało z tej władzy czy za nic macie obietnice i wyborców. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Nie, bo Olo jest teraz głównym sprzątającym Ińsko, lata z miotłą po promenadzieTo nie Olo pisał o syfie na promenadzie a tylko zapytał dlaczego ja oddano do użytku dla mieszkańców i robi się tam imprezy skoro inni znawcy jak miotła twierdzą że nie jest oddana. To wy się zdecydujcie barany co piszecie bo nie wiecie co w rządzeniu gminą piszczy. Odnośnik do odpowiedzi
Robin Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Nie, bo Olo jest teraz głównym sprzątającym Ińsko, lata z miotłą po promenadzieKomuś na punkcie władzy ODBIJA. Coś ma pod sufitem nie w porządku. Mnie to podchodzi pod głupka z oślej górki. Coś szykuje ale żeby znów się nie przejechał na saniach bo śniegu niema. Może nawet tego nie zauważył. Co zrobić taki z niego czub..... Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Bo już nie lubi Włodka ?Od piątku Olo znów polubi Włodka..... Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Tak coś knuje.Na początku lutego może się odsłoni(co nowego z wkrętakiem i Michałem wymyślili) mają być komisje i sesja. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Olo Włodka lubi cały czas, w tej kwestii nic się nie zmieniło od lat Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Szachy ?...Laufer zbije........wieżę ....? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 To wkrętak wkręci tego konowała ze Ściennego na miejsce ciotki ? Nie do wiary ? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 To wkrętak wkręci tego konowała ze Ściennego na miejsce ciotki ? Nie do wiary ?Złudne wasze nadzieje, wieża stoi na solidnych fundamentach, nic jej obecnie nie grozi. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Obecnie nie,ale w piątek?!! Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Złudne wasze nadzieje, wieża stoi na solidnych fundamentach, nic jej obecnie nie grozi.Niech ją pogonią na cztery wiatry. jestem za tym. Jak to zrobią to może moja wiara w opozycje wróci. Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Złudne wasze nadzieje, wieża stoi na solidnych fundamentach, nic jej obecnie nie grozi.wieża to jest gówno i nasrane. Nie nie wniesie do rady tylko te dwie ciotki klotki co wymyślają na każdej sesji nowe żądania. Pogonić komunę z Ińska na zawsze. Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Niech ją pogonią na cztery wiatry. jestem za tym. Jak to zrobią to może moja wiara w opozycje wróci.No to już zrób pokłon wkrętakowi i opozycji ?! Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 No to już zrób pokłon wkrętakowi i opozycji ?!Przecież robię ukłon nie czytasz ze zrozumieniem? Tylko dopiero jak wam to wyjdzie. Moim zdaniem ciotka nie da sie wyruchać. Odnośnik do odpowiedzi
jeden z wielu Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Przecież robię ukłon nie czytasz ze zrozumieniem? Tylko dopiero jak wam to wyjdzie. Moim zdaniem ciotka nie da sie wyruchać.Olo. Więcej wiary w człowieka.Wielu z nas ma wiele twarzy i każda z nich jest prawdziwą.Dążymy do radykalnych zmian gospodarczych w naszej gminie. Da Bóg,że Ińsko nie zaginie. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Przecież robię ukłon nie czytasz ze zrozumieniem? Tylko dopiero jak wam to wyjdzie. Moim zdaniem ciotka nie da sie wyruchać.Olo, klamka zapadła ! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Olo, klamka zapadła !Będę się upierał żeby nie chwalić dnia przed zachodem słońca. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 10 dni to niedługo.. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 nie mów hop dopóki nie przeskoczysz...... Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi