Gość Napisano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 No tak, jak w tej gminie ma być coś porządnie zrobione jak inspektorem nadzoru i wykonawcąjest największy paprak w powiecie.Wystarczy popytać.Najciekawiej ,że ten paprak egzystuje od lat i do wszystkich ma dojście.Czy to aby nie jest cichy wspólnik atamana i jego kliki? Coś mi się wydaje,że nie daleko jabłko pada od jabłoni. Odnośnik do odpowiedzi
MichałK Napisano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Pokaż mi chociaż jedno pismo, które dostarczyłem do konserwatora zabytków w Szczecinie. Nic takiego nie miało miejsca. Po prostu przyjechała kontrola i nakazali gminie jako właścicielowi remont. Dla wszystkich hejterów - nagrania pojawią się dziś około godziny 12 w pełnej wersji nie okrojonej. Odnośnik do odpowiedzi
Fakty Napisano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Tak przecież Szafranek nie wziął się tu z przypadku,przecież to spadochroniarz.Kumpli do kielicha złapał i gra.Jak wiadomo to oni gminę pogrążyli.Michał pisał donosy na mur obronny do konserwatora zabytków przez co musiał sam powycinać drzewa które ponasadzał u siebie,a gmina ma teraz wydatek z remontem tegoż muru,Szafranek pisał donosy na wymianę okien w świetlicy w Ściennym że nie takie przez co gmina poniosła dodatkowe koszty a zarobił oczywiście na tym ZUBiK.Tak oni dbają o gminę.I analogicznie proszę tu pokazać donosy które Szafranek pisał do konserwatora zabytków na okna w świetlicy w ściennym? Fakty proszę, fakty!? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Pokaż mi chociaż jedno pismo, które dostarczyłem do konserwatora zabytków w Szczecinie. Nic takiego nie miało miejsca. Po prostu przyjechała kontrola i nakazali gminie jako właścicielowi remont. Dla wszystkich hejterów - nagrania pojawią się dziś około godziny 12 w pełnej wersji nie okrojonej.Michał w niecały miesiąc roztrwoniliście cały kapitał jaki uzyskaliście w wyborach. Jesteście tylko marionetkami w rękach IFS. Gminą rządzi nadal Paluch i wszystko jest robione tak jak on chce. Napluliście swoim wyborcom w twarz i zapłacicie za to może nawet szybciej niż po upływie 4 lat.... Odnośnik do odpowiedzi
kto Napisano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 W gminie rządy sprawuje święta trójca wieża, ataman i wkretak, nic sie nie zmieniło, jacek to figurant Odnośnik do odpowiedzi
Japa Napisano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 http://szafran-admin.ogicom.pl/index.php?option=com_k2&view=item&id=369:nowy-2015r&Itemid=468Szampańskiej zabawy z nami w Studnicy !!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do odpowiedzi
anka Napisano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 W gminie rządy sprawuje święta trójca wieża, ataman i wkretak, nic sie nie zmieniło, jacek to figurantNiestety,a na dodatek największa po buraku szuja w gminie, torba zapowietrzona zostaje na gminnym garnuszku. To jest zagrywka ślimaka poniżej pasa w stosunku do wyborców. Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Oj Michałek zabolało ,wiesz że w tej kwestii donosów to trudno coś udowodnić ,my i tak wiemy że to ty i twój wafel.przeglądam sesję co zamieściłeś,nic co twój szumny wniosek co do wywozu śmieci przepadł,nawet nie broniłeś tego co uważałeś za słuszne a to był wniosek mieszkańców.Jacuś Cię skwitował że ma inne zdanie i na tym się skończyło.Widzisz jak radny staje się bezradny,a jeszcze bzdury Jacuś mówi o paliwie,co ma piernik do wiatraka.Płacimy za wwóz śmieci,na składowisko.Przez dwa tygodnie tyle musi samo wwieść co zebrane.Mają jeden samochód ,także kilka razy musi obrócić.Na to samo wyjdzie.Dałeś tutaj ciała jak w wielu innych sprawach. Odnośnik do odpowiedzi
obciach Napisano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Oj Michałek zabolało ,wiesz że w tej kwestii donosów to trudno coś udowodnić ,my i tak wiemy że to ty i twój wafel.przeglądam sesję co zamieściłeś,nic co twój szumny wniosek co do wywozu śmieci przepadł,nawet nie broniłeś tego co uważałeś za słuszne a to był wniosek mieszkańców.Jacuś Cię skwitował że ma inne zdanie i na tym się skończyło.Widzisz jak radny staje się bezradny,a jeszcze bzdury Jacuś mówi o paliwie,co ma piernik do wiatraka.Płacimy za wwóz śmieci,na składowisko.Przez dwa tygodnie tyle musi samo wwieść co zebrane.Mają jeden samochód ,także kilka razy musi obrócić.Na to samo wyjdzie.Dałeś tutaj ciała jak w wielu innych sprawach.Potwierdzam,zero pomysłów.Pójście na łatwiznę kosztem mieszkańców chociaż paliwo jest dużo tańsze.Nie macie koncepcji jak wyjść z tego bagna reprezentowanego prze oszustów z IFS-u. Oni nadal utrzymali swoich kacyków i pierdzistołków. Najbardziej widać to na przykładzie torby zapowietrzonej ale jest też kilka innych nazwisk. Komuchy to odrębna sprawa i nie mniej śmierdząca. Wieża znowu żyje na koszt podatników. Odnośnik do odpowiedzi
jas Napisano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 WYBRALIŚCIE to nienarzekać Odnośnik do odpowiedzi
saj Napisano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Potwierdzam,zero pomysłów.Pójście na łatwiznę kosztem mieszkańców chociaż paliwo jest dużo tańsze.Nie macie koncepcji jak wyjść z tego bagna reprezentowanego prze oszustów z IFS-u. Oni nadal utrzymali swoich kacyków i pierdzistołków. Najbardziej widać to na przykładzie torby zapowietrzonej ale jest też kilka innych nazwisk. Komuchy to odrębna sprawa i nie mniej śmierdząca. Wieża znowu żyje na koszt podatników.Nie chcieliśmy tej samej bandy + komuchy. Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Przysłuchajcie się uważnie jakich mecenasów Jacuś sobie wybrał do pilnowania spraw gminy,pierwszy argument to że są tani,ale nie powiedział za ile.To te biuro prawne naszych interesów przy ORLIKU pilnowało .Skutek był taki ze musiała być ugoda i gmina nie odzyskała pieniędzy w całości,teraz z Panem Klimkiem wykonawcą od mieszkań w Ciemniku będzie to samo,już widać to po wypowiedzi Burmistrza że sprawa bedzie trudna.Tu chodzi o kwotę 650 lub 680 tyś jakie gmina nie wypłaciła .Te pieniądze owszem były ale rozrzutność poprzednika spowodowała że tej kasy nie ma.Także Jacuś świetny wybór zrobił,namówił go na pewno ten mały gruby co sobie go zatrzymał. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Pan Burmistrz wziął sie za oszczędzanie ostro. Zapomniał tylko ze mógł oszczędzanie rozpocząć od swojego wynagrodzenia albo pozbywając sie zastępcy na którego wydajemy 70 tysięcy rocznie. Postanowił jednak ze zaoszczędzi na prawnikach pewnie jakieś 5 tysięcy rocznie. Oby tylko z tego oszczędzania nie przyszło nam zapłacić kilkuset tysięcy złotych firmom z którymi gmina sie sadzi. Kancelarie która wybrał przywiózł do Inska Paluch i przez 8 lat chyba nic istotnego nie wygrali. Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Tak na pewno nic takiego dla dobra gminy nie zrobili i nie zrobią. Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Tak wyglądają wymarłe miasta. Mam nadzieję,że Ińska ten przypadek nie dotyczy.http://www.sfora.pl/swiat/Zobacz-jak-strasza-wymarle-miasta-Niesamowity-widok-s75116?utm_source=o2_SG&utm_medium=Hotspot&utm_campaign=o2 Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Tak wyglądają wymarłe miasta. Mam nadzieję,że Ińska ten przypadek nie dotyczy.http://www.sfora.pl/swiat/Zobacz-jak-strasza-wymarle-miasta-Niesamowity-widok-s75116?utm_source=o2_SG&utm_medium=Hotspot&utm_campaign=o2Ińsko już dawno się wyludniło nie widzisz tego? Ulice puste nawet w dzień o nocy nie ma co wspominać. Ten przypadek już dawno nas dotyczy. Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Wszyscy siedzą w domu,a i ślązacy przybywają na ratunek,tak jak Szafranek zasilił liczebnie Ińsko. Odnośnik do odpowiedzi
xyz Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 DAJCIE LIWAKOWI CZAS, POKI CO GOŚCIU POKAZUJE CHOCIAŻ ŻE JEST W ŻYCIU PUBLICZNYM! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 DAJCIE LIWAKOWI CZAS, POKI CO GOŚCIU POKAZUJE CHOCIAŻ ŻE JEST W ŻYCIU PUBLICZNYM!Bardziej mi wygląda na "dom publiczny" całkiem wygląda jak jego Alfons. Odnośnik do odpowiedzi
Marian Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Spójrz w lusto i powiedz jak ty wyglądasz? Odnośnik do odpowiedzi
Marian Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Spójrz w lusto i powiedz jak ty wyglądasz? Odnośnik do odpowiedzi
do mariana Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Spójrz w lusto i powiedz jak ty wyglądasz?Spójrz na siebie i przypomnij sobie co obiecałeś wyborcom- co widzisz? Odnośnik do odpowiedzi
Marian Napisano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Ja ci mogę powiedzieć co kandydaci na burmistrza obiecywali, bo ja nic nie obiecywałem Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Ja ci mogę powiedzieć co kandydaci na burmistrza obiecywali, bo ja nic nie obiecywałemTo nie zabieraj głosu gniocie. Odnośnik do odpowiedzi
Klara Napisano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 A któż to jeszcze wierzy w "obiecanki" przedwyborcze? Nigdy nie sprawdziły się. Obiecanki cacanki,a głupiemu(naiwnemu) smutek. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi