NIE Napisano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 41 minut temu, Widz napisał: Wszystko to co tutaj piszecie o innych, hejtując ich, poniżając, sprowadza się do jednego. Jesteście ludźmi bez wartości, zazdrościcie wszystkiego. Nikt nie może mieć lepiej od was. Żeby się dowartościować wyzywacie! To jest wasz poziom. Poziom mniej niż zero Nieprawda. To są ludzie ze świecznika żyjące z naszych podatków i krytyka im się należy jak psu buda. Płacimy na nich i mamy prawo oceniać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pytam Napisano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia Czas szybko leci kiedy kopniaki dla Michała,Krzyśka,Jarka? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tak Napisano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia Teraz, pytam napisał: Czas szybko leci kiedy kopniaki dla Michała,Krzyśka,Jarka? Po zaprzysiężeniu Pani Burmistrz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
He he he Napisano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia To już trzech idzie w siną dal Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRS Napisano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia Jeżeli dzieje się COŚ NIEZGODNEGO Z PRAWEM to należy takie przypadki zgłosić do odpowiedniej instytucji. W przypadku ukrywania takich PRZYPADKÓW to nazywa się....,,współdziałaniem,, w łamaniu prawa. Wtedy taka osoba traktowana jest jako hmmm....przestępca i wspolwinny.😑😉 . I tyle w temacie ,,niestety,, ? Czy jak ci tam. Właśnie jestem w trakcie namierzania IP😊 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haha Napisano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 3 minuty temu, TRS napisał: Jeżeli dzieje się COŚ NIEZGODNEGO Z PRAWEM to należy takie przypadki zgłosić do odpowiedniej instytucji. W przypadku ukrywania takich PRZYPADKÓW to nazywa się....,,współdziałaniem,, w łamaniu prawa. Wtedy taka osoba traktowana jest jako hmmm....przestępca i wspolwinny.😑😉 . I tyle w temacie ,,niestety,, ? Czy jak ci tam. Właśnie jestem w trakcie namierzania IP😊 Możesz sobie namierzać IP czy PIPE, a zobaczysz dooope. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tak Napisano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 5 minut temu, haha napisał: Możesz sobie namierzać IP czy PIPE, a zobaczysz dooope. W kawiarni dyskutują ludzie wolni.Wszystko jest dozwolone oprócz namawiania do zbrodni. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRS Napisano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia No cóż....widzę oponenta przypominajacego - po sposobie dyskusji - ,,gościa,, z bardzo OGRANICZONYM zasobem słów do jakiejkolwiek merytorycznej rozmowy a tym bardziej dyskusji. Najwyraźniej ,,INTELIGENTNY INACZEJ,, .😑😑. Nawet nie zdaje sobie sprawy ,,gościu,, co to jest IP. Trudno 😪. Najbliżsi też nie przekazali lepszego wychowania . Z jezykiem polskim tez spore klopoty jak widać. Tak to jest jak sie czas spedzalo w krzakach zamiast w szkole i nie sluchalo najblizszych...Pozdrawiam...😇 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wyborca Napisano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 9 minut temu, TRS napisał: No cóż....widzę oponenta przypominajacego - po sposobie dyskusji - ,,gościa,, z bardzo OGRANICZONYM zasobem słów do jakiejkolwiek merytorycznej rozmowy a tym bardziej dyskusji. Najwyraźniej ,,INTELIGENTNY INACZEJ,, .😑😑. Nawet nie zdaje sobie sprawy ,,gościu,, co to jest IP. Trudno 😪. Najbliżsi też nie przekazali lepszego wychowania . Z jezykiem polskim tez spore klopoty jak widać. Tak to jest jak sie czas spedzalo w krzakach zamiast w szkole i nie sluchalo najblizszych...Pozdrawiam...😇 Wynika to pewnikiem że nauczycielem języka polskiego był Liwak🤷🤦 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRS Napisano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia Mam nadxieje ze nie Twoim. Bo moim NIE. Jeszcze raz stanowczo podkreślam że p.J.Liwak nie był moim burmistrzem i z całą pewnością nie będzie. Oddałem swój głos na p. E.Szkołut oraz na jej opcje. A jak będzie zobaczymy. Mam nadzieję że nie zmarnowałem karty do głosowania. I tyle na dziś. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
etaty Napisano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 1 godzinę temu, pytam napisał: Czas szybko leci kiedy kopniaki dla Michała,Krzyśka,Jarka? Czas aby młodsi dostali intratne posady z bardzo dobrymi zarobkami.Obecni napchali sobie kabzy.Temu nikt nie zaprzeczy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tak Napisano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 42 minuty temu, etaty napisał: Czas aby młodsi dostali intratne posady z bardzo dobrymi zarobkami.Obecni napchali sobie kabzy.Temu nikt nie zaprzeczy. Czas,aby mądrzy i uczciwi bez względu na wiek dostali odpowiedzialne funkcje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ala Napisano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 45 minut temu, tak napisał: Czas,aby mądrzy i uczciwi bez względu na wiek dostali odpowiedzialne funkcje. Ja bym zatrudniła emerytów z doświadczeniem, jako doradców. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestety Napisano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 53 minuty temu, Ala napisał: Ja bym zatrudniła emerytów z doświadczeniem, jako doradców. Alu wszystko przed tobą.Zatrudnisz kogo zechcesz,jeśli zostaniesz burmistrzem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lotka Napisano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 54 minuty temu, Ala napisał: Ja bym zatrudniła emerytów z doświadczeniem, jako doradców. Tak Mazurka i Szafrana niech oni wypierdalają razem z Liwakiem i Michaiłem ,czas na nowe rozdanie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszkaniec Napisano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia Pierwsze co to Kupczyk. Leśków , taborks i najgłupszy dupoliz gminy buczkowa do wyje...ania Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tak Napisano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 33 minuty temu, Mieszkaniec napisał: Pierwsze co to Kupczyk. Leśków , taborks i najgłupszy dupoliz gminy buczkowa do wyje...ania Pani burmistrz sama sobie dobierze kadrę.Nie wyręczajcie jej.To nie jest jej pierwsza praca w urzędzie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czekamy Napisano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia Nikt za burmistrzynię nie będzie decydował ale wyborcy mają zdecydowane oczekiwania i wskazują kto psuł gminę i pasożytowal na mieszkańcach.Czas na zmiany. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRS Napisano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Oczywiście ,że nie będzie nikt decydował. W końcu kandydowała na Burmistrza ,wygrała wybory , no i wyborcy jej ZAUFALI. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wyborca Napisano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Super że wygrała ,będzie zmiana i to się dla IŃSKA dobrze ma ,więcej nie musimy oglądać przekrętaczy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jadźka Napisano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 45 minut temu, wyborca napisał: Super że wygrała ,będzie zmiana i to się dla IŃSKA dobrze ma ,więcej nie musimy oglądać przekrętaczy Mam nadzieję, że Pani Ewa zakończy obecną sitwę w urzędzie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jadźek Napisano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 11 minut temu, Jadźka napisał: Mam nadzieję, że Pani Ewa zakończy obecną sitwę w urzędzie Jadźka - to ma jaką posadkę liczysz? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestety Napisano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Oj posadki raczej zmniejszą się.Pani burmistrz połączy niektóre funkcje,by oszczędnie gospodarzyć skromnym budżetem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
babinka Napisano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Ja się bardzo cieszę z wyborów w Ińsku ,ponieważ wybory odbyły się demokratycznie i pogonili ludzie w końcu tych co zawładnęli Ińskiem i ludżmi których tak żle traktowali ,bo nie byli im posłużni.Teraz burmistrz i jego wicek niech idą do pracy w Chociwlu ,w Węgorzynie ,tam gdzie ściągneli ludzi do pracy w Ińsku.Jestem ciekawa czy ich by przyjeli Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasa pusta Napisano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Niestety okazuje się,że w gminie kasa pusta,bo szkoła na socjalne nie dostała ani grosza,a nawet gmina nie opłaciła członków komisji wyborczych.Liwak wyczyścił kasę i nie wiadomo nawet jakie długi zostawił Pani Ewie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi