kołek Napisano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 20 minut temu, Basia napisał: Mazurek ja twoje wpisy to z zamkniętymi oczami mogę wskazać. Jesteś tchórzem! Byłeś i będziesz. Teresa cię kiedyś na sesji dobrze podsumowała, bo to cała prawda o tobie. Ato krowa to jacka przypu pita ,ten kretacz to już ma w omedze przystań z rozczepuchą Baską .Ona pasuje do układu jacka, to ta sama idea.PRECZ z komuną Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 1 minutę temu, prawda napisał: Prawda o kapuście i grochu hi hi hi Uważaj bo Ci proteza wypadnie 😁 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia (edytowane) 8 minut temu, kołek napisał: Ato krowa to jacka przypu pita ,ten kretacz to już ma w omedze przystań z rozczepuchą Baską .Ona pasuje do układu jacka, to ta sama idea.PRECZ z komuną Ta ich przystań, z tego co mi wiadomo, otwarta dla każdego. Dobrą robotę robią te kobiety. Moim zdaniem dogadają się z Panią Burmistrz. Intelektualnie się przyciągną, a to dobrze. Edytowane 21 Kwietnia przez Groch z Kapustą Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia Dobrze. Zmieńmy temat. Kogo typujecie na przewodniczącego Rady? Ja P. Magdę Banaszewską. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyborca. Napisano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia Po pierwsze z niej taka pani jak ze mnie uczciwy kopciuch😁😁Apo drugie jej wygrana jest porażka gminy. To cymbalica Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuniu Napisano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia Gdzie.to ścierwo.na przewodnicząca 😆😆 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iza Napisano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia O matko jakie tu głupoty piszecie . Dajcie spokój z banaszewska .proszę was . Gdzie ona do rady a co dopiero na przewodnicząca. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lol Napisano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 20 minut temu, Groch z Kapustą napisał: Uważaj bo Ci proteza wypadnie 😁 Jeśli masz to uważaj. Proteza to ważny widać dla ciebie element dlatego wolisz pisać! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odpowiedz Napisano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 20 minut temu, Wyborca. napisał: Po pierwsze z niej taka pani jak ze mnie uczciwy kopciuch😁😁Apo drugie jej wygrana jest porażka gminy. To cymbalica Największa porażka dla gminy byłaby jak by ta z Okręgu 2 weszła. Wygranemu tylko współczuć, bo zaszczuje go teraz. Ewka jak ludzi dobierała, to nie wiem czym się kierowała. Na pewno nie zna ludzi z Ińska. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 17 minut temu, lol napisał: Jeśli masz to uważaj. Proteza to ważny widać dla ciebie element dlatego wolisz pisać! Mogę też gadać. Proteza to ważny element dla wszystkich- wcześniej czy później. Niestety, nie wszystko da się sztucznie uzupełnić 😁 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 24 minuty temu, Wyborca. napisał: Po pierwsze z niej taka pani jak ze mnie uczciwy kopciuch😁😁Apo drugie jej wygrana jest porażka gminy. To cymbalica Nie wiem jak wy osądzacie ludzi😕?! Czym się kierujecie w swoich wyborach skoro wszyscy wybrańcy to same cymbały, durnie, złodzieje, komuchy itd.? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 27 minut temu, Iza napisał: O matko jakie tu głupoty piszecie . Dajcie spokój z banaszewska .proszę was . Gdzie ona do rady a co dopiero na przewodnicząca. W mojej ocenie najbardziej się 'nadaje'. Każdy ma prawo do własnego zdania. Jest pracowita, zorganizowana i przede wszystkim 'chłodna' w odbiorze. Idealnie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia Naucz się odpisywać na wiele wpisów w jednym wpisie, bo ten spam zaczyna irytować. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 10 minut temu, gość napisał: Naucz się odpisywać na wiele wpisów w jednym wpisie, bo ten spam zaczyna irytować. A jak to się robi? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia (edytowane) 21 minut temu, gość napisał: Naucz się odpisywać na wiele wpisów w jednym wpisie, bo ten spam zaczyna irytować. 😀 9 minut temu, Groch z Kapustą napisał: A jak to się robi? Już wiem! Żeby już nie spamować to pociągnę temat. Ja naprawdę uważam, że M. Banaszewska byłaby odpowiednia. Nie rozumiem tych wyzwisk pod jej adresem. Jest działaczem społecznym, angażuje się. Jest ińszczanką i mieszka na wsi- problemy ludzi są jej bliskie. Czego się czepiacie? Że się nie uśmiecha od ucha do ucha? Przyszła Burmistrz też się nie uśmiecha do wszystkich. Edytowane 21 Kwietnia przez Groch z Kapustą Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 27 minut temu, Groch z Kapustą napisał: Już wiem! 👍 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komedia Napisano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia Jak można tak sam ze sobą cały dzień pisać. Tylko groch z kapustą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fakt Napisano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia Godzinę temu, Groch z Kapustą napisał: W mojej ocenie najbardziej się 'nadaje'. Każdy ma prawo do własnego zdania. Jest pracowita, zorganizowana i przede wszystkim 'chłodna' w odbiorze. Idealnie. Ooo idealne określenie tej Pani . "CHŁODNA". Człowiek kreujący wokół siebie otoczkę "matki Samarytanki" a tak naprawdę diabeł za skóra. Wspaniała aktorka. Naprawdę zasługuje na Oskara . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o żesz Napisano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2 minuty temu, Fakt napisał: Ooo idealne określenie tej Pani . "CHŁODNA". Człowiek kreujący wokół siebie otoczkę "matki Samarytanki" a tak naprawdę diabeł za skóra. Wspaniała aktorka. Naprawdę zasługuje na Oskara . Znam tę Panią od wielu lat.Zawsze pogodna i uczynna.W pracy perfekcyjna.Mamy zdecydowanie odmienne oceny.Oby moja się sprawdziła. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fakt Napisano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 1 godzinę temu, Groch z Kapustą napisał: 10 minut temu, o żesz napisał: Znam tę Panią od wielu lat.Zawsze pogodna i uczynna.W pracy perfekcyjna.Mamy zdecydowanie odmienne oceny.Oby moja się sprawdziła. Ja też. I tą jej pogodnosc widać tam gdzie może sie "pokazać". Sukcesy stowarzyszenia którego członkami i działaczkami jest kilka pań przyklejane są tylko tej Pani. Zobaczymy zresztą jaką kulturę pokaże na sesjach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ops Napisano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 49 minut temu, o żesz napisał: Znam tę Panią od wielu lat.Zawsze pogodna i uczynna.W pracy perfekcyjna.Mamy zdecydowanie odmienne oceny.Oby moja się sprawdziła. Swoją perfekcję i profeskę pokazała pracując w OPS czyli NIC nie robiła, wszystko zawaliła aż odeszła. A teraz w bibliotece co robi? Też NIC, gapi sie przez okno albo siedzi u koleżanek na kawie i plotach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renia Napisano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 20 minut temu, ops napisał: Swoją perfekcję i profeskę pokazała pracując w OPS czyli NIC nie robiła, wszystko zawaliła aż odeszła. A teraz w bibliotece co robi? Też NIC, gapi sie przez okno albo siedzi u koleżanek na kawie i plotach. Robi to co potrafi najlepiej.Oczernia ludzi i judzi przeciwko nim,a mimo to "Idąc w stronę słońca" zostawia ciemną chmurę za sobą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xyz Napisano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien. Katolicy, cudze widzicie swego nie znacie. Próżne to wszystko. Jak wy sami Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2 godziny temu, komedia napisał: Jak można tak sam ze sobą cały dzień pisać. Tylko groch z kapustą. Można? Można!😃 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRS Napisano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia Niesamowite .... Jak potraficie się nawzajem ,,opluwać,, na tym forum. Większość wypowiedzi to ogromna ilość różnego rodzaju ,,plucia,, , obelg itd. Nieliczni z wypowiadających się są w stanie NORMALNIE wypowiadać się. Mimo wszystko Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi