Skocz do zawartości

Kandydaci na burmistrza

Mieszkaniec

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

• Groch z Kapustą

135

W dniu 13.04.2024 o 17:43, Odpowiedz napisał:

Kim ty jesteś? Odpowiedz prosta - nikim, skoro ciągle to powtarzasz i piszesz. Na pewno Manka w kasie nie narobiła, nie podpisywała się za nikogo, kredytów na gminę nie nabrała, jedynie wykonywała swoją pracę. To uczciwa dziewczyna. Kasia około 25 lat pracuje w gminie, urodziła się tu i wychowała między nami. A ty?

Rozwiń  

Ha ha ,o czym Ty piszesz ,moja sąsiadka starsza Pani dostała wezwanie do zapłaty za śmieci, zadzwoniła, a Wloczkowa bezczelnie się jej śmiała do telefonu ,że rachunków trzeba pilnować. Osobiście widziałam opłacone rachunki ,więc gdzie poszły te pieniążki? 

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 13.04.2024 o 21:00, Mieszkanka napisał:

Ha ha ,o czym Ty piszesz ,moja sąsiadka starsza Pani dostała wezwanie do zapłaty za śmieci, zadzwoniła, a Wloczkowa bezczelnie się jej śmiała do telefonu ,że rachunków trzeba pilnować. Osobiście widziałam opłacone rachunki ,więc gdzie poszły te pieniążki? 

Rozwiń  

michaił  wie

Odnośnik do odpowiedzi

Za cały burdel w gminie i podział ludzi w Ińsku odpowiadają BURMISTRZ I WICE,ICH WINĄ  JEST TA CAŁA r***********                                                                                                                                                                                               Racja po  pi  rd do lili wszystko ci pajace na stanowiskach, powinni odpowiedzieć za wszystko ,nienawidzę kopciucha i lewaka .Dla mnie to nie powinni chodzić tymi ulicami

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 13.04.2024 o 21:09, pola napisał:

Za cały burdel w gminie i podział ludzi w Ińsku odpowiadają BURMISTRZ I WICE,ICH WINĄ  JEST TA CAŁA r***********                                                                                                                                                                                               Racja po  pi  rd do lili wszystko ci pajace na stanowiskach, powinni odpowiedzieć za wszystko ,nienawidzę kopciucha i lewaka .Dla mnie to nie powinni chodzić tymi ulicami

Rozwiń  

... konkretniej! Za co nienawidzisz? Za to, że cokolwiek zrobili w przeciwieństwie do Ciebie?! Że ruszyli d***  sprzed strony Caffe Ińsko? Pomijając to, że weszli do 'jakiejś tam' elity, liznęli świata, obyczajów ...czego im zawiścisz? Że wisi nad nimi forum z ludźmi podobnymi Tobie, plującymi zawiścią i nienawiścią"? 

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 13.04.2024 o 21:17, Groch z Kapustą napisał:

... konkretniej! Za co nienawidzisz? Za to, że cokolwiek zrobili w przeciwieństwie do Ciebie?! Że ruszyli d***  sprzed strony Caffe Ińsko? Pomijając to, że weszli do 'jakiejś tam' elity, liznęli świata, obyczajów ...czego im zawiścisz? Że wisi nad nimi forum z ludźmi podobnymi Tobie, plującymi zawiścią i nienawiścią"? 

Rozwiń  

Oj chyba jednak nie jesteś osobą spoza inska . Zbyt dużo informacji posiadasz moja droga. ;) a co do moich niby komentarzy na Facebooku to mocno byś się zdziwiła. Bo akurat się nie udzielam. ;)

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 13.04.2024 o 21:25, OBYWATEL. napisał:

NIENAWIDZĘ ICH OD LAT PO PIERWSZE ŻLE TRAKTOWALI LUDZI ,ZWALNIALI BO MIELI TAKIE KAPRYSY ,OTWORZYLI W BREW WSZYSTKIM ŻWIROWNIE. I T P . TO JESZCZE MAŁO.

Rozwiń  

... 'jeszcze mało' nie znaczy wystarczająco. Każdy 'włodarz' robi co uznaje za stosowne- taki profit władzy. Zobaczymy czym wyróżni się nowa wybranka ludu😁

Odnośnik do odpowiedzi

'jeszcze mało' nie znaczy wystarczająco. Każdy 'włodarz' robi co uznaje za stosowne- taki profit władzy. Zobaczymy czym wyróżni się nowa wybranka ludu                                                                                                          Jesteś głupi idż pan w h ..u..j                       

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 13.04.2024 o 21:33, gołąb napisał:

'jeszcze mało' nie znaczy wystarczająco. Każdy 'włodarz' robi co uznaje za stosowne- taki profit władzy. Zobaczymy czym wyróżni się nowa wybranka ludu                                                                                                          Jesteś głupi idż pan w h ..u..j                       

Rozwiń  

Nie pójdę! Ku radości mej, a waszym waść hemoroidom! 

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...