samik Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 1 minutę temu, Groch z Kapustą napisał: ... ciekawe jak Ty wyniosłaś wartości z domu? Po szarży nazwiskami ...mniemam- żadne! nie udzielaj sie półgłówku Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Teraz, samik napisał: nie udzielaj sie półgłówku ...a czemu? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestety Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Za cały burdel w gminie i podział ludzi w Ińsku odpowiadają BURMISTRZ I WICE,ICH WINĄ JEST TA CAŁA r***********. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszkanka Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 3 godziny temu, Odpowiedz napisał: Kim ty jesteś? Odpowiedz prosta - nikim, skoro ciągle to powtarzasz i piszesz. Na pewno Manka w kasie nie narobiła, nie podpisywała się za nikogo, kredytów na gminę nie nabrała, jedynie wykonywała swoją pracę. To uczciwa dziewczyna. Kasia około 25 lat pracuje w gminie, urodziła się tu i wychowała między nami. A ty? Ha ha ,o czym Ty piszesz ,moja sąsiadka starsza Pani dostała wezwanie do zapłaty za śmieci, zadzwoniła, a Wloczkowa bezczelnie się jej śmiała do telefonu ,że rachunków trzeba pilnować. Osobiście widziałam opłacone rachunki ,więc gdzie poszły te pieniążki? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 1 minutę temu, Mieszkanka napisał: Ha ha ,o czym Ty piszesz ,moja sąsiadka starsza Pani dostała wezwanie do zapłaty za śmieci, zadzwoniła, a Wloczkowa bezczelnie się jej śmiała do telefonu ,że rachunków trzeba pilnować. Osobiście widziałam opłacone rachunki ,więc gdzie poszły te pieniążki? michaił wie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pola Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Za cały burdel w gminie i podział ludzi w Ińsku odpowiadają BURMISTRZ I WICE,ICH WINĄ JEST TA CAŁA r*********** Racja po pi rd do lili wszystko ci pajace na stanowiskach, powinni odpowiedzieć za wszystko ,nienawidzę kopciucha i lewaka .Dla mnie to nie powinni chodzić tymi ulicami Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 3 minuty temu, pola napisał: Za cały burdel w gminie i podział ludzi w Ińsku odpowiadają BURMISTRZ I WICE,ICH WINĄ JEST TA CAŁA r*********** Racja po pi rd do lili wszystko ci pajace na stanowiskach, powinni odpowiedzieć za wszystko ,nienawidzę kopciucha i lewaka .Dla mnie to nie powinni chodzić tymi ulicami ... konkretniej! Za co nienawidzisz? Za to, że cokolwiek zrobili w przeciwieństwie do Ciebie?! Że ruszyli d*** sprzed strony Caffe Ińsko? Pomijając to, że weszli do 'jakiejś tam' elity, liznęli świata, obyczajów ...czego im zawiścisz? Że wisi nad nimi forum z ludźmi podobnymi Tobie, plującymi zawiścią i nienawiścią"? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyborca Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2 minuty temu, Groch z Kapustą napisał: ... konkretniej! Za co nienawidzisz? Za to, że cokolwiek zrobili w przeciwieństwie do Ciebie?! Że ruszyli d*** sprzed strony Caffe Ińsko? Pomijając to, że weszli do 'jakiejś tam' elity, liznęli świata, obyczajów ...czego im zawiścisz? Że wisi nad nimi forum z ludźmi podobnymi Tobie, plującymi zawiścią i nienawiścią"? Oj chyba jednak nie jesteś osobą spoza inska . Zbyt dużo informacji posiadasz moja droga. a co do moich niby komentarzy na Facebooku to mocno byś się zdziwiła. Bo akurat się nie udzielam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Teraz, Wyborca napisał: Oj chyba jednak nie jesteś osobą spoza inska . Zbyt dużo informacji posiadasz moja droga. a co do moich niby komentarzy na Facebooku to mocno byś się zdziwiła. Bo akurat się nie udzielam. ... nie jestem spoza Jestem blisko Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia ...co do komentarzy- komentarz w ciemno Wielu tu lizidupów liżących cukrem z profila, a na caffe plujących jadem😁 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OBYWATEL. Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia NIENAWIDZĘ ICH OD LAT PO PIERWSZE ŻLE TRAKTOWALI LUDZI ,ZWALNIALI BO MIELI TAKIE KAPRYSY ,OTWORZYLI W BREW WSZYSTKIM ŻWIROWNIE. I T P . TO JESZCZE MAŁO. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Teraz, OBYWATEL. napisał: NIENAWIDZĘ ICH OD LAT PO PIERWSZE ŻLE TRAKTOWALI LUDZI ,ZWALNIALI BO MIELI TAKIE KAPRYSY ,OTWORZYLI W BREW WSZYSTKIM ŻWIROWNIE. I T P . TO JESZCZE MAŁO. ... 'jeszcze mało' nie znaczy wystarczająco. Każdy 'włodarz' robi co uznaje za stosowne- taki profit władzy. Zobaczymy czym wyróżni się nowa wybranka ludu😁 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wybierałem Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Jestem ciekawa czy w szkole była zainstalowana kamera przy wyborach, przecież tam dyr jest to szwagierek burka ,to jedna ręka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gołąb Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 'jeszcze mało' nie znaczy wystarczająco. Każdy 'włodarz' robi co uznaje za stosowne- taki profit władzy. Zobaczymy czym wyróżni się nowa wybranka ludu Jesteś głupi idż pan w h ..u..j Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyborca Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 15 minut temu, Groch z Kapustą napisał: ... nie jestem spoza Jestem blisko Bliżej chyba niz sie wszystkim wydaje Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 22 minuty temu, gołąb napisał: 'jeszcze mało' nie znaczy wystarczająco. Każdy 'włodarz' robi co uznaje za stosowne- taki profit władzy. Zobaczymy czym wyróżni się nowa wybranka ludu Jesteś głupi idż pan w h ..u..j Nie pójdę! Ku radości mej, a waszym waść hemoroidom! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 18 minut temu, Wyborca napisał: Bliżej chyba niz sie wszystkim wydaje niee, aż tak to nie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestety Napisano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Dzięki,dzięki panie GROCHU,jakoś żyje się po trochu lecz KAPUSTA,z tą jest gorzej: blada,chuda spać nie może.A to feler westchnął SELER!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danuta Napisano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Czytam te fejsbuki kto jest ten Sarelo? Ja go nie znam, on w Ińsku mieszka czy w okolicy? Chłop nie jest z Ińska, a mówi nam jak mamy, żyć Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestety Napisano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2 minuty temu, Danuta napisał: Czytam te fejsbuki kto jest ten Sarelo? Ja go nie znam, on w Ińsku mieszka czy w okolicy? Chłop nie jest z Ińska, a mówi nam jak mamy, żyć Gdybyś chciała,to byś go poznała.Przyjaciel i sympatyk Ińska i Ińszczan. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danuta Napisano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Mieszkam tu całe życie i o nim nie słyszałam, pojawiał się przed wyborami. Gdzie był do tej pory? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestety Napisano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 18 minut temu, Danuta napisał: Mieszkam tu całe życie i o nim nie słyszałam, pojawiał się przed wyborami. Gdzie był do tej pory? Jeśli chcesz Go poznać,to proszę Ińsko Plus.Jest mężczyzną,a nie chłopem pańszczyźnianym. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tak Napisano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Godzinę temu, Danuta napisał: Czytam te fejsbuki kto jest ten Sarelo? Ja go nie znam, on w Ińsku mieszka czy w okolicy? Chłop nie jest z Ińska, a mówi nam jak mamy, żyć Może ma coś ważnego do powiedzenia? Może chce pokazać nowe możliwości? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tak Napisano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 5 minut temu, Groch z Kapustą napisał: Może ma coś ważnego do powiedzenia? Może chce pokazać nowe możliwości? Zapytajcie lewaka i kopciucha.Oni doskonale wiedzą kim jest ten gość. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi