aut Napisano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Mieszkanka i nas obrażasz jeśli chodzi o atamana .on w porównaniu do innych to zawsze nas klub wspiera i mamy na to dowody .Zobacz jakie many torby piłkarskie i to nie pierwsze .Ostatnio przekazał nam oficjalnie na majowym meczu,dla mnie to zawsze równy gość ,a tobie chyba coś z nim nie wypaliło albo bzdur słuchasz lub masz za zadanie tu tylko oczerniać.Powinien wam dać po gumie,najlepiej zapachową, piłkę, o pardon dziewczynę sobie gdzieś przygruchacie. Aha a nie obiecał wam po wygraniu skarpetek? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ANDRZEJ Napisano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 SKARPETKI TO TY SOBIE ZMIEŃ A OD PANA BOGDANA SIĘ ODPITOL I PAMIĘTAJ BABO ŻE ON WSPIERA NIE TYLKO KLUB ALE LUDZI POTRZEBUJĄCYCH Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kibicka Napisano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 SKARPETKI TO TY SOBIE ZMIEŃ A OD PANA BOGDANA SIĘ ODPITOL I PAMIĘTAJ BABO ŻE ON WSPIERA NIE TYLKO KLUB ALE LUDZI POTRZEBUJĄCYCHTo na księdza go dajcie,skora taki dobry. ruchać już nie może ale udawać tak.Przy okazji oglądając wasze "granie" stwierdzam,że ta liga to szczyt marzeń. I żadne skarpetki wam nie pomogą , ani żaden TW"Andrzej" czy ataman. Ale żwirki was zawsze napoją piwem i nakarmią swojską kiełbasą.Ot tak dla zasady. A potem zakopią was w tych swoich dołach,razem z getrami.. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ANDRZEJ Napisano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 a Bogdan odrzucił twoje zaloty .a co do grania to Ińsko jest małym miasteczkiem i jest dumne z tego że jest w lidze wyżej od takich miast jak np ŁOBEZ.GRYFICE.Temat żwirków -jak by nie żwirownia to byś dawno zaśiłku nie dostała bo z czego jak nasza Gmina JEST BIEDNA JAK Mysz .także zastanów się co piszesz a nie obrażasz chłopaków Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
rewia Napisano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 a Bogdan odrzucił twoje zaloty .a co do grania to Ińsko jest małym miasteczkiem i jest dumne z tego że jest w lidze wyżej od takich miast jak np ŁOBEZ.GRYFICE.Temat żwirków -jak by nie żwirownia to byś dawno zaśiłku nie dostała bo z czego jak nasza Gmina JEST BIEDNA JAK Mysz .także zastanów się co piszesz a nie obrażasz chłopakówZasiłki to nie budżet gminny jełopie. Ale co ty o tym możesz wiedzieć masz kamienie i piasek w głowie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
REWAL Napisano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 ALE WY MACIE NASRANE DEBILE PRZ KOMPIE Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
rar Napisano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 ALE WY MACIE NASRANE DEBILE PRZ KOMPIESpójrz na siebie i zrozumiesz kto ma nasrane przy klawiaturze. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
śpioch Napisano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Niech to przemówi do Ińszczan i nie głosują na Komorowskiego w drugiej turze bo będzie wstyd jak wygra Duda a katolicy z Ińska poprą tego śpiocha pod żyrandolem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 U nas też przed wyborami kupczą ile się da. Ale to wszystko hołota ja pitolę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Wszystko dobrze tylko czemu spotkanie na Wisoli? To chyba wielki nietakt jak spotkania urzędowe nie w urzędzie tylko na poletku radnego i przewodniczącego komisji gospodarczej. Nieśmiało zapytam ile za to zainkasował Pan Mazurek? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Faktura napewno nie będzie na Mazurka tylko na jego żonę.Tak to sie robi.Faktura będzie na firmę. Aleś rozgarnięrty... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 IGNORUJCIE TROLLA "gośc" . Jak zacznie sam ze sobą pisać i sam sobie odpisywać jak to już się dzieje to może zrozumie że to choroba i pójdzie do lekarza. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 http://www.insko.pl/To przykre że za trzy dni wybory radnego w okręgu nr 6 a nic się o tym nie mówi nie pisze. Czy wygrany to taki oczywisty człowiek. Do mnie dotarł żaden kandydat to jak mam to odczytać, że mój głos się nie liczy?! Panie Racinowski, Terebecki i Woźniak na którego z was mam oddać głos bo żaden nie poprosił. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 http://www.insko.pl/To przykre że za trzy dni wybory radnego w okręgu nr 6 a nic się o tym nie mówi nie pisze. Czy wygrany to taki oczywisty człowiek. Do mnie dotarł żaden kandydat to jak mam to odczytać, że mój głos się nie liczy?! Panie Racinowski, Terebecki i Woźniak na którego z was mam oddać głos bo żaden nie poprosił.Jutro Ciebie Olo odwiedzi ten na którego należy zagłosować. A na kogo należy to Ty wiesz oczywiście bez podpowiedzi ! Przy okazji możesz"podyskutować" z osobą towarzyszącą P.Woźniakowi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Jutro Ciebie Olo odwiedzi ten na którego należy zagłosować. A na kogo należy to Ty wiesz oczywiście bez podpowiedzi ! Przy okazji możesz"podyskutować" z osobą towarzyszącą P.Woźniakowi.Bardzo będę wdzięczny. Tylko dlaczego tak późno czy aby nie za późno...Chociaż sens to ma im bliżej wyborów tym lepiej. Może to jest jakaś metodologia... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Bardzo będę wdzięczny. Tylko dlaczego tak późno czy aby nie za późno...Chociaż sens to ma im bliżej wyborów tym lepiej. Może to jest jakaś metodologia...Słuszna uwaga. Bardzo cicho nasze wybory przebiegają. Na ten przykład u mnie był Bogdan i Andrzej nie było Romana chociaż widuję go. Równy gość ten Romek. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
korek Napisano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Słuszna uwaga. Bardzo cicho nasze wybory przebiegają. Na ten przykład u mnie był Bogdan i Andrzej nie było Romana chociaż widuję go. Równy gość ten Romek.Olo ma rację nikt nie chodził Racin tylko zza winkla kolaboruje tak jak ataman myśli że mu się uda. Spokojna wasza rozczochrana. Wożniak Roman to spoko kolo i da radę z panami komuszego pokroju. Dotrze i do ciebie Olo czekaj a się doczekasz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 racin i ataman nie mają za grosz honoru, gdyby mieli to by się nie pchali na siłę do rady, ich czas już minął. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Bardzo będę wdzięczny. Tylko dlaczego tak późno czy aby nie za późno...Chociaż sens to ma im bliżej wyborów tym lepiej. Może to jest jakaś metodologia...Nigdy na tym forum nie napisałem że to nie mój okręg wyborczy. Ktoś tu mataczy. W dyskusję nie będę wchodził bo sam swoją obietnicę złamię. Nikogo u mnie nie było potwierdzam ale chętnie przyjmę na blokowe salony każdego kandydata. Skąd stwierdzenie że to nie mój okręg?!Nigdy nikomu niczego takiego nie mówiłem i nie pisałem bo to przecież okręg nr 6 mój. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 ataman komuchem może i nie jest ale nazistowsko-banderowska krew w nim płynie wiec prawie to samo Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 ataman komuchem może i nie jest ale nazistowsko-banderowska krew w nim płynie wiec prawie to samona dodatek to odszczepieniec, jego ojciec był czerwony a on pisior, a może to farbowany pisior a dusze ma czerwoną? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Who is who? Napisano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Czas na posumowanie dokonań obecnej ekipy.Czas na chwalenie się inwestycjami i rozwojem gminy.Ile jeszcze bardziej spieprzyli po poprzednikach? Czy długi zmalały,czy też podskoczyły?Pochwalcie się Panowie i Panie. Przecież macie ambicje aby dalej rządzić..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi