JESTEM NA TAK Napisano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 NIE PRZEJMUJ SIĘ JAKIMŚ KUTASIARZEM, KTÓRY CIE WSZĘDZIE WIDZI. JAK KTOŚ BARDZIEJ UJADA TO ZNACZY, ŻE DEPCZESZ MU PO PIĘTACH.PIONA! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ryba Napisano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 NIE PRZEJMUJ SIĘ JAKIMŚ KUTASIARZEM, KTÓRY CIE WSZĘDZIE WIDZI. JAK KTOŚ BARDZIEJ UJADA TO ZNACZY, ŻE DEPCZESZ MU PO PIĘTACH.PIONA!Też jestem na tak. Włodek im więcej na Cię jadą tym bardziej czuj, że dobierasz im się do tylca. Tak trzymać! Jednakże istotne jest czy właściciel miał pozwolenia na osuszenie całego terenu. Pan Burmistrz przyjrzy się sprawie po niedzieli. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hi Napisano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Twój Włodek z Michałem nawet sprawozdania z komisji i sesji nie napisali. Patałachy i tyle. Liwak to zapomniane dno. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Włodek byki pasie, Michał pisze magisterkę, Jacek sprawdza klasówki Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Włodek byki pasie, Michał pisze magisterkę, Jacek sprawdza klasówkijak widzisz każdy ma swoje zajęcia a nie tak jak ty tylko skrobać pazurem na klawiaturze. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 U włodka jeszcze ciągle majówka strażacka. Może nie wytrzeźwiał jeszcze ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Widziałeś go pijanego? Bo ja nie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Widziałeś go pijanego? Bo ja nieZimna zocha też była ostra to rzecz ludzka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 NIE PRZEJMUJ SIĘ JAKIMŚ KUTASIARZEM, KTÓRY CIE WSZĘDZIE WIDZI. JAK KTOŚ BARDZIEJ UJADA TO ZNACZY, ŻE DEPCZESZ MU PO PIĘTACH.PIONA!Tylko patrzeć,jak włodkowa grupa rozleci się.Każdy chce startować na burmistrza. Włodek,Michał i wahający się Liwak. Jak sądzicie,kto z tej trójki miałby największe szanse? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 ten nasz chłopak w sukience :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Tylko patrzeć,jak włodkowa grupa rozleci się.Każdy chce startować na burmistrza. Włodek,Michał i wahający się Liwak. Jak sądzicie,kto z tej trójki miałby największe szanse?Największe szanse ma Pan Szafran. Życzę mu żeby wygrał. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Ty blokowcu możesz chcieć ale ci nie wyjdzie. Pobożne życzenia opozycji. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
% Napisano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Ty blokowcu możesz chcieć ale ci nie wyjdzie. Pobożne życzenia opozycji.Dlaczego? Ja uważam też, że Krokus może to zwyciężyć. Jest lubiany, zna się na rządzeniu, jest w sercu lwa, czego więcej trzeba. To najlepszy kandydat. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Dlaczego? Ja uważam też, że Krokus może to zwyciężyć. Jest lubiany, zna się na rządzeniu, jest w sercu lwa, czego więcej trzeba. To najlepszy kandydat.Na pewno nie jest głupszy od aktualnych kacyków i tej beznadziejnej zbieraniny nazywanej radą na czele której stoi działacz UPA. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 włodek dostał ataku , założył nowy wątek i zaczął znów sam z sobą prowadzić rozmowy , a do psychiatry też zrobiłeś sobie termin Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ziomal Napisano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 włodek dostał ataku , założył nowy wątek i zaczął znów sam z sobą prowadzić rozmowy , a do psychiatry też zrobiłeś sobie terminPsychiatra potrzebny jest tobie. Bo z tęsknoty za ojczyzną potrafisz tylko niszczyć ziomków. Taka to polska natura polaka na wygnaniu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Psychiatra potrzebny jest tobie. Bo z tęsknoty za ojczyzną potrafisz tylko niszczyć ziomków. Taka to polska natura polaka na wygnaniu.Każdemu z nas od czasu do czasu przydałby się profesjonalny psycholog,lub psychiatra,wiec nie straszmy specjalistami.Napiszcie lepiej o tym,który z kandydatów na burmistrza spełniłby nasze(wyborców) oczekiwania. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Moim zdaniem Włodek. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Moim zdaniem Włodek.Wypadałoby uzasadnić... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Moim zdaniem Włodek.A co masz "wyborco" przeciw niemu? Jest przede wszystkim dociekliwy, o wszystko pyta a żaden radny jak kretyn tylko rękę podnosi, Włodek interesuje się nie tylko swoim okręgiem wyborczym ale całą gminą, dzięki niemu wiemy o wielu sprawach o których gmina milczy, o aparycji i wdzięku osobistym nie wspomnę. W ogóle jest miłym fajnym gościem. Dość racinizmu wybierzmy normalność. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 A co masz "wyborco" przeciw niemu? Jest przede wszystkim dociekliwy, o wszystko pyta a żaden radny jak kretyn tylko rękę podnosi, Włodek interesuje się nie tylko swoim okręgiem wyborczym ale całą gminą, dzięki niemu wiemy o wielu sprawach o których gmina milczy, o aparycji i wdzięku osobistym nie wspomnę. W ogóle jest miłym fajnym gościem. Dość racinizmu wybierzmy normalność.Nie mam nic przeciw Włodkowi,ale interesują mnie uzasadnienia innych.Twoje uzasadnienie uważam za sensowne. Uzasadnienia innych,że z wszystkimi wypije,to za mało.Jednakże jego "dociekliwość" dotycząca sfer prywatnych nie wystawia mu w tym zakresie pozytywnej opinii. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Co ty bredzisz? Z tego co wiem, to jedyną prywatną sprawą jest zatrudnienie córki burmistrza w szkole, ato akurat jest słuszne Włodka działanie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Co ty bredzisz? Z tego co wiem, to jedyną prywatną sprawą jest zatrudnienie córki burmistrza w szkole, ato akurat jest słuszne Włodka działanieByły też zastrzeżenia dotyczące zatrudnienia anglisty i w związku z tym posądzanie o kumoterstwo i prywatę..Akurat córka dyrektora szkoły poznała go,gdy już w szkole pracował. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Mówisz o nepotyzmie w szkole? Masz czelność tego bronić? Wstydż się! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ho ho Napisano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Mówisz o nepotyzmie w szkole? Masz czelność tego bronić? Wstydż się!Nepotyzm w szkole panował od zawsze. Za Jamrożego i Paciejewskiego więc i jest za Czubkowskiego. Bo wieża miała swoich popleczników a burek swoich i tak to działa. Nie tylko w PSL jest nepotyzm to powszechnie znane zjawisko które w Polsce pogłębia się z wyborów na wybory. To już taki skorumpowany kraj że nawet oligarchowie ukraińscy nas nie dościgną. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi