Marek Napisano 7 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2023 1 godzinę temu, widz napisał: Spokojnie, to droga powiatowa i dotację z PiSu dostały dziewczyny z powiatu. Liwak za chwilę wyskoczy z bojkotem referendum i Pisowcy kurek z pieniędzmi zakręcą. Godzinę temu, wyborca napisał: W to akurat uwierzę. Ja też w to umierzę, Liwak to polityczny głupek a Ińsko tylko na jego głupocie traci miliony. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
do Piotrka Napisano 8 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2023 Julitki,Pietrki i inne podobne POst komusze gnidy,to PiS kieruje do tej patologicznej gminy środkii finansowe bo nie są rozkradane jak za poprzedników.Gmina Ińsko Pietrek nie ma środków na inwestowanie w cokolwiek.Korzysta z tego co "skapnie" z góry.Za czasów poprzedników na wszystko brakowało.Nawet "Zakopane" było nie do wzięcia.Agituj w Szczecinie bo tam wasze zdradzieckie gniazdo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wyborca Napisano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2023 W dniu 8.10.2023 o 11:48, do Piotrka napisał: Julitki,Pietrki i inne podobne POst komusze gnidy,to PiS kieruje do tej patologicznej gminy środkii finansowe bo nie są rozkradane jak za poprzedników.Gmina Ińsko Pietrek nie ma środków na inwestowanie w cokolwiek.Korzysta z tego co "skapnie" z góry.Za czasów poprzedników na wszystko brakowało.Nawet "Zakopane" było nie do wzięcia.Agituj w Szczecinie bo tam wasze zdradzieckie gniazdo. Gdyby PiS nie wspierał takich nieudaczników jak ińskie buraki gmina nie utrzymała by swoich pierdzistołków i resztę sitwy.Piotrki i Julitki nie ujadali by tak bezczelnie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek Napisano 12 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2023 pisowcy pchają liwakowi miliony a on i tak popiera tuska Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jeszcze Napisano 13 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2023 Jeszcze tak beznadziejnej kampanii w Ińsku nie było!!! Liwak zamknął mordy swoim ludziom ze strachu że straci dotacje od PIS. Wie też doskonale że jak opozycja dojdzie do władzy to nie dostanie nic. A wybory samorządowe też już tuż tuż! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wyborca Napisano 13 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2023 38 minut temu, jeszcze napisał: Jeszcze tak beznadziejnej kampanii w Ińsku nie było!!! Liwak zamknął mordy swoim ludziom ze strachu że straci dotacje od PIS. Wie też doskonale że jak opozycja dojdzie do władzy to nie dostanie nic. A wybory samorządowe też już tuż tuż! W niedzielę wszyscy idziemy głosować w wyborach . To nasz obywatelski obowiązek. Głosujmy na normalność którą mamy od 8 lat. Tylko PIS. Bierzecie też karty na referendum bo w poniedziałek obudzicie się z ciapatymi w łóżku. Pogonić tych wszystkich co Polsce źle życzą. Oddaj mądrze swój głos w wyborach i referendum. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jak to Napisano 13 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2023 Weź ty nie pisz że mamy głosować na PiS, my mamy swoje rozumy i każdy wie na kogo głosować nie musisz agitować Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wyborca Napisano 13 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2023 7 minut temu, Jak to napisał: Weź ty nie pisz że mamy głosować na PiS, my mamy swoje rozumy i każdy wie na kogo głosować nie musisz agitować Dlaczego nie mogę? Jeszcze ciągle mogę i chcę! Skorumpowana opozycja z Kofederacją która po wyborach dogada się z Tuskiem i wszyscy będą podporzadkowani partii lewackiej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prawda Napisano 13 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2023 1 godzinę temu, wyborca napisał: Dlaczego nie mogę? Jeszcze ciągle mogę i chcę! Skorumpowana opozycja z Kofederacją która po wyborach dogada się z Tuskiem i wszyscy będą podporzadkowani partii lewackiej. PO +Hołowni Trzecia Droga +PSL+ Kofederacja+Lewica jedno zło. Nie głosujecie na ludzi którzy chcą tylko odsunąć PIS od władzy nie mając nam nic do zaoferowania prócz LGBT, adopcji dzieci par homoseksualnych, aborcji na życzenie, przyjmowanie imigrantów, być posłusznym wobec Niemiec i Brukseli. Na prawdę tego ludzie chcecie? Bierzecie też udział w referendum to nasz głos w tej sprawie. Chociaż raz nie zawiedźcie POLSKI 🇵🇱✌️❤️ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burki leniwce Napisano 13 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2023 W dniu 9.10.2023 o 17:47, wyborca napisał: Gumiaki was po wyborach należy rozliczyć z nieróbstwa i życia na koszt podatnika.Liżecie tyłko żwirowni i innym na swoje leniwe egzystowanie.Taki styl to od wielu kadencji domena ZSL/PSL. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PIS Napisano 13 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2023 ✌️🇵🇱👍 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2023 9 godzin temu, PIS napisał: ✌️🇵🇱👍 Precz z pisssdzielcami złodziejami. W poniedziałek zacznie się wsadzanie do ancla ziobrów,czarnków, glińskich i innych mend z tej szajki. Kaczor do wariatkowa, bo psychicznych na leczenie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wow Napisano 14 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2023 Piękna kaczka,muszę ją mieć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 14 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2023 Pamiętaj,to nie Donald Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczuszka Napisano 14 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2023 https://x.com/TwittusAndronic/status/1713282210256638405?t=aDtK8QgB3deFInVr6uDs9A&s=08 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lepiej Napisano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2023 Lepiej żeby mnie nie pytali czy chcę 3 karty!!!! Obowiązkiem komisji jest w milczeniu dać mi zgodnie z prawem 3 karty. Koniec kropka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wyborca Napisano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2023 16 minut temu, lepiej napisał: Lepiej żeby mnie nie pytali czy chcę 3 karty!!!! Obowiązkiem komisji jest w milczeniu dać mi zgodnie z prawem 3 karty. Koniec kropka. Od razu zgłoszę do OKW...niech nikt nawet nie próbuje. Cymbała lub cymbalicę od razu zgłaszam! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolo Napisano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2023 Nareszcie po 8 latach pussdzielce idą do więzienia!!! Jestem szczęśliwy, piję drinka do rana Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2023 W dniu 13.10.2023 o 23:06, PIS napisał: ✌️🇵🇱👍 Pamiętaj,to nie Donald Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ttt Napisano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2023 Co tam pisdzielce? Słychać wycie przy korycie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sowa Napisano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2023 POst komuno i inne gumiaki żal d*** wam ściska,że PiS znowu wygrał.Wy jako zbieranina nic sobą nie reprezentujecie poza zdradą i poparciem federalizacji niemieckiej.Polacy ,ci świadomi i tak wiedzą,że jesteście zwykłą targowicą bez względu na reprezentowane ugrupowanie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rada Napisano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2023 Godzinę temu, sowa napisał: POst komuno i inne gumiaki żal d*** wam ściska,że PiS znowu wygrał.Wy jako zbieranina nic sobą nie reprezentujecie poza zdradą i poparciem federalizacji niemieckiej.Polacy ,ci świadomi i tak wiedzą,że jesteście zwykłą targowicą bez względu na reprezentowane ugrupowanie. Oj durna ty Sowa. Tobie żal doope ściska, że Twoje pisssdzielce od jutra gęsiego będą szli do pierdla. Oj będzie wesołość i przyjemność. Oj będzie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkk Napisano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2023 2 godziny temu, sowa napisał: POst komuno i inne gumiaki żal d*** wam ściska,że PiS znowu wygrał.Wy jako zbieranina nic sobą nie reprezentujecie poza zdradą i poparciem federalizacji niemieckiej.Polacy ,ci świadomi i tak wiedzą,że jesteście zwykłą targowicą bez względu na reprezentowane ugrupowanie. komuś żal że pis przegrał 😂😂 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sowa Napisano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2023 Lewackie popierdoleńcy a kto będzie wam dawał forsę na udawanie,że pracujecie? Do pierdla to wy powinniście iść gumiaki za decyzje w sprawie kolejnej żwirowni.Jak wam czarnuchów podrzucą to d.py wam zmiękną.Nawet wasz burak pastewny nie pomoże. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek Napisano 20 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2023 Rudzielce już pierdzielą że pinindzy nima więc skończą się dotacje do naszych leniwców w urzędzie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi