Gość Napisano 11 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2023 40 minut temu, gość napisał: Pierdzistiłki nie działają telefony,ruszcie tłuste d***....Albo zrezygnujcie z reprezentowania mieszkańców. O czym ty człowieku marzysz? Nie zrezygnują z ogromnych apanaży. Wiesz ile buraki zarabiają za nic nierobienie? Odnośnik do odpowiedzi
Brawo Kazimierz Napisano 11 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2023 Panie Kazimierzu brawo ! brawo ! brawo ! Klasa i nic dodać , nic ująć. Gratulacje 😊 i szacunek Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka Napisano 12 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2023 12 godzin temu, Brawo Kazimierz napisał: Panie Kazimierzu brawo ! brawo ! brawo ! Klasa i nic dodać , nic ująć. Gratulacje 😊 i szacunek Wielki szacun P.Karzimierzu takiego człowieka kultury Ińsko nie będzie miało ,to co Pan robił było wielkie.Szkoda że władza tak z Panem postąpiła,jestem bardzo z Panem duchem .Takich ludzi Ińsko potrzebuje Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 12 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2023 Niestety dwie przybłędy do Ińska, Tereska i Baśka na nowo piszą historię Ińska i ILF. Wygląda na to że wszystko się zaczęło od tych dwóch kaszalotów. Odnośnik do odpowiedzi
Gośka Napisano 12 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2023 Do spółki z tymi komuszkami ruszyli policję.Całe lato uchowaj Boże a dzisiaj jeżdżą jak bąk ze słomką w d****.Komuna wiecznie żywa. Odnośnik do odpowiedzi
obserwatorka Napisano 12 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2023 7 godzin temu, Gośka napisał: Do spółki z tymi komuszkami ruszyli policję.Całe lato uchowaj Boże a dzisiaj jeżdżą jak bąk ze słomką w d****.Komuna wiecznie żywa. Widząc te wszystkie gęby można śmiało powiedzieć:komuna ciągle żyje i ma się dobrze.Brak grubej kreski utrzymał istniejący komunistyczny układ.Nic dziwnego,że opanowali tę gminę,zagarnęli majątek i powiększyli stado byłej PZPR o pokolenia POst komuny. Łączy ich żerowanie na narodzie. Odnośnik do odpowiedzi
Antek Napisano 13 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2023 23 godziny temu, Mieszkanka napisał: Wielki szacun P.Karzimierzu takiego człowieka kultury Ińsko nie będzie miało ,to co Pan robił było wielkie.Szkoda że władza tak z Panem postąpiła,jestem bardzo z Panem duchem .Takich ludzi Ińsko potrzebuje Bardzo mi brakuje tamtych lat,kiedy klub kul żył młodzieżą, każdy miał co robić i miał miejsce do spełnienia swoich marzeń i umiejętności.Teraz nie ma nic. Karzimierz potrafił z młodymi pracować i dużo się działo w dobrym stylu.Zycze Panu dużo zdrowia i duzo zyczliwych ludzi. Odnośnik do odpowiedzi
Komuszki Napisano 13 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2023 Po Ińskim Lecie Filmowym widać, że komuna jest wiecznie żywa, jeszcze tego jest pełno. Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 13 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2023 Niestety Ińsko padło łupem komunistów i POst komuny. Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 13 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2023 5 godzin temu, gość napisał: Niestety Ińsko padło łupem komunistów i POst komuny.Widać to dokładnie na fotkach z Omegi. Odnośnik do odpowiedzi
Klosik Napisano 13 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2023 Stara komunistka już zaczęła rządy w OMEDZE.Bedzie się działo ,aż strach pomyśleć. Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 13 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2023 19 minut temu, Klosik napisał: Stara komunistka już zaczęła rządy w OMEDZE.Bedzie się działo ,aż strach pomyśleć. Ona z rządzenia nie wycofała się wcale od wielu lat. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2023 15 godzin temu, niestety napisał: Do tego zyski ciągną jacyś pseudopisowcy że Szczecina. Odnośnik do odpowiedzi
Farbowany lis Napisano 14 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2023 9 minut temu, Gość napisał: Do tego zyski ciągną jacyś pseudopisowcy że Szczecina. To wszystko to stare komuchy tylko pod innym szyldem Odnośnik do odpowiedzi
Ewa Napisano 14 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2023 Burki mają swoją ,lokalną demokrację nastawioną na demokratyczny zamordzm.Oto ona: Sprawy różne (z prawem głosu dla sołtysów i kierowników jednostek organizacyjnych). Ryby i mieszkańcy głosu nie mają.Panująca sitwa robi co chce. Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 14 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2023 2 godziny temu, Ewa napisał: Burki mają swoją ,lokalną demokrację nastawioną na demokratyczny zamordzm.Oto ona: Sprawy różne (z prawem głosu dla sołtysów i kierowników jednostek organizacyjnych). Ryby i mieszkańcy głosu nie mają.Panująca sitwa robi co chce. Przecież zakaz zabierania głosu przez mieszkańców wprowadził Włodek i Zbyszek. Ale skoro tak to czemu teraz 13 radnych Jacka i Michała nie zmienili tego w statucie????? Odpowiedź jest prosta! Tak im pasuje tfuuu. Odnośnik do odpowiedzi
Maniek Napisano 14 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2023 10 godzin temu, Farbowany lis napisał: To wszystko to stare komuchy tylko pod innym szyldem Jeżeli wieża jest twórcą ILF to ja jestem Papieżem.Idę i nic mnie nie dziwi,ta sama klika co przed I wolnymi wyborami.Komuna i POst komuna tutaj wróciła w pełnym składzie.Tfu... Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 14 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2023 7 minut temu, Maniek napisał: Jeżeli wieża jest twórcą ILF to ja jestem Papieżem.Idę i nic mnie nie dziwi,ta sama klika co przed I wolnymi wyborami.Komuna i POst komuna tutaj wróciła w pełnym składzie.Tfu... ta sama klika co przed I wolnymi wyborami. Maniek możesz określić kiedy były u nas "wolne wybory"? Odnośnik do odpowiedzi
Były Napisano 15 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2023 8 godzin temu, niestety napisał: ta sama klika co przed I wolnymi wyborami. Maniek możesz określić kiedy były u nas "wolne wybory"? Wolne były te które zbojkotował Liwak i Kupczykowicz . Odnośnik do odpowiedzi
Jakubek Napisano 15 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2023 10 godzin temu, Maniek napisał: Jeżeli wieża jest twórcą ILF to ja jestem Papieżem.Idę i nic mnie nie dziwi,ta sama klika co przed I wolnymi wyborami.Komuna i POst komuna tutaj wróciła w pełnym składzie.Tfu... 10 godzin temu, Maniek napisał: Jeżeli wieża jest twórcą ILF to ja jestem Papieżem.Idę i nic mnie nie dziwi,ta sama klika co przed I wolnymi wyborami.Komuna i POst komuna tutaj wróciła w pełnym składzie.Tfu... Co ci popaprancy z ilf wyprawiają,w nocy była burza z piorunami ,a oni puszczają muze.Do szustej rano nie ma już ciszy cocnej?. Odnośnik do odpowiedzi
renia Napisano 15 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2023 10 minut temu, Jakubek napisał: Co ci popaprancy z ilf wyprawiają,w nocy była burza z piorunami ,a oni puszczają muze.Do szustej rano nie ma już ciszy cocnej?. To był artystyczny podkład spec. przygotowany do burzy. Ryzykowali, że piorunek mógł ich sięgnąć,ale cóż się nie robi dla artyzmu? Odnośnik do odpowiedzi
no cóż? Napisano 15 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2023 6 godzin temu, Jakubek napisał: Co ci popaprancy z ilf wyprawiają,w nocy była burza z piorunami ,a oni puszczają muze.Do szustej rano nie ma już ciszy cocnej?. Miastowa dzicz musi sie wyszaleć Odnośnik do odpowiedzi
fox Napisano 15 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2023 6 godzin temu, no cóż? napisał: Miastowa dzicz musi sie wyszaleć To komuchy żerujący na mieszkańcach.Niestety korzystają z naiwniści PiS.Zresztą Szalabownik z nimi wspópracuje.Taki sam układ jak w 1989r. Odnośnik do odpowiedzi
Nie mogę pojąć Napisano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2023 Wieża z Baśka już mają lokum w omedze ,to wieży drugi pomnik w ktorym będzie się działo.... ,kto tego potwora z ...Baśkę tam pozwolił wsadzić Jeszcze nie odpowiedziała za biopaliwa.Ta zaraza tam będzie się panoszyć i dalej rządzić ludźmi podwładnymi jej. Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2023 Ten z PIS czekał jak pies by dostać autograf od Teresy i Baśki..... stał w bastionie komuchów.....wstyd i ujma poniżej pasa. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi