Łysinka Napisano 22 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 Zamiast kultury w kinie to władzo zróbcie TPD może oni się do tego nadadzą.Bo kul tury i różnych imprez tam nie ma ,bo to nie ci pracownicy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Miś Napisano 22 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 Samozaoranie buraków z tymi śmieciami Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ojciec Napisano 22 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 Godzinę temu, Łysinka napisał: Zamiast kultury w kinie to władzo zróbcie TPD może oni się do tego nadadzą.Bo kul tury i różnych imprez tam nie ma ,bo to nie ci pracownicy. O h** ci chodzi w tym wpisie, nic nie robią źle, robiom coś też źle zastanów się lepiej oco ci chodzi po pewnie sam nie rozumiesz co piszesz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość ja Napisano 23 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Buraki gminne naprawcie ulicę przy gminie.Płacimy wysokie podatki i przez waszą nieudolność niszczymy pojazdy,nie wspomnę o autach osobowych.Wszystko zwalajcie na powiat i województwo to do czego wy jesteście potrzebni nieroby. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kasa Napisano 23 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Godzinę temu, gość ja napisał: Buraki gminne naprawcie ulicę przy gminie.Płacimy wysokie podatki i przez waszą nieudolność niszczymy pojazdy,nie wspomnę o autach osobowych.Wszystko zwalajcie na powiat i województwo to do czego wy jesteście potrzebni nieroby. Oni są od nabijania własnych kieszeni Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
widz Napisano 23 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Parobek gminny ich opuscił i nie ma kto teraz robić Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Przechodzień Napisano 23 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Panowie burmistrz i wicek jak nie ma w Ińsku Kamer i nie obserwować nie możecie .Pytam dlaczego na rynku i na placu przy poczcie są napisy dotyczące kamer .Czego ludzi oszukujecie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rada Napisano 23 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Racinowski na IŃSKO PLUS, piszę że Gminą otrzymuje od przewoźników kasę na utrzymanie przystanków. Pytam palantów burków gdzie ta kasa ? Łyknęliście do własnych kieszeni? Przystanki zasyfione, wali się jak pokazali radni z IŃSKO PLUS. Zdjęcia nie kłamią. Czego się nie dotkną to spierd+Olą. Nawet miotły w łapach nie potrafią utrzymać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tutelina Napisano 23 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Zdjęcia z kina to co tam robi radną Ewka ,czy jest jedyną pracująca ,bo widać że tylko ona pracuje ,a gdzież ta Jolka i te inne kumpele wicka .Czyż urlopki mają w ferie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rodzic Napisano 23 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 25 minut temu, Tutelina napisał: Zdjęcia z kina to co tam robi radną Ewka ,czy jest jedyną pracująca ,bo widać że tylko ona pracuje ,a gdzież ta Jolka i te inne kumpele wicka .Czyż urlopki mają w ferie. Idź sprawdź a nie siejesz ploty, ja byłam i dziewczyny bardzo fajnie bawią się z dziećmi. Ps jak szukasz w kinie starego to jest u mnie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wanda Napisano 24 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Czyli bawią się z dziećmi ,to powinni iść pracować w przedszkolu ,zostali źle przyjęci do pracy .Moim zdaniem kultura nie polega na bawieniu się z dziećmi.Do takiej pracy przyjmuje się niańki.Komus coś się popieprzyło. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Caffe Napisano 24 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 2 godziny temu, Wanda napisał: Czyli bawią się z dziećmi ,to powinni iść pracować w przedszkolu ,zostali źle przyjęci do pracy .Moim zdaniem kultura nie polega na bawieniu się z dziećmi.Do takiej pracy przyjmuje się niańki.Komus coś się popieprzyło. A czym kojarzy ci się kultura, czy nie w wychowaniu dzieci na porządnych obywateli. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
artysta Napisano 24 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 1 godzinę temu, Caffe napisał: A czym kojarzy ci się kultura, czy nie w wychowaniu dzieci na porządnych obywateli. Tak.Poprzez sztukę.Poprzez stałe zajęcia form artystycznych.Czy w ICK pracują instruktorzy amatorskiego ruchu artystycznego? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olunia Napisano 24 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Oni to są nie douczeni.Powinni uczyć dzieci w TPD. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kol Napisano 24 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 8 godzin temu, Caffe napisał: A czym kojarzy ci się kultura, czy nie w wychowaniu dzieci na porządnych obywateli. Jaja sobie piszesz ,zobacz w innych miastach, gdzie są domy kultury i poczytaj,lub porozmawiaj co się robi i kto tam pracuje i się czym zajmuje .Zobacz na Pana Moroza jak pracuje i jakie ma osiągnięcia ,jak go ceną.Tylko dupki w Ińsku go nie cenili ,a bardzo szkoda . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
była kultura Napisano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 16 godzin temu, Caffe napisał: A czym kojarzy ci się kultura, czy nie w wychowaniu dzieci na porządnych obywateli. Jeżeli to wychowywanie prowadzone jest przez profi wychowawczynie. Czy za upowszechnianie i organizowanie szeroko pojętej kultury w Gminie są kabaretowe "występy" znanej radnej w stroju Mikołaja przy każdej okazji? Nie mówiąc o wyglądzie, bo wszystkie kobiety są piękne! Kto ma organizować i zapraszać na konkursy wystawy, pogadanki czy spotkania z ciekawymi ludźmi ? Ilu mamy laureatów,zwycięzców czy też nawet uczestników spośród tych osób,które uczestniczą w tych rychitycznych zajęciach organizowanych przez ICK. Namiastkę tego jak powinna być " organizowana " kultura, mamy u nas przykład jak działa SEMAFOR a być może w przyszłości O.MEGA. Ale to są podmioty nie finansowane z budżetu Gminy jak ICK,które jest przechowalnią sióstr, pociotków,klakierów burmistrza Liwaka i jego Kupczyńskiego. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka Napisano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 Mój Boże ta gruba locha, to do miotły ,a nie na scenę.Smieja się baby ,tam przychodzące, że nic tam się nie robi ,tylko kawka ,ploty.A co mają robić,jak żadny pracownik nie ma wykształcenia odpowiedniego.Ta cała Olka bez studiów,znajomka wicka,reszta bez pomysłów ,beznadzieja Co oni zrobili ,ile szmalu wtapiają w to badziewie.Jak można było pozbywać się doskonałych wybitnych ludzi kultury,gdzie były różne ,bardzo dobrze pokazane imprezy . Błąd zrobił wicek i za to powinnien być dobrze ukarany ,lub wypiętrzony ze stanowiska.Ale ale chyba że miał na to poparcie burmistrza.Oni są tacy sami.Tyle mam do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 Teraz, Mieszkanka napisał: Mój Boże ta gruba locha, to do miotły ,a nie na scenę.Smieja się baby ,tam przychodzące, że nic tam się nie robi ,tylko kawka ,ploty.A co mają robić,jak żadny pracownik nie ma wykształcenia odpowiedniego.Ta cała Olka bez studiów,znajomka wicka,reszta bez pomysłów ,beznadzieja Co oni zrobili ,ile szmalu wtapiają w to badziewie.Jak można było pozbywać się doskonałych wybitnych ludzi kultury,gdzie były różne ,bardzo dobrze pokazane imprezy . Błąd zrobił wicek i za to powinnien być dobrze ukarany ,lub wypiętrzony ze stanowiska.Ale ale chyba że miał na to poparcie burmistrza.Oni są tacy sami.Tyle mam do powiedzenia. Wybitny to był k... Chopin!!! Nie uwłaczaj, znaczeniu słowa wybitny. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tatar Napisano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 2 godziny temu, Gość napisał: Wybitny to był k... Chopin!!! Nie uwłaczaj, znaczeniu słowa wybitny. Wybitnym, ale matołem jest także Banan. "Wybitnie '' zna się na wszystkich zagadnieniach i wszystko potrafi ,, wybitnie'' wyguglować. Nie wiem czy jest na etacie u Jacka, czy rywalizuje o miano '' Pierwszej Wazeliny Gminy Ińsko'' Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 2 minuty temu, tatar napisał: Wybitnym, ale matołem jest także Banan. "Wybitnie '' zna się na wszystkich zagadnieniach i wszystko potrafi ,, wybitnie'' wyguglować. Nie wiem czy jest na etacie u Jacka, czy rywalizuje o miano '' Pierwszej Wazeliny Gminy Ińsko'' 2 godziny temu, Mieszkanka napisał: Mój Boże ta gruba locha, to do miotły ,a nie na scenę.Smieja się baby ,tam przychodzące, że nic tam się nie robi ,tylko kawka ,ploty.A co mają robić,jak żadny pracownik nie ma wykształcenia odpowiedniego.Ta cała Olka bez studiów,znajomka wicka,reszta bez pomysłów ,beznadzieja Co oni zrobili ,ile szmalu wtapiają w to badziewie.Jak można było pozbywać się doskonałych wybitnych ludzi kultury,gdzie były różne ,bardzo dobrze pokazane imprezy . Błąd zrobił wicek i za to powinnien być dobrze ukarany ,lub wypiętrzony ze stanowiska.Ale ale chyba że miał na to poparcie burmistrza.Oni są tacy sami.Tyle mam do powiedzenia. Indor czemu się nie chwalisz żeś pierwszy sygnalista w Ściennym. Żeby tak swoich wyborców na Policję podpiepszac Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Miro Napisano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 Co ty pleciesz naćpany jesteś to nie podnosi głosu . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Helmut Napisano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 Godzinę temu, Gość napisał: Indor czemu się nie chwalisz żeś pierwszy sygnalista w Ściennym. Żeby tak swoich wyborców na Policję podpiepszac Miałeś nie pisać tu, Jacek ci zakazał ? I co nie słuchasz się pryncypała ? Już cię kilku twoich przydupasów przestało lubić. Wykruszają się a wybory coraz bliżej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Juras Napisano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 Jacek to może pomieszać ręką w kieszeni. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 Buraki weźcie się za ulicę przed swoją siedzibą bo bijecie nawet komunę w swojej nieudolności.Powinni mieszkańcy wam jaja pourywać za bierne wyciaganie kasy na swoje nieróbstwo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Grażyna Napisano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 4 godziny temu, Gość napisał: Indor czemu się nie chwalisz żeś pierwszy sygnalista w Ściennym. Żeby tak swoich wyborców na Policję podpiepszac Kto Indor i kogo podpierniczyl? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi