Marta Napisano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 1 godzinę temu, Józia napisał: Bo Lewak to taka polityczna k.urwa. Jak pijawka do każdego sie przyklei. Taki typ. Śniadanie z żoną, kolacja z kochanką. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wisola Napisano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 Ty się pochwal jak wysprzedawałes mienie z Wisoli, jak odchodziłes na emeryturę. Spokojnie świadkowie są Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ola Napisano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 Żebyś ty był taki ja Mazurek to by było Ińsko nie skłócone i wszyscy by o tobie pisali dobrze.P.Mazurek ,jak był na wisoli,to mieliście tam raj na ziemi.Ja osobiście byłam bardzo zadowolona i jest mi teraz szkoda, że tak dobry gospodarz już tam nie pracuje.A wam było źle, jak tam balowaliście do późnych godz nocnych .Teraz za tą dobroć opluwacie to nie ludzkie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Prawda Napisano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 To prawda że na Wisoli Jacek z Michałem balowali na krzysia a teraz na Zbyszka plują niewdzięczniki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Opolka Napisano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 😒Pan Mazurek jest bardzo pracowitym człowiekiem,nie czeka ,czeka że burki mu robią zła opine .Szkoda że mało jest taki ludzi pracowitych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Amen Napisano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 10 godzin temu, Wisola napisał: Ty się pochwal jak wysprzedawałes mienie z Wisoli, jak odchodziłes na emeryturę. Spokojnie świadkowie są Jak wyprzedawał to prywatne,swoje a jak masz świadków to paserzy ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pasożyty Napisano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 Buraki doili Mazurka ile wlazło. Nie mieli pieniedzy to im Mazurek du,pe ratował wiele razy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 Gminę doją już dwie kadencje.Przy okazji czyj to samochód z napisem Ińsko w ciemnym kolorze? To też jakiś przekręt? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 17 minut temu, gość napisał: Gminę doją już dwie kadencje.Przy okazji czyj to samochód z napisem Ińsko w ciemnym kolorze? To też jakiś przekręt? Już kilka lat temu kupiony z budżetowych pieniędzy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 Nikt nie napisał, że tu chodzi o Mazurka. A fala komentarzy z jego nazwiskiem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Juzek Napisano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 37 minut temu, Gość napisał: Nikt nie napisał, że tu chodzi o Mazurka. A fala komentarzy z jego nazwiskiem Ale było napisane Wisola, a Wisola to Mazurek, tam jeszcze Kupczyk nie rządzi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wuzek Napisano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 20 minut temu, Juzek napisał: Ale było napisane Wisola, a Wisola to Mazurek, tam jeszcze Kupczyk nie rządzi. Bo kupczyk to pazerny idiota myśli że mu wszystko wolno Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 3 godziny temu, tak napisał: Już kilka lat temu kupiony z budżetowych pieniędzy. Tak po cichu,że poza sitwą społeczeństwo nic nie wie,chociaż to ich pieniądze? Śmierdzi ma odległość... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 2 godziny temu, gość napisał: Tak po cichu,że poza sitwą społeczeństwo nic nie wie,chociaż to ich pieniądze? Śmierdzi ma odległość... Coś mi się kojarzy, że kupiono pojazd, gdy rządziła ciotka wieża. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
oszuści Napisano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 47 minut temu, niestety napisał: Coś mi się kojarzy, że kupiono pojazd, gdy rządziła ciotka wieża. Kupiono srebrnego opla a teraz czarna dacia !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
vość Napisano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 Godzinę temu, niestety napisał: Coś mi się kojarzy, że kupiono pojazd, gdy rządziła ciotka wieża. Wieża czy gumiak to ta sama sitwa. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
lewy Napisano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 15 minut temu, vość napisał: Wieża czy gumiak to ta sama sitwa. W urzedzie są dwa gumiaki, oba lewe Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jolka Napisano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 😒Jeszcze chwila będą mieli panochy omegę ,to dopiero będzie się działo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 43 minuty temu, Jolka napisał: 😒Jeszcze chwila będą mieli panochy omegę ,to dopiero będzie się działo. A gdzie będą rzygać po chlańsku?U sąsiadów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca 2023 16 godzin temu, niestety napisał: Coś mi się kojarzy, że kupiono pojazd, gdy rządziła ciotka wieża. Opla kupił Racinowski Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
czym Napisano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca 2023 28 minut temu, Gość napisał: Opla kupił Racinowski No i ....a teraz kupiliście wypasioną brykę. Nie ogłosiliście przetargu, nie pisaliście za ile. Czym się kierowaliście tym że macie auta tej samej marki? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Aśka Napisano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca 2023 3 godziny temu, czym napisał: No i ....a teraz kupiliście wypasioną brykę. Nie ogłosiliście przetargu, nie pisaliście za ile. Czym się kierowaliście tym że macie auta tej samej marki? Burki kierują się tylko i wyłacznie własnym interesem, o nas nigdy nie dbali. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Miśka Napisano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca 2023 4 godziny temu, Aśka napisał: Burki kierują się tylko i wyłacznie własnym interesem, o nas nigdy nie dbali. Nabijają swoje kieszenie naszymi podatkami. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi