Znajomy Moroza Napisano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 Np Pana muzyka bardzo dobrego Moroza Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lista Napisano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 30 minut temu, Znajomy Moroza napisał: Np Pana muzyka bardzo dobrego Moroza Lista osób zgnębionych przez vicka jest długa Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zenia Napisano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 No Michał przyznaj się kogo wyrzuciłeś z pracy? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jacek Napisano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 Godzinę temu, Znajomy Moroza napisał: Np Pana muzyka bardzo dobrego Moroza A Jakuba kto posunął ? Odpowiedzialny za kulturę Kupczyński !! Kontrola dokumentów, umów ICK -KupaJudasz co w orszaku 6 stycznia będzie rozdawał srebrniki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zgred Napisano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 To Kazik za co miał sprawę z Jakubem? O mobbing? Zbyszek z Wlodkiem jak zawsze za dużo kleju. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
WSytr Napisano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 Spytaj się Jakuba ,jak jesteś ciekawy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Nina Napisano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 Co ten wicek chce od tych ludzi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do Michała Napisano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 3 minuty temu, WSytr napisał: Spytaj się Jakuba ,jak jesteś ciekawy. Michał czy ty masz Kubę za głupka? Myslisz że Kuba nie wie kto go wyrzucił z pracy? A najgorsze dla ciebie było to, że był powszechnie chwalony, a już nie mogłes strawić tego że chwaliła go wieża ze swoimi babkami. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Iza Napisano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 Kuba pokazał klasę i wartość w radiu w którym teraz pracuje, nie przez przypadek wzięło go radio Supernowa. Ja jako Mieszkanka jestem dumna z Kuby. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Obserwatorka Napisano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 2 minuty temu, Iza napisał: Kuba pokazał klasę i wartość w radiu w którym teraz pracuje, nie przez przypadek wzięło go radio Supernowa. Ja jako Mieszkanka jestem dumna z Kuby. Wszystkie baby szczaly na widok Kubusia w kinie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Inszczanka Napisano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 Michał ogarnij swoich tępych pracowników ,co oni wypisują na plakacie o wspólnym kolędowaniu.Mam się zapisać ,żeby zaśpiewać wspólnie z ludźmi w kościele na trzech króli ha ha jest to nie do rzeczne .Ale popisy .co za tepaki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2022 13 godzin temu, do Michała napisał: Michał czy ty masz Kubę za głupka? Myslisz że Kuba nie wie kto go wyrzucił z pracy? A najgorsze dla ciebie było to, że był powszechnie chwalony, a już nie mogłes strawić tego że chwaliła go wieża ze swoimi babkami. https://warszawa.naszemiasto.pl/insko-nie-jest-dobrze/ar/c8-2538984 Jak tam Włodek dziś się lubicie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
nauczyciel+zmywakowy Napisano 22 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2022 29 minut temu, Gość napisał: https://warszawa.naszemiasto.pl/insko-nie-jest-dobrze/ar/c8-2538984 Jak tam Włodek dziś się lubicie? A świstak zawija sreberka. Za kilkanaście miesiączków misiu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
żwir Napisano 22 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2022 MichałK odgrzewa stare kotlety i sam kręci bat na siebie. Pan racinowski tak forsował żwirownię, że jej nie przeforsował, dopiero Liwak z Kupczyńskim otworzyli żwirownię a niby byli przeciw. Dwaj starzy hipokryci i kłamcy i oszuści. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Fakt Napisano 22 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2022 Fakt. Działoszewska nie otworzyła, Racinowski nie otworzył za to Liwak i Kupczyński otworzyli. Na pohybel tym dwóm gadom! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
nauczyciel+zmywakowy Napisano 22 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2022 Godzinę temu, żwir napisał: MichałK odgrzewa stare kotlety i sam kręci bat na siebie. Pan racinowski tak forsował żwirownię, że jej nie przeforsował, dopiero Liwak z Kupczyńskim otworzyli żwirownię a niby byli przeciw. Dwaj starzy hipokryci i kłamcy i oszuści. Będzie połykał takie same !!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zenek Napisano 22 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2022 Liwak z Kupczykiem się próbują wybielić ale to oni otworzyli żwirownię w Ińsku. Kłamcy i hipokryci. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ziuta Napisano 22 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2022 Czy czarne charaktery mogą kiedykolwiek się wybielić? Chyba że wpadną do wapna. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 Oglądam sesję i nie wierzę opozycja Ińsko Plus nie zabiera głosu, co to jest? Przez całą sesję pary z ust nie puścili. Wszystko jest ok ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 4 godziny temu, Gość napisał: Oglądam sesję i nie wierzę opozycja Ińsko Plus nie zabiera głosu, co to jest? Przez całą sesję pary z ust nie puścili. Wszystko jest ok ? Zaskoczeni chyba byli, że jak Zbyszek był przewodniczącym Rozwoju Gospodarczego budżet miał 19 mln zł za Diabła ma 25 mln. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Julka Napisano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 Godzinę temu, Gość napisał: Zaskoczeni chyba byli, że jak Zbyszek był przewodniczącym Rozwoju Gospodarczego budżet miał 19 mln zł za Diabła ma 25 mln. Ja także jestem bardzo zaskoczona. 25 milionów a w Ińsku nic sie nie dzieje? Wszystko przejedzą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Sołtys Napisano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 5 godzin temu, Gość napisał: Oglądam sesję i nie wierzę opozycja Ińsko Plus nie zabiera głosu, co to jest? Przez całą sesję pary z ust nie puścili. Wszystko jest ok ? Sołtys mi powiedział,że IŃSKO PLUS nie zabierało na tej przedwigilijnej sesji głosu,bo w wigilię to i bydło mówi ludzkim głosem. Więc nie przeszkadzali Liwakowi, Kujawskiemu, Woźniakom czy też Dołączę w zachwalaniu tego Gminnego gnoju. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 5 minut temu, Sołtys napisał: Sołtys mi powiedział,że IŃSKO PLUS nie zabierało na tej przedwigilijnej sesji głosu,bo w wigilię to i bydło mówi ludzkim głosem. Więc nie przeszkadzali Liwakowi, Kujawskiemu, Woźniakom czy też Dołączę w zachwalaniu tego Gminnego gnoju. Zaopiniowanie projektu uchwały Rady Miejskiej w sprawie w sprawie ustalenia stawki za 1 km przebiegu pojazdu, uwzględnianej przy obliczaniu zwrotu rodzicom kosztów przewozu dzieci, młodzieży i uczniów do placówek oświatowych (druk nr 6) Ińsko Plus zagłosowało przeciwko skandal!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
matka Napisano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 7 minut temu, Gość napisał: Zaopiniowanie projektu uchwały Rady Miejskiej w sprawie w sprawie ustalenia stawki za 1 km przebiegu pojazdu, uwzględnianej przy obliczaniu zwrotu rodzicom kosztów przewozu dzieci, młodzieży i uczniów do placówek oświatowych (druk nr 6) Ińsko Plus zagłosowało przeciwko skandal!!! Ja swoje dzieci dowoziłam rowerem do przedszkola i nikt mi nie zwracał kosztów. Może dlatego tak zagłosowali. Przecież Gmina dowozi dzieci więc o co biega ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lucyna Napisano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 8 minut temu, matka napisał: Ja swoje dzieci dowoziłam rowerem do przedszkola i nikt mi nie zwracał kosztów. Może dlatego tak zagłosowali. Przecież Gmina dowozi dzieci więc o co biega ? Kobito to dotyczy dzieci niepełnosprawnych, ciesz się że masz zdrowe dziecko. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi