Kot Napisano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 19 minut temu, Wanda napisał: Ińsko bieda i brud nie widać świąt. Liwak i MichałK w tym roku odwołali święta. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Dobrze Napisano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 Dobrze że nie łączy mnie z nimi nic. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Franek Napisano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 8 minut temu, Dobrze napisał: Dobrze że nie łączy mnie z nimi nic. Mnie też z burakami nic nie łączy. Zawsze głosowałem na p. Racinowskiego. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Inszczanka Napisano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 Jestem za Racinowskim,oby mu się udało być burmistrzem trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
barszcz z uszkami Napisano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 Życzę mieszkańcom gminy aby przejrzeli na oczy i pogonili obecnych buraków ze stołków.Dwie kadencje olewania rzeczywistych potrzeb wystarczy.Czas na taczki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 9 minut temu, barszcz z uszkami napisał: Życzę mieszkańcom gminy aby przejrzeli na oczy i pogonili obecnych buraków ze stołków.Dwie kadencje olewania rzeczywistych potrzeb wystarczy.Czas na taczki. Dokładnie byle razem z Insko Plus Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
michal kupczynski Napisano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 morda tam wsiórskie awanturniki Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
barszczyk Napisano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2022 21 godzin temu, barszcz z uszkami napisał: Życzę mieszkańcom gminy aby przejrzeli na oczy i pogonili obecnych buraków ze stołków.Dwie kadencje olewania rzeczywistych potrzeb wystarczy.Czas na taczki. Oj tak. prędzej tym lepiej dla gminy.Żadnych starych układów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jan Napisano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2022 Godzinę temu, barszczyk napisał: Oj tak. prędzej tym lepiej dla gminy.Żadnych starych układów. Aby przypadkiem IŃSKO PLUS nie dogadywało się z tymi oszustami z Gminy i ich przydupasami z Rady. Stracę zaufanie do p.Zbyszka i kolegów. Liwakowi i Kupczyńskiemu już nic nie pomoże w wypadzie z Gminy. Nie podawać im koła ratunkowego. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Śpiewająca Napisano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2022 Burmistrzowie odpowiedzcie,jak mam zrozumieć plakat wystawiony na stronie ick.Mam się zapisać do kina na śpiewanie kolęd na trzech króli w kościele.Czy tam są osoby myślące.Czy jak się nie zapisze w kinie, to nie dopuszcza mnie do kościoła .Czy to każdy tak rozumie, jak ja. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jest Napisano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2022 14 minut temu, Śpiewająca napisał: Burmistrzowie odpowiedzcie,jak mam zrozumieć plakat wystawiony na stronie ick.Mam się zapisać do kina na śpiewanie kolęd na trzech króli w kościele.Czy tam są osoby myślące.Czy jak się nie zapisze w kinie, to nie dopuszcza mnie do kościoła .Czy to każdy tak rozumie, jak ja. Dokładnie tak jest. Burmistrz przejął władze nad śpiewaniem w kosciele. Teraz trzeba sie zapisywać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Obecny Napisano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2022 Co za jaja w tym kinie ,nie zapisujcie się ,tylko idźcie do kościoła na trzech króli.Kto robi sobie takie jaka z zapisywaniem ,już nic lepszego nie mogą wymyśleć.Michal ogarnij to towarzystwo ,może się machali ,albo nacpali. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jan Napisano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2022 24 minuty temu, Obecny napisał: Co za jaja w tym kinie ,nie zapisujcie się ,tylko idźcie do kościoła na trzech króli.Kto robi sobie takie jaka z zapisywaniem ,już nic lepszego nie mogą wymyśleć.Michal ogarnij to towarzystwo ,może się machali ,albo nacpali. Pewnie się machali i macpali a później się osrali. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Obserwator spacerujacy Napisano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2022 Oni tam żrą i nic nie robią,ponieważ Michał i Jacek im na to pozwalają,a co sprzeciwi się rodzince i kumplom.Zobaczcie ich figurki ha ha. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lala Napisano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2022 Wescie przyjmijcie do tej kultury kogoś kto zna się na tej robicie,bo nie widać żeby te baby coś rozumiały o takiej pracy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Julian Napisano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2022 1 godzinę temu, Lala napisał: Wescie przyjmijcie do tej kultury kogoś kto zna się na tej robicie,bo nie widać żeby te baby coś rozumiały o takiej pracy. Przecież Mikołaj był jak prawdziwy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Miki Napisano 27 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 5 godzin temu, Julian napisał: Przecież Mikołaj był jak prawdziwy. A ten odwieczna Mikołaj, spasiona, obrzydliwa babsko, turlająca się po mieście i straszącą dzieciarnię naszą. Czy nie stać Ińska na estetycznego Mikołaja ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gapa Napisano 27 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 2 godziny temu, Miki napisał: A ten odwieczna Mikołaj, spasiona, obrzydliwa babsko, turlająca się po mieście i straszącą dzieciarnię naszą. Czy nie stać Ińska na estetycznego Mikołaja ? Taki Mikołaj, jaka ta władza. Obrzydliwa, oślizła, spocona że strachu przed wyborcami, których oszukuje od początku. Kogo oni mogą mieć jako swoich sprzymierzeńców? Przecież nikt inteligentny i poważny w tym mieście nie będzie wchodził z nimi w komitywę czy też ich popierał. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olka Napisano 27 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 Jeśli chodzi o Mikołaja to dobrze że jest ,jaki jest to jest.Mikolaj nie musi być przystojny.Ona lepiej nadaje się na mikołaja ,niż na radną. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Nie Napisano 27 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 3 godziny temu, Olka napisał: Jeśli chodzi o Mikołaja to dobrze że jest ,jaki jest to jest.Mikolaj nie musi być przystojny.Ona lepiej nadaje się na mikołaja ,niż na radną. Ledwo skończyły się święta, a tu znowu krytyka .Przecież ta Pani tylko dlatego gra św. Mikołaja, bo jest o to proszona. Robi to bezinteresownie. Cieszą się napotkane dzieci, ale wielu kojarzy Ją z obecną władzą. Zupełnie niepotrzebnie. Szanujcie tych, którzy robią cokolwiek pozytywnego nam. Mieszkańcom Ińska. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 27 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 Zbyszek z Wlodkiem niech się przebiorą. Najlepiej za klaunów nie będą potrzebować kostiumów Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 27 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 34 minuty temu, Gosc napisał: Zbyszek z Wlodkiem niech się przebiorą. Najlepiej za klaunów nie będą potrzebować kostiumów Przecież oni już od dawna pełnia tę rolę. Nie pozwalają na to, byśmy byli okradani przez dziesiątki lat!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ala Napisano 27 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 Godzinę temu, tak napisał: Przecież oni już od dawna pełnia tę rolę. Nie pozwalają na to, byśmy byli okradani przez dziesiątki lat!!! I dlatego taki śmieć nazywa ich klaunami? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 27 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 Godzinę temu, Ala napisał: I dlatego taki śmieć nazywa ich klaunami? Dożyliśmy takich czasów, że zdrajcy, złodzieje i szubrawcy są wzorem cnót, a uczciwi patrioci są eliminowani z życia publicznego. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Klika Napisano 27 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 Tutaj jak najbardziej:ZSL i PZPR Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi