gaga Napisano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Chyba obaj panowie się nie zrozumieli ;) Tak ja uważam.Pan Jerzy uważa, że mieszkańcy nie otrzymają kart do glosowania w ogóle, że sami muszą sobie je wydrukować do uczestniczenia w referendum.Obawia się,że mieszkańcy sami sobie ich nie wydrukują i wówczas referendum może się nie powieść. Jest to błędne myślenie, chcę to wyjaśnić Panu Jerzemu, że karty drukuje wg. list spisu wyborców gminna komisja wyborcza.Karty do głosowania są zapieczętowane i o wskazanej godzinie przekazywane komisjom obwodowym.Tych kart nikt do rąk nie dostaje, dopiero gdy przyjdzie do miejsca głosowania ,pokaże dowód i odpowiedzialna osoba zidentyfikuje osobę głosującą daje kartę do głosowania.Natomiast WZÓR karty do głosowania grupa inicjatywna może wcześniej dostarczać obywatelom gminy by wiedzieli jak taki wzór wygląda i jak należy postawić znak -krzyżyk-iks-X jak to byśmy nie nazwali.Pan Jerzy ma prawo nie rozumieć i obawiać się mataczenia ale nie ma strachu.Wszystko jest pod kontrolą, nie musi Pan nikogo przepraszać.Pan Terebecki jest władzą i liczy się z niezadowoleniem mieszkańców.Nie właź Pan w d...ę władzy.To tyle w tej sprawie.Pozdrawiam obu Panów. Odnośnik do odpowiedzi
władza Napisano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Gaga nie podpuszczaj Jurka. On bardzo wiele będzie musiał uczynić, aby naprawić jego relacje z urzędem.Raczej prędzej niż później, będzie współpracował z samorządem gminnym. Ma wiele do zyskania.A ty go dalej prowadzisz w kanał. Odnośnik do odpowiedzi
fakt Napisano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Z urzędem w Ińsku to współpracują tylko szmalcowni i idioci.Ten urząd nic sobą nie reprezentuje poza garstką obiboków żyjących za nasza pieniądze.Jest ich tam o wiele za dużo, są z układów Racinowskiego i nie mają nic wspólnego z funkcją rzetelnego urzędnika (poza 2-3 osobami).Gier powinien w przyszłości puścić was z torbami, bo działacie na zgubę tej gminy i jej mieszkańców. Odnośnik do odpowiedzi
władza Napisano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Zmień płytę fakt, bo twoje "rewelacje" mało kogo kręcą. Przejdź do konkretów.Zrób "zakup kontrolowany" u Zdzicha, podeślij "świnkę" Racinowi, musisz się uwiarygodnić !!A tak to pleciesz w kółko... jedna pani drugiej pani powiedziała........ Odnośnik do odpowiedzi
fakt Napisano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Dopóki tacy kombinatorzy jak ich wymieniasz będą reprezentowali lokalną społeczność płyta jest na topie a melodia nadaje się na przebój 10-lecia co najmniej.Cuchnie od was kombinatorstwem i obłudą.Jeszcze trochę i ludziska zmądrzeją.Jak nie ci starzy z układów, to ci młodzi niezależni. Odnośnik do odpowiedzi
Inwestor Napisano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Gaga dziekuje za pouczenie. Tego nie wiedzialem. wladza, "gaga" mnie nie podpuszcza. Ja nie ukrywam ze nie mialem wiedzy o tym bedac ponad 32 lata poza ojczyzna. Czytajac uchwale podpisana przez Pana Bogdana Terebeckiego zrozumialem tak ze kazdy ma sobie to przygotowac. Jeszcze raz dziekuje "gaga". Mile to i pouczajace."wladza" ja nie jestem przekonany aby wspolpracowac z wrogo mi nastawionym Urzedem Gminy jak i cala Rada ktora zawsze cos zlosliwego i nieprawidlowego komentowala np wiele bylo zapytan Radnych czy jestem wiarygodny czy nie. Pozniej te zaby zasrane co bylo stworzone stucznie, pozniej Burmistrz ktory nic nie zrobil do dzisiaj aby te nieprawidlowe Rozporzadzenia Wojewody w sprawie IPK zlikwidowac, pozniej ani Radni ani Burmistrz nic nie zrobili aby bronic naszej slusznosci i inwestycji w postaci tego 10 pietrowego hotelu gdzie byly juz srodki na budowe przygotowane, pozniej racin zwirowski nazywajac mnie bandyta, poszedl na calosc z kompletnie glupia opinia wplywu na srodowisko. "wladza" czas pokaze. Na koncu spuszczacie na cala Gmine , mieszkancow i wlascicieli gruntow ktorzy zamierzali zrobic gruba kase dla siebie a przy okazji dla Gminy calej.....bombe atomowa w postaci zwirowni aby kompletnie zniszczyc to co jest bogactwem tej ziemi od setek lat i co robi te okolice atrakcyjne etc x 1000. Teraz do "fakt" pare slow. Wiec podpowiem ze Gier nie pusci nikogo z torbami bo nie jest to moja rola. Ja nie reprezentuje Wladzy w naszej ojczyznie, nie reprezentuje prawa i praktycznie to tylko siebie reprezentuje. Jakkolwiek PRAWO pusci ich z torbami. A to "fakt" nalezy do wszystkich mieszkancow GiM Insko. Jak bedziecie chowac sie po katach, nie uczestniczyc w zyciu Gminy, nie bedziecie patrzec na lapy tym Radnym i zignorujecie np REFERENDUM jezeli chodzi o zwirownie .....to szczerze powiem ze Gier nie za duzo moze. Ja tylko moge bronic swoich interesow i pomoc ich wszystkich skompromitowac, ale dalej ja prawa w naszej ojczyznie nie reprezentuje. To nalezec bedzie do SADOW i tam wczesniej czy pozniej (raczej wczesniej) sie spotkamy aby polozyc karty na stole sprawiedliwosci. Pamietajmy, ze Gier nie moze jako jednostak bronic wszystkich, ale wszyscy mozemy bronic kazdego i dobra wspolnego w Gminie wlacznie miec b duzy wplyw na to jak nasz Urzad Gminy operuje. Nie wiem czego sie tak wszyscy boja generala racina zwirowskiego z 10 ososbowa armia przeciwko 5000 mieszkancom. Przeciez beretami ich przykryjecie po Mszy Swietej , jak tylko bedziecie tego chcieli. Przestancie im tylki lizac i bac sie ich. Oni sa slugusami dla Was rodacy a nie Wy dla nich!!! Taka jest prawda. Napewno nawet "wladza" sie z tym zgodzi. Pozdrawiam. ;) Odnośnik do odpowiedzi
kos Napisano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2011 W urzędzie Gminy jest jeden człowiek który moim zdaniem zasługuje na szczególną uwagę , niejaki Kudła .Przeżył wszystkich burmistrzów i jemu jak słyszę zawdzięczamy taki a nie inny rozwój gminy , ten krętacz nad krętaczami jest odpowiedzialny za wiele postanowień które nie były w interesie mieszkańców gminy , to on naciąga i nagina przepisy i je interpretuje tak , aby co niektórzy mieli łatwiejszą drogę do sukcesu i np. dostali trochę akcji od inwestora . To ten dwulicowy człek kopie pod jednym , a uśmiecha się do drugiego . To jemu Gmina zawdzięcza głównie swój błędny rozwój i błędne inwestycje . Jego zachowanie można porównać do aktywności RYB po deszczu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do odpowiedzi
OKO Napisano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2011 TAK to arcyłotr !!! Odnośnik do odpowiedzi
wiara Napisano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Nawet jak tak jest to co mu zrobisz? Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Pocałujcie go w dupę, to może wam ulży, barany. Tylko tyle pożytecznego możecie zrobić !! Odnośnik do odpowiedzi
bęc Napisano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Takiego kombinatora nikt nie będzie całował nawet w dupę.Wszyscy wiedzą dlaczego!!!!!! ;) Odnośnik do odpowiedzi
Jo Napisano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2011 To tej rybie zawdzięczamy ten poroniony plan zagospodarowania , robił go wspólnie z paluchem za pomocą tego nieudolnego planisty który stworzył coś co ma służyć wszystkim poza mieszkańcami . Ale dni tego drania są policzone , nie sądze że dotrwa do emerytury . Odnośnik do odpowiedzi
plan Napisano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Do Jo; skup się człeku na referendum bo coś nie nadążasz za powagą dyskusji. Odnośnik do odpowiedzi
lolek Napisano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Cała gmina na czele z burakiem jest popieprzona.Pracują tam głupcy i kombinatorzy.Mieszkańcy są dla nich elementem przetargowym do uzyskania przewagi wśród beznadziejnie głupich radnych i ich szefa.Ci ludzie już 5 lat dewastują gminę i narażają mieszkańców na straty zarówno finansowe jak i zdrowotne.Po prostu decydują tępi głupcy. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Weź bolka zajdź do Urzędu i pogoń tych głupców !! Odnośnik do odpowiedzi
danadana Napisano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Na wszystko przyjdzie czas :D Odnośnik do odpowiedzi
też gość Napisano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Popieram gościa , cały ten gminny bajzel mieszkańcy gminy powinni pogonić na zbity pysk.To ludzie żyjący za nasze podatki. Odnośnik do odpowiedzi
Nie gość Napisano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Nie mów nam co mamy robić, jak ci się gmina nie podoba to przyjedź i sam ich pogoń, my tu mamy swoich doradców Odnośnik do odpowiedzi
burek Napisano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2011 To widać po kasie gminnej :lol: jeszcze tylko na diety wam wystarcza :lol: Odnośnik do odpowiedzi
juhas Napisano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2011 A w Ińsku stado baranów z gminy lawiruje dostępem do informacji publicznej tak jak im pasuje.No więc barany czytajcie co mówi na ten temat sąd:Prezydenckie ekspertyzy w sprawie reformy OFE są informacją publiczną - orzekł Wojewódzki Sąd Administracyjny w Warszawie. Oznacza to, że prezydent Komorowski popełnił błąd nie ujawniając ekspertyz, z których korzystał podpisując ustawę zmniejszającą składkę do Otwartych Funduszy. Odnośnik do odpowiedzi
do juhasa Napisano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2011 sam jesteś baran, nasze ekspertyzy są jawne Odnośnik do odpowiedzi
Gdzie? Napisano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2011 sam jesteś baran, nasze ekspertyzy są jawneTo gdzie one są? Masz internet to daj linka! Odnośnik do odpowiedzi
Jak to gdzie? Napisano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2011 www.inskiereferendum.pl a reszta w szafie, możesz przyjść i poczytać Odnośnik do odpowiedzi
sowa Napisano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2011 No i co nie jesteś baran? 100%-wy Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2011 http://www.inskiereferendum.pl a reszta w szafie, możesz przyjść i poczytaćZ zajebistą jawnością mamy tutaj do czynienia w takim razie...Rusz swój tłusty urzędniczy zad i zamieść te dokumenty na http://www.bip.insko.pl bo mnie nie urządza chodzenie do największego zakładu produkcyjnego pustaków w gminie ińsko tylko po to żeby dowiedzieć się, że czytanie ze zrozumieniem u was leży i kwiczy...P.S. Filmik a propos słowa "z********". Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi