też radny Napisano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 teraz dobrze mówisz, burmistrz chciał i radni IFSu też chcą żwirowniPlanu, za który zapłacą "potencjalni inwestorzy",ale niekoniecznie żwirowni.Czytaj ze zrozumieniem. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 nie próbuj wykręcać kota ogonem, burak mało się nie posika za żwirownią, a wy mu we wszystkim przyklaskujecie, żaden z was nie ma na tyle jaj żeby chociaż raz zagłosować przeciw burakowi Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 nie próbuj wykręcać kota ogonem, burak mało się nie posika za żwirownią, a wy mu we wszystkim przyklaskujecie, żaden z was nie ma na tyle jaj żeby chociaż raz zagłosować przeciw burakowiJak ma się do wyboru szafrana to nic dziwnego :D Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Coś mi się wydaje, że wy bez Szafrana żyć nie potraficie. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Coś mi się wydaje, że wy bez Szafrana żyć nie potraficie.Jak ktoś mówi, że jest z opozycji i nie ma zaplecza politycznego to jest takim samym głupkiem jak ty. Ja na takiego hochsztaplera nie zagłosuję. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 To ty tak byś chciał! My Szafrana wręcz nie znosimy bo to stary wyżarty pieniacz. Żadnego pożytku z niego nie ma. Sam siebie nie pocieszaj. Obejdzie się bez tych twoich kretyńskich teorii spiskowych. Odnośnik do odpowiedzi
Mike Napisano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Temat z dyskusji o BiP zamienia się na `kto komu więcej nawrzuca`.Przypomnę, że nie zamykam tematu żeby kogoś uciszać tylko zrozumcie, że jeżeli ktoś kto po 2-3 dniach zalogował się na forum musi przeczytać 200 postów z czego może 50 jest tego wartych, a pozostałe 150 to wjeżdzanie na innych, to drastycznie zmniejsza to PRZEJRZYSTOŚĆ forum.Od wymian poglądów na temat kto jest większym kretynem mamy "Czat" w górnym menu forum. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi