słowik Napisano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Nie słuchajcie Michałka on kłamczuszek jest jak szafran. Pomalutku dopasowuje się jak puzzle. Rośnie młody oszołomek oczywiście polityczny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichałK Napisano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Słowik idź do lasu. Tyle razy pisałem, że jestem przeciwny żwirowni, że referendum było w odpowiednim czasie, że nie widzę sensu aby to pisać co chwilę. Byłem, jestem i będę przeciwny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sowa Napisano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Do MichałK ; nie przejmuj się idiotami! Taki jeden z drugim gówno robi a wszystkich opluje. Siedzi za granicą i pyskuje nie oszczędzi nawet tych co go w domu goszczą ale to musi być świniak! Ja też już nie raz pisałem , że wierzę, że dojdziesz daleko bo masz swoje stanowcze zdanie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kanarek Napisano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 To cmoknij go w pompe.......dupolizie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
globus Napisano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Halo czy ten łysy już puścił bąka? Może gazuje swoją rozlatującą się bryką? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi