Darus Napisano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Gnido nie masz co robić ,rada podrap się po jajach i licz na nich kłaki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
milcz Napisano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 45 minut temu, Darus napisał: Gnido nie masz co robić ,rada podrap się po jajach i licz na nich kłaki. Milcz niemiecka szmato. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Luska Napisano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Co ta p z gminy tak się promuje a chodź o Banaszewska .Co jej na lepetyne padło i tak jej przytakują burki .to chyba kandydatka na burmistrza . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Funio Napisano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 To się przełoży na minus dla burmistrza,oni robią to żeby go zgłębić.Moze i to dobre. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
coś śmierdzi Napisano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 42 minuty temu, Funio napisał: To się przełoży na minus dla burmistrza,oni robią to żeby go zgłębić.Moze i to dobre. Co to znaczy zgłębić? Co zgłębić jak na sesji cisza. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Beata Narożna Napisano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 1 godzinę temu, Luska napisał: Co ta p z gminy tak się promuje a chodź o Banaszewska .Co jej na lepetyne padło i tak jej przytakują burki .to chyba kandydatka na burmistrza . A ty p**** jak masz coś do Magdy to podpisz się z Imienia i Nazwiska, idź staremu lepiej jaja lizać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jacenty Napisano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 5 godzin temu, Wiki napisał: Czy dzisiaj będzie pochód poInsku ,czy doktorka z mezusiem i kuniu się wybierają ,bo młodzież się dopytuje .Maski zabieszcieze sobą. Ajwen idź sobie zwal Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Loko Napisano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 (edytowane) 10 godzin temu, Luska napisał: Co ta p z gminy tak się promuje a chodź o Banaszewska .Co jej na lepetyne padło i tak jej przytakują burki .to chyba kandydatka na burmistrza . Edytowane 29 Stycznia 2021 przez Mieszkaniec Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Loko Napisano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 13 minut temu, Mieszkaniec napisał: No jasne! Panie Szafran ktoś prawdę napisał i co boli? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kol Napisano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 Szafran to porządny obywatel i madry człowiek.Jesli coś tej kobiecie powiedział to jestem pewny że nie chciał jej obrazić .A znając ja i jej mamuśkę to trzeba zrobić burze.kto nie zna pater.. to może się nabrać.Pozdrawiam Pana Sxafrana. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Loko Napisano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 19 minut temu, Kol napisał: Szafran to porządny obywatel i madry człowiek.Jesli coś tej kobiecie powiedział to jestem pewny że nie chciał jej obrazić .A znając ja i jej mamuśkę to trzeba zrobić burze.kto nie zna pater.. to może się nabrać.Pozdrawiam Pana Sxafrana. Ok sam sobie Pan słodzi. Pan Szafran niech się zastanowi jaką partię reprezentuje bo za pieniądze jest gotów zrobić wszystko Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Loko Napisano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 23 minuty temu, Kol napisał: Szafran to porządny obywatel i madry człowiek.Jesli coś tej kobiecie powiedział to jestem pewny że nie chciał jej obrazić .A znając ja i jej mamuśkę to trzeba zrobić burze.kto nie zna pater.. to może się nabrać.Pozdrawiam Pana Sxafrana. Jeżeli jest taki mądry i porządny to niech napiszę co zrobił dla Ściennego przez tyle lat bycia radnym. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
plociuch Napisano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 4 godziny temu, Loko napisał: Jeżeli jest taki mądry i porządny to niech napiszę co zrobił dla Ściennego przez tyle lat bycia radnym. Ty Loko nie wciskaj nam kitu. Bronisz buraka i spółki. Jeszcze wam liwak takie numery wykręci że wam szczena opadnie. Za wodę i ścieki już znów podwyżki jaka wysoka cena za abonament. A ty durniu bzdury pleciesz plociuchu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Loko Napisano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 33 minuty temu, plociuch napisał: Ty Loko nie wciskaj nam kitu. Bronisz buraka i spółki. Jeszcze wam liwak takie numery wykręci że wam szczena opadnie. Za wodę i ścieki już znów podwyżki jaka wysoka cena za abonament. A ty durniu bzdury pleciesz plociuchu. Hahaha. Nikogo nie bronię, zadaję pytanie ale odpowiedzi nie uzyskam bo co tu odpowiedzieć jak się nic nie zrobiło... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
prawda Napisano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 33 minuty temu, Loko napisał: Hahaha. Nikogo nie bronię, zadaję pytanie ale odpowiedzi nie uzyskam bo co tu odpowiedzieć jak się nic nie zrobiło... Jesteś zwykłym opszczymurkiem. Widać że nie siedzisz w sprawach gminy. Wymyślasz teorie spiskowe. Za to żadnych konkretów. Napisz coś co ma sens może jakąś treść. Bo tak to słychać tylko wycie na Szafrana. Widać bardzo ci się podoba Jacek i Michał z tym złodziejstwem w tle. Taki z ciebie buraczana która pisze te posty sam dla siebie bo nic mądrego z nich nie wypływa. Jesteś mimo kontroli NIK za liwakiem? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wrobelek Napisano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 Było się spytać Pana Szafrana jak ci c*** swedziała mając 14,15 lat można zajść w ciążę.Teraz kto ci d*** wsadził w gminna posadkę i macisz bezwstydu.Wyrabcie takiego pracownika bo to dopiero zaczątek. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
bibi.ol Napisano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 5 minut temu, Wrobelek napisał: Było się spytać Pana Szafrana jak ci c*** swedziała mając 14,15 lat można zajść w ciążę.Teraz kto ci d*** wsadził w gminna posadkę i macisz bezwstydu.Wyrabcie takiego pracownika bo to dopiero zaczątek. Napisz coś po polsku.Tak żeby można było zrozumieć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Loko Napisano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 5 minut temu, Wrobelek napisał: Było się spytać Pana Szafrana jak ci c*** swedziała mając 14,15 lat można zajść w ciążę.Teraz kto ci d*** wsadził w gminna posadkę i macisz bezwstydu.Wyrabcie takiego pracownika bo to dopiero zaczątek. 😂😂😂😂 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hahaha Napisano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 14 minut temu, prawda napisał: Jesteś zwykłym opszczymurkiem. Widać że nie siedzisz w sprawach gminy. Wymyślasz teorie spiskowe. Za to żadnych konkretów. Napisz coś co ma sens może jakąś treść. Bo tak to słychać tylko wycie na Szafrana. Widać bardzo ci się podoba Jacek i Michał z tym złodziejstwem w tle. Taki z ciebie buraczana która pisze te posty sam dla siebie bo nic mądrego z nich nie wypływa. Jesteś mimo kontroli NIK za liwakiem? Loko do ciebie pytanie! Odpowiadaj niemiecki cwelu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Loko Napisano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 11 minut temu, hahaha napisał: Loko do ciebie pytanie! Odpowiadaj niemiecki cwelu. Jestem za Szafranem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 2 minuty temu, Loko napisał: Jestem za Szafranem No i taki głupek tu pisze. Olać cię trzeba. Żadnych nowych faktów, spraw tylko te powtarzające się głupoty. Już myślałem że dołączył ktoś mądry, logiczny mający pojęcie o sytuacji w Ińsku. A tu proszę Loko - buraczana. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Widz z boku Napisano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 Godzinę temu, Loko napisał: Czyżby jakiś zawód miłosny?😂😂😂 Idiotko pamiętam jak twoja matka podpaliła dzwonnicę w ścienne,teraz odrabcie obie straty i winy..A ten palant Wice też to głupie popiera to dopiero chorągiew chce być burmistrzem .Jego niedoszłe marzenie .A burmistrz wziął Ciołka który. Pod nim dołki kopię jak może .To jest grupa ciotki wierzy która robi zament w całej okolicy ,a przede wszystkim podpiera się młodymi glupolami. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Loko Napisano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 14 minut temu, Widz z boku napisał: Idiotko pamiętam jak twoja matka podpaliła dzwonnicę w ścienne,teraz odrabcie obie straty i winy..A ten palant Wice też to głupie popiera to dopiero chorągiew chce być burmistrzem .Jego niedoszłe marzenie .A burmistrz wziął Ciołka który. Pod nim dołki kopię jak może .To jest grupa ciotki wierzy która robi zament w całej okolicy ,a przede wszystkim podpiera się młodymi glupolami. Jak już mnie wyzywasz to idioto. Jeżeli posiadasz informacje na temat podpalenia wieży to złóż zawiadomienie na policję. A nie zapomniałem ty tylko na cafe umiesz pisać hahahaha Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
szumowina Napisano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 27 minut temu, Loko napisał: Jak już mnie wyzywasz to idioto. Jeżeli posiadasz informacje na temat podpalenia wieży to złóż zawiadomienie na policję. A nie zapomniałem ty tylko na cafe umiesz pisać hahahaha Wy****j Loko. Nic nie piszesz tylko zasmiecasz... szumowina! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
blx/kj.7 Napisano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 4 godziny temu, szumowina napisał: Wy****j Loko. Nic nie piszesz tylko zasmiecasz... szumowina! Powinno być:szumowina napisał :-))) ale fajnie się przedstawiacie: pedał,szumowina itp:-) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi