antylewak Napisano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 2 godziny temu, net/kol,.3344 napisał: Innym ale nie pisowcom.Jeżeli to robi robi źle.Prokuratura już działa.Namierzono autorów wpisów ludzi,którzy wyzywali od złodziei ludzi wymienianych z nazwiska.Podać wam adresy i nazwiska autorów tych wpisów? No podaj , śmiech na sali lewacka gnido . Możesz mi wierzyć , na te strony twoja prokuratura nie ma wejścia . Dlaczego , a tego ci nie będę wyjaśniała . Ale ja wiem kto ty jesteś , mieszkasz w nowym domku ....nawiedzony Talibie lewacki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wacek.B Napisano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 2 minuty temu, antylewak napisał: No podaj , śmiech na sali lewacka gnido . Możesz mi wierzyć , na te strony twoja prokuratura nie ma wejścia . Dlaczego , a tego ci nie będę wyjaśniała . Ale ja wiem kto ty jesteś , mieszkasz w nowym domku ....nawiedzony Talibie lewacki. Antylewak-"wyjaśniała"...pisowska k****. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OnO Napisano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Wyjaśnijcie mi jak to się stało, że jakiś przybłęda ze Śląska trzęsie naszą gminą. Znowu rozpętał nagonkę na młodą, pełną entuzjazmu osobę z naszej gminy. NNajpierw był Kuba A teraz Magda. Mało tego, robi to w iście perfidny sposób co pokazuje jakim jest bydlakiem. Wyobraźcie sobie jak się czuje Magda, A stary dziad ma to za nic tylko niszczy człowieka. Później się dziwimy że młodzi uciekają i nie chcą się angażować. Pogonić go. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldek UE Napisano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 9 minut temu, OnO napisał: Wyjaśnijcie mi jak to się stało, że jakiś przybłęda ze Śląska trzęsie naszą gminą. Znowu rozpętał nagonkę na młodą, pełną entuzjazmu osobę z naszej gminy. NNajpierw był Kuba A teraz Magda. Mało tego, robi to w iście perfidny sposób co pokazuje jakim jest bydlakiem. Wyobraźcie sobie jak się czuje Magda, A stary dziad ma to za nic tylko niszczy człowieka. Później się dziwimy że młodzi uciekają i nie chcą się angażować. Pogonić go. Ale z was taka lewacko-rodzinna organizacja przeżerająca wszystko.Dobrze was komuchy i słoma nauczyli jechać na pozostałych mieszkańcach.Doicie jak krowa wieża. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NoN Napisano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 19 minut temu, Waldek UE napisał: Ale z was taka lewacko-rodzinna organizacja przeżerająca wszystko.Dobrze was komuchy i słoma nauczyli jechać na pozostałych mieszkańcach.Doicie jak krowa wieża. To wy pisowskie popaprańce prawicowo-radykalni popaprańce doicie Państwo ile wlezie i niszczyciel ludzi inaczej myślących. Włodek- odpuść, nie rób z gminy większej wiochy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hahahaha Napisano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 7 godzin temu, NoN napisał: To wy pisowskie popaprańce prawicowo-radykalni popaprańce doicie Państwo ile wlezie i niszczyciel ludzi inaczej myślących. Włodek- odpuść, nie rób z gminy większej wiochy. Język miłości lewactwa w pigułce XDD Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klient Napisano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Młoda "Diva" niech podziękuje przemądrzałkom z KADAM-u, za niedźwiedzią przysługę na fejsie. Nie wińcie tu nieweinnych.Trzeba siedem razy pomyśleć, zanim raz puści się bąka ! Swoją drogą nie chciałabym, takiej "asysty" przy nawet najgorszej rodzinie. Jak to mówią, baba porządna, tylko................! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XDDDDDDD Napisano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Beke mam z was... jakbyście wszyscy się nie mogli zebrać i wyjaśnić swoich bolączek face to face. Zagrywki na poziomie dzieci a może i gorzej bo dzieci się kłócą na podwórku a nie w internecie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miro Napisano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Ja bym nigdy nie śmiała tak się zachować, jak ta pani.Mnie nauczono w domu że starszym trzeba dać szacunek,a ta kobieta niestety nic dobrego z domu rodziców nie wyniosła.To widać pod każdym względem.I niech koledzy jej nie bronią ,bo jestem pewny że broniąc ,to oni też wiele dobrego ze swoich domów nie wynieśli. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciekawy Napisano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 6 minut temu, Miro napisał: Ja bym nigdy nie śmiała tak się zachować, jak ta pani.Mnie nauczono w domu że starszym trzeba dać szacunek,a ta kobieta niestety nic dobrego z domu rodziców nie wyniosła.To widać pod każdym względem.I niech koledzy jej nie bronią ,bo jestem pewny że broniąc ,to oni też wiele dobrego ze swoich domów nie wynieśli. Zdecyduj się czy jesteś chłopem czy babą Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolo Napisano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 21 minut temu, Miro napisał: Ja bym nigdy nie śmiała tak się zachować, jak ta pani.Mnie nauczono w domu że starszym trzeba dać szacunek,a ta kobieta niestety nic dobrego z domu rodziców nie wyniosła.To widać pod każdym względem.I niech koledzy jej nie bronią ,bo jestem pewny że broniąc ,to oni też wiele dobrego ze swoich domów nie wynieśli. Ty,transik...musisz się ogarnąć i zdecydować czy jesteś pedałem czy lesbą pisowską Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buuu Napisano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Co za prymitywna dyskusja. Na miarę Banaszewskiej i qunia. Uważam że dobrze poznać ludzi którzy kręcą się wokół gminy. Wydają świadectwo tej władzy z PSLu. Gratuluję i kłaniam się. Róbcie tak dalej. Układ w końcu sam się wykończy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bibol Napisano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 32 minuty temu, buuu napisał: Co za prymitywna dyskusja. Na miarę Banaszewskiej i qunia. Uważam że dobrze poznać ludzi którzy kręcą się wokół gminy. Wydają świadectwo tej władzy z PSLu. Gratuluję i kłaniam się. Róbcie tak dalej. Układ w końcu sam się wykończy. Ten się wykończy niewątpliwie i zacznie się nowy .....niewątpliwie . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mika Napisano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 11 godzin temu, Miro napisał: Ja bym nigdy nie śmiała tak się zachować, jak ta pani.Mnie nauczono w domu że starszym trzeba dać szacunek,a ta kobieta niestety nic dobrego z domu rodziców nie wyniosła.To widać pod każdym względem.I niech koledzy jej nie bronią ,bo jestem pewny że broniąc ,to oni też wiele dobrego ze swoich domów nie wynieśli. Sęk w tym, że na szacunek trzeba sobie zasłużyć. Wiek nie jest żadnym wyznacznikiem w tym, że komuś należy się szacunek. Jak ktoś chce być szanowany to też musi szacunek okazywać. Nie znam tego Pana ani Pani Magdy ale widziałam ten wpis na Facebooku i wcale nikt nikogo tam nie obraża. Jako, że odbiorca tego wpisu w żadnym stopniu się do niego nie ustosunkował, nie świadczy o tym, że jest niewinny ani też winny więc bronienie go jest tak słabą sprawą jak odpowiedź „bo tak na pytanie” „dlaczego?” Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tak tak Napisano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Szacunek należy się każdemu, z tego wynika, że młodych mamy gonić bo tylko liczy się opinia starszych o nie tak chyba to nie działa. Szanuj siebie to poszanują Ciebie. Zawsze działa w dwie strony Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 O czym Wy piszecie? O jakim szacunku? W tej Gminie nikt nikogo nie szanował i nie szanuje .I nie chodzi mi o sam urząd ,ale o ogół .Mała miejscowość ,gdzie ludzie powinni sobie pomagać ,a jakby mogli utopili by jeden drugiego w łyżce wody .Gdzie nie staniesz czy nie przejdziesz tam tylko teorie spiskowe i ploty .W samym urzędzie to samo ,a nawet jeszcze gorzej .Strach iść jakąś sprawę załatwić ,bo w błyskawicznym tempie wszystko się roznosi .Tam nie ma czegoś takiego ,że obowiązuje jakaś tajemnica zawodowa .Sam burmistrz daje przykład jaki daje do jednego mieszkańca obrabia d*** drugiemu i tu ,akurat wiem co piszę ,bo sama słyszałam .Nie patrzy że stoi w miejscu publicznym i wszystko słychać . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek Napisano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 2 godziny temu, Gość napisał: O czym Wy piszecie? O jakim szacunku? W tej Gminie nikt nikogo nie szanował i nie szanuje .I nie chodzi mi o sam urząd ,ale o ogół .Mała miejscowość ,gdzie ludzie powinni sobie pomagać ,a jakby mogli utopili by jeden drugiego w łyżce wody .Gdzie nie staniesz czy nie przejdziesz tam tylko teorie spiskowe i ploty .W samym urzędzie to samo ,a nawet jeszcze gorzej .Strach iść jakąś sprawę załatwić ,bo w błyskawicznym tempie wszystko się roznosi .Tam nie ma czegoś takiego ,że obowiązuje jakaś tajemnica zawodowa .Sam burmistrz daje przykład jaki daje do jednego mieszkańca obrabia d*** drugiemu i tu ,akurat wiem co piszę ,bo sama słyszałam .Nie patrzy że stoi w miejscu publicznym i wszystko słychać . Strzał w dziesiątkę wszystko na temat Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewy Napisano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 3 godziny temu, Gość napisał: O czym Wy piszecie? O jakim szacunku? W tej Gminie nikt nikogo nie szanował i nie szanuje .I nie chodzi mi o sam urząd ,ale o ogół .Mała miejscowość ,gdzie ludzie powinni sobie pomagać ,a jakby mogli utopili by jeden drugiego w łyżce wody .Gdzie nie staniesz czy nie przejdziesz tam tylko teorie spiskowe i ploty .W samym urzędzie to samo ,a nawet jeszcze gorzej .Strach iść jakąś sprawę załatwić ,bo w błyskawicznym tempie wszystko się roznosi .Tam nie ma czegoś takiego ,że obowiązuje jakaś tajemnica zawodowa .Sam burmistrz daje przykład jaki daje do jednego mieszkańca obrabia d*** drugiemu i tu ,akurat wiem co piszę ,bo sama słyszałam .Nie patrzy że stoi w miejscu publicznym i wszystko słychać . to samo zrobiłeś/aś co powyżej krytykujesz ??!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bumel Napisano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 25 minut temu, lewy napisał: to samo zrobiłeś/aś co powyżej krytykujesz ??!! To pisowstwo.Myśli,że jest fajne:-) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 38 minut temu, lewy napisał: to samo zrobiłeś/aś co powyżej krytykujesz ??!! Nie krytykuje ,ja stwierdzam fakty .Ryba psuje się od głowy .Jeżeli nawet urzędnicy nawzajem plują w siebie jadem ,to czego oczekiwać po zwykłym Kowalskim.To jak z kichaniem jest zaraźliwe . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 14 minut temu, bumel napisał: To pisowstwo.Myśli,że jest fajne:-) Tu się mylisz.Jestem bezpartyjna i na żadną opcje polityczna nie chodzę i nie głosuje .Dla mnie osobiście wszystkich można do jednego wora.Każdy na stołku patrzy tylko na siebie . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bumel Napisano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 25 minut temu, Gość napisał: .To jak z kichaniem jest zaraźliwe . Dobrze,że pierdzenie nie jest. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aga Napisano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Ile zebrali w Ińsku na WOS.Nikt się nie chwali. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZSL Napisano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 13 godzin temu, Gość napisał: O czym Wy piszecie? O jakim szacunku? W tej Gminie nikt nikogo nie szanował i nie szanuje .I nie chodzi mi o sam urząd ,ale o ogół .Mała miejscowość ,gdzie ludzie powinni sobie pomagać ,a jakby mogli utopili by jeden drugiego w łyżce wody .Gdzie nie staniesz czy nie przejdziesz tam tylko teorie spiskowe i ploty .W samym urzędzie to samo ,a nawet jeszcze gorzej .Strach iść jakąś sprawę załatwić ,bo w błyskawicznym tempie wszystko się roznosi .Tam nie ma czegoś takiego ,że obowiązuje jakaś tajemnica zawodowa .Sam burmistrz daje przykład jaki daje do jednego mieszkańca obrabia d*** drugiemu i tu ,akurat wiem co piszę ,bo sama słyszałam .Nie patrzy że stoi w miejscu publicznym i wszystko słychać . A tutaj lokalny, sorry już teraz centralny baron. Pan i właściciel miejscowych buraków. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marchewka Napisano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 19 godzin temu, ZSL napisał: A tutaj lokalny, sorry już teraz centralny baron. Pan i właściciel miejscowych buraków. Czyli twój pan! Szanuj go. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi