Oszukany Wyborca Napisano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 » sitwa - jako gromada chuliganów » sitwa - w odniesieniu do osób uprzywilejowanych przez włądzę » sitwa - jako ludzie powiązani ze sobą wspólnymi interesami » sitwa - jako określenie osób dążących po trupach do osiągnięcia własnych korzyści a mówiąc krótko , dobrała się grupa wzajemnej adoracji , cel osiągnięcie osobistych korzyści , także zalicza się rodzinne układy do których wykorzystuje się swoje stanowisko Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestety Napisano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 54 minut temu, Oszukany Wyborca napisał: » sitwa - jako gromada chuliganów » sitwa - w odniesieniu do osób uprzywilejowanych przez włądzę » sitwa - jako ludzie powiązani ze sobą wspólnymi interesami » sitwa - jako określenie osób dążących po trupach do osiągnięcia własnych korzyści a mówiąc krótko , dobrała się grupa wzajemnej adoracji , cel osiągnięcie osobistych korzyści , także zalicza się rodzinne układy do których wykorzystuje się swoje stanowisko Wszystko się zgadza! Tylko nie Kubczyński a Kupczyński... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gamoń Napisano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 7 minut temu, niestety napisał: Wszystko się zgadza! Tylko nie Kubczyński a Kupczyński... Bałwan i nieuk próbował zaistnieć !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Romanek Napisano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 A woj jak ten typek się zwie ,to chłopek na posyłki Jacka ,bo się nie nadaje do niczego.Cwaniak nie odda pieniądze Edycie z Rybki.Teraz ma szmal do oddania. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wisła Napisano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 d*** wsadził Jacek Michałowi na tak poważny stołek i nie poprowadził go za rączkę,i stało się .Chłopczyk powybijał jak chciał w kulturze,narobil bałaganu i to mści się staruchy zaczęły rządzić z komunistka.Posrance stare wziasc różańce i modlić się o zdrowie ,a nie róbcie się za artystki ,bo to już za późno i nie ten poziom i nie ten wiek . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rymcio Napisano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 Godzinę temu, niestety napisał: Wszystko się zgadza! Tylko nie Kubczyński a Kupczyński... Ok.ale sitwa to sitwa. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lotto Napisano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 A mnie to lootto Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Napisano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 35 minut temu, lotto napisał: A mnie to lootto Mnie nie bardzo bawi ten typek,to cwaniaczek jakich mało .Chce coś pokazać ,ale nie ma o niczym pojęcia,robi takie głupoty,takie nie takty,nie zna się na pracy w kulturze to niech nie przeszkadza innymi niech da pracować ludzom kumatym.A ta ropuchę ze swoimi komuchami trzeba pogonic ,te baby to niewypał.Nie ta pora i nie ten styl. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolo Napisano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 Nudne te twoje wpisy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bezmózgowie Napisano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 2 godziny temu, Wisła napisał: d*** wsadził Jacek Michałowi na tak poważny stołek i nie poprowadził go za rączkę,i stało się .Chłopczyk powybijał jak chciał w kulturze,narobil bałaganu i to mści się staruchy zaczęły rządzić z komunistka.Posrance stare wziasc różańce i modlić się o zdrowie ,a nie róbcie się za artystki ,bo to już za późno i nie ten poziom i nie ten wiek . A wy już nie pamiętacie,że kilka lat wstecz matka Kupczyńskiego razem z tymi komuszkami chlała jak ochlapusy u pomidora?Niedaleko jabłko pad od jabłoni.Przecież Michał już nie był dzieckiem w tym czasie.To ciągle ci sami ludzie trochę przefarbowani dla kamuflażu.Stąd taki bajzel i sitwa w gminnym kręgu.Krótka jest pamięć wyborców i do tego przekupna wszelkimi metodami.A to jest zwyczajna sitwa. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wódka Napisano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2020 Pamiętamy ☺️ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jordanek Napisano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2020 Jacek Michał widzą w dobrych ludziach zło,a przecież ci ludzie byli za burmistrzem ,a oni ich olali.Tak się nie godzi.Ludzie mądrzy i z kulturą chcą być postrzegani też z godnością ,a burmistrza jak widać na to nie stać .To bardzo ludzi boli.Wladza kiedyś się skończy i trzeba spojrzeć tym ludzom w twarz ,a w tedy ktoś powie takiemu Jackowi i Michałowi co naprawdę o nich myślą .Może być przykre. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tyeresa dec Napisano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 kolor pomarańczowy kwiat Gerbera na moi rofilu kolor sieci Orange Orange to swiatłwód i mój dramat dlatego ze pod mójswiatłowód jest podłączonych kilka urzadzen ja mam dwie sieci o takim samym symbole jeszcze mam darmowy Orange wi-fi, posiadam foto sieci myślę że to światłowody problem zgłosiłam policjantowi nie był on na słuzbie kazałswojej żonie odwieć mnie do domu Byłam w tym dniu w banku załatwiałam formalnosciwróciłam troche zmęczona ijadłam obiad. nie zdążyłam przełknąc bo wpadła do mnie zdruzgotana córka Tola (Otylia)i oznajmiła że ludzie mówią ze ja sie dziwnie zachowuje. Natychmiast zorganizowała wizyte u umuwionego wcześniej lekarza Na nic były moje tłumaczenia ze jestem zdrowa i nic poza zmęczeniem mi nie dolega. Wgladała na przerażoną więc dla swiętego spokoju wyraziłam zgode na psychiatrę mimo że wtym dniu chwile wcześniej byłam u swojej pani doktor. Lekarz u którego byłam to sympatyczny miły pan, niskiego wzrostu łysy, bardzo powolny, rozmowa była rzeczowa w obecności mojej córki. Lekarstwa, które zalecił Doktor ...codziennie wieczorem podawała mi osobiście córka Tola. Czułam sie po nich podle... do południa chodziłam jak obłąkana, nad niczym nie panowałam ale moja córka poza moimi plecami dzwoniła do lekarza i tak miało byc i to jest prawidłowa reakcja na lek.Wczsniej ok 20 marca 20018 dostałam jakieś wysypkii też brałam leki wysypki dostałam po badaniu jamy brzusznej robiłto radiologz Poznania ...nazwiska nie pamietam Ciągle moja córaka twierdziła że jestem chora psychicznie... teraz wiem po co ty to było. Kolor żółty to kwiaty które kocham to żonkile dla nie to kolor Gazu (żóty - rudy) to kolor fałszu. W miom miescie gaz to towar luksusowy mają go nielicznii rozpoznaję się go wystajacymi wkładami kominowymi ....podczas słonecznej pogody świecą. Nie wiedzic czemu nocą pomalowan słupki u których jest gazja towiem dlaczego reszta należy do odpowiednich służb.Ja gazu nie mam ale ponosze kare. W dwa tygodnie temu 24lutego b 2020 roku zostałam sama w calutkim domu sprzątałam w szopce-warsztacie mojego partnetai brakło mi rekawiczek wróciłam i przez ścianke działową usłszałam charakrterystyczny odgłos głośne furkotanie wpadłam w panikę że to może być od pieca gazowegowtedy wybiegłam na zewnątrz spisałam ze skrzynki gazowej numer pogotowia gazowego. po ok godzinie przyjechali dwaj panowie i jeden taki kozak, drugi starszy pan bardzo stateczny pisał to co dyktuje młody kozak. Starszy pan czytał to co pisał z wiela uwagą czułam że jest po presją panowie chodzili po piwnicy i nic szczegónego nie zauważli dziwnym trafem prędko zjawili sie gospodarze z parteru i przejeli inicjatywe po narazie z gazownikami wyniesiono z mojego mieszkania butle z gazem do mojej komurki ale pozostawili piec centralnego ogrzewania pełe żaru węglowego. Nie wychodziłam dwa tydgodnie z domu na mieście chodziły pogłoski że zwariowałam bał sie że znów zostane zabrana do psychiatry. Zaznaczam że w miedzyczasie byłam badana przez trzech Lekarzy Psychiatrów z Pogotowia Ratunkowego. Zaświadczenie posiadam udostepnie jeśli bedzie trzeba. Nie wiem dlaczego sąsiadka z parteru gnębi moja córkę mówiąc że że ja potrzebuję natychmiast psychiatry i należy szybko to załatwić. zauważyłam że moja córka jest pod presja kogos bardzo zdesperowanego. Reszta jest do załatwienia przez odpowiednie władze. Kolor niebieski to kwiat hortensja kolor naszej wody zielony to ekologia Dla mnie to ważna sprawa mamy piekny krajobraz który pięknie relacjonuje pan Zenon Pluta moj znajomy z facebooka piękne meandry rzeczki, zakola jezior krajobraz przecudowny wody dużo i czysta wręcz destylowana ale jako mieszkańcy mam najdroższą wode w okolicy. jakis czas temu nasze miejskie wodociągi wydzierżawiono do odlegóego Nowogardu i tam płcimy rachunki, widociąg został zbydowany ze środków unijnych kolor czarny to węgiel, wypalarnia drewna i czarny charakter Zajmę się wypalarnią która pożera miliony ton drewna ...nasze leśne drogi są zdewastowane ... wyrób drewna niekontrolowany chodze do lasu to widze degradacje zasobów leśnych. Kilka lat pracowałam w zakładach Lasy Państwowe niestety w naszm miescie zlikwidowano by naich miejsce uruchomić taki sam tartakale prywtny nie zajme się tą sprawą Teresa Dec kolor biały to papier niewinnos biała róża Dla mnie to bimbrownia postawiona nie wiedziec komu ..nic tam sie nie dzieje poza tym że miasto płaci ogromne podatk To także tony stali obecnie rozkradane na złom nie interesowałam się tym tematem Kolor czerwony to oczywiscie serce ,miłość czerwone maki skojarzenia różne.... dla mnie ten kolor to sieci telefoni komórkowej T-Moblie tam mam telefon koórkowy mam a raczej miałam sentyment do tego jest to unowocześniona NOKIAprosta w użytkowaniu i tyle w orange mam smartfona niestety oba telefony miałam dobre ale od około miesiąca nie działaja tak jak ja chce nie moge kontaktowac się z kim chce jak przyjda moje wnuczki wszysto jest OK one wychodzą telefon nie działa muwiłam o tym ale to tylko pogarszało moją sytuacje choroba psychiczna i to zaawansowana brała góre w rozmowie łapano mnie za słowa i oczekiwano pomyłek ja byłam nerwowa ale moja córka obiecała że ubezwłasnowolni mnie sądownie była też pod czyjąś presją nie wiem komu zależało natym tak bardzo ja wiem że komuś stwarzam zagrożenie. ja tylko chce by mój partner do mnie wrócił. Ja wiem że on jestczłonkem portalu randkowego\ tam miał młody wygląd ...opisu sylweki i osobowości nie czytałam wiem ze jst to Sympatia logował się za pośrednictwem Facebooka. Jak to na takim portalu zdarzają się sytuacje różnorakie i te dobre i te złe jeden traci drugi zyska jest to mja tajemnica jeśli trzeba wyjawię bo ktos poszył się pod mój profil facebookowy. dalszy ciąg nastąpi i chyba zachowam go w tajemnicy dostane za to ok. 15 tysięcy spadku po moim zmarłym meżu SYBIRAKU mam nadzieję że tym Razem Zusik stanie na wysokości zadania . Wszystkim życze wspaniałego wieczoru z okazji dnia kobiet. Teresa Dec Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teresa dec Napisano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 witam ,,,, ja Teresa Dec nie jestem chora .... mam zwalone wszystkie urządzenia na moim komputerze pani gruba matrona RODO na facebooku wykorzystała mój wizerunek . a było to tak;:jeszcze jak żył mój Jasiek poznałam jakiegoś faceta podobno był majętny posyłał mi kwiaty przyjmowałam i tylko kwiaty ale sprawa potoczyła się błyskawicznie zerwałam znajomość zlikwidowałam konto . ten mężczyzna jak zmarł mój mąż w 2018 roku odnalazł mnie poprzez wspólną koleżankę mieszkająca w Szwecji i znów posyłał kwiaty .... ja z przezorności zmieniłam na koncie fb nazwisko do swojego dodałam panieńskie No facet był natarczywy i nachalnie poszukiwał Teresy ja uznałam że to oszust matrymonialny zapomniałam o nim .Natomiast druga Teresa zwęszyła interes i tak zatruła mi życie ...najęła informatyka zainstalowali na moim super komputerze jakieś programy które przesyłały automatycznie moje fotografie jako własne do Francji to trwało do teraz . Ona ubierała sie jak królowa jeździła do teatru, robiła akcje np gotowania zupy podczas ILF i na naszym podwórku bez zgody współmieszkańców urządzała pokazówki. Ja wiedziałam wszystko o tym mężczyźnie pisaliśmy ze sobą do końca ale nie chciałam mieć go za męża to mój osobisty sekret i nie będę się nim zajmować .Natomiast mój duplikat stracił panowanie nad sobą i dalej grał narzeczoną jako ja Teresa.... moje zdjecia a nazwisko jej . Ta pani miala i ma męża mimo to ciągnęła dalej i dostawała drobne upominki był to sponsoring ... nie interesowało mnie to, a pazerność tej pani przysłoniła jej rozum. Ten pan przyjechał do Polski nie wiem gdzie nastapiła prezentacja ale były flesze,były upominki wielka pompa i nagle klapa .. wizerunek nie ten, królowa nie ta (tak byłam nazywana w listach) na dodatek mężatka wszystko pękło jak bańka, strach przed opinią publiczną, i utrata dochodów sparaliżowała jeszcze głębiej jej rozum nie wiem czy zwraca sponsoring ... to nie moja bajka . Zryty rozum i ogromne koszty popychają tą kobietę w dalszą gre tym razem ze mną... powiedzcie jak walczyć z takim gigantem i jej metodami . Najłatwiej zrobić mnie chorą psychicznie miałam wizytę trzech miłych panów i w obecności pani dzielnicowej i mojej córki otrzymałam "certyfikat" o stanie mojego zdrowia . Fakt byłam tym wszystkim zmęczona i tylko tyle. Jestem ,żyję, czuje się wspaniale ... kocham jednego mężczyznę a ona dalej brnie w to gówno dalej twierdzi że jestem chora a mojej córce Toli tak uprzykrza życie że szkoda gadać. Bajka o królowej pękła ja jestem zdrowa ona ponosi wielkie koszty i śmieszność że przyprawiła swojemu mężczyżnie rogi.... miłego dnia Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wyborca Napisano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Michał na portalu nigdy nie pisał ale jak jest taka okazja to czemu nie! Słownictwo żałosne, prostackie, pełne złośliwości i nienawiści. Ta władza nas już do tego przyzwyczaiła. Michał prawi i sprawiedliwi cieszą się razem z Tobą ale Ty tego nie zrozumiesz. Przecież Ty tylko politolog to czego się po tobie spodziewać. Jeszcze nic nie ma to nie piej z zachwytu....czas pokaże co jeszcze wasze jajko znaczy. Może to zwykły zbuk ! Jesteś drugą kadencję a stacją miała być w pierwszej. Ale umiesz się cieszyć nie swoim sukcesem. Może słownik języka polskiego, może nauki poprawnej polszczyzny od pryncypała rozwiązań wiele. Ale nie może buce burmistrz pisać " krew zalała" w publicznym wpisie! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 34 minut temu, wyborca napisał: Michał na portalu nigdy nie pisał ale jak jest taka okazja to czemu nie! Słownictwo żałosne, prostackie, pełne złośliwości i nienawiści. Ta władza nas już do tego przyzwyczaiła. Michał prawi i sprawiedliwi cieszą się razem z Tobą ale Ty tego nie zrozumiesz. Przecież Ty tylko politolog to czego się po tobie spodziewać. Jeszcze nic nie ma to nie piej z zachwytu....czas pokaże co jeszcze wasze jajko znaczy. Może to zwykły zbuk ! Jesteś drugą kadencję a stacją miała być w pierwszej. Ale umiesz się cieszyć nie swoim sukcesem. Może słownik języka polskiego, może nauki poprawnej polszczyzny od pryncypała rozwiązań wiele. Ale nie może buce burmistrz pisać " krew zalała" w publicznym wpisie! Nie ty pisowski trolu, będziesz uczył naszego ińskiego vice, co i jak ma pisać ! Jeszcze by tego brakowało ! Zadowolcie się, że na razie możecie jeszcze głosować, bo w najbliższej przyszłości, zostaniecie tego pozbawieni ustawą sejmową ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ucz się ucz Napisano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 56 minut temu, gość napisał: Nie ty pisowski trolu, będziesz uczył naszego ińskiego vice, co i jak ma pisać ! Jeszcze by tego brakowało ! Zadowolcie się, że na razie możecie jeszcze głosować, bo w najbliższej przyszłości, zostaniecie tego pozbawieni ustawą sejmową ! Pozbawieni ustawą sejmową....czego pozbawieni! Naucz się w końcu pisać po polsku! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ochłap Napisano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 58 minut temu, gość napisał: Nie ty pisowski trolu, będziesz uczył naszego ińskiego vice, co i jak ma pisać ! Jeszcze by tego brakowało ! Zadowolcie się, że na razie możecie jeszcze głosować, bo w najbliższej przyszłości, zostaniecie tego pozbawieni ustawą sejmową ! Hi hi hi " nasz iński vice" ha ha ha raczej podrzucone kukułcze jajo....podrzutek ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myślę Napisano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 To było do przewidzenia, nie było stacji paliw, źle, będzie stacja paliw, jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyborca Napisano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Godzinę temu, gość napisał: Michał już uzdrowił kulturę jak wszyscy wiedzą,to przez niego komuna zasiadla w kinie,to on rozpierduche zrobił .A teraz bierze się za stacje paliw . śmiech. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wstyd Napisano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 31 minut temu, Wyborca napisał: Bo oni tylko umieją chwalić się czyimś działaniem tak jak droga wojewódzka i inne.Sami niczego wykrzesać nie potrafią. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mors Napisano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Godzinę temu, wstyd napisał: Bo oni tylko umieją chwalić się czyimś działaniem tak jak droga wojewódzka i inne.Sami niczego wykrzesać nie potrafią. Cały czas szczekałes, że nic nie potrafią załatwić Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 37 minut temu, mors napisał: Cały czas szczekałes, że nic nie potrafią załatwić Już wystarczy, że Szefernaker wam pokazał gdzie ma pomysł poszerzanie granic naszej gminy. Ale dla Jacentego to "nie jest kiełbasa wyborcza". Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2020 7 godzin temu, gość napisał: Już wystarczy, że Szefernaker wam pokazał gdzie ma pomysł poszerzanie granic naszej gminy. Ale dla Jacentego to "nie jest kiełbasa wyborcza". Wszystko w swoim czasie, jak ten twój Szeferjakiś będzie na zielonej trawce albo co bardzo możliwe, razem ze swoim mocodawcą Jojo w pierdlu ! Już za chwileczkę, już za momencik zacznie się to kręcić ! Maj już niedaleko !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alka Napisano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2020 Michał to cwaniak niedouczony,zarozumialec jak jego cała familia.Ma ochotę zarządzać cała gmina.Burmistrz wziął pachołka i myśli że ludzie nie widzą Ich i tylko ich źle traktowanie i błędy w pracy.Niestety są na afiszu i muszą się liczyć z ludźmi.A jak widać to fachowców i ludzi dobrych odstawiają na boczny tor.Michal co tam w twoim prywatnym kinie ,co słychać ,dlaczego tam taka cisza.Czyzby komuna kino zamknęła.Czyby już ci nie zależało na wielkiej kulturze ,gdzie są jakiekolwiek ogłoszenia i co możesz na temat kultury napisać ty wiekii gminny przydupku burka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi