to ile? Napisano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 38 minut temu, daewrt napisał: 27 zł na osobe 25 dla tych co mają kompostownik Nadal nie wiem kto podaje prawdę?Czyżby inni manipulatorzy danymi mieli przebicie tego co stanowi lokalna władza? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gosc Napisano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Wejdź w filmik to się dowiesz, jakiś troll pajacuje o 27 25 a stawka od marca 20 zł i 18 jak ktoś ma kompostownik... po co zamęt siejecie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 24 minut temu, Gosc napisał: Wejdź w filmik to się dowiesz, jakiś troll pajacuje o 27 25 a stawka od marca 20 zł i 18 jak ktoś ma kompostownik... po co zamęt siejecie Dziękuję za informację. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyborca Napisano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 10 godzin temu, gość napisał: Dziękuję za informację. Superowo podjęta podwyżka przez radnych.Podoba się ludzom. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabaret Napisano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 ciekawy kabaret Pan Przewodniczący odstawił.Wszystko było ustawką. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nasz Napisano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Nasz burmistrzunio nam chciał zgotować niezły bigos. 27 zł to ja już bym nie zapłacił na pewno. Poczytajcie projekt uchwały z inicjatywy burmistrza sporzadził pawełek. http://bip.insko.pl/pliki/insko/File/Protokół nr XII z Sesji RM w Ińsku z 28 listopada 2019 roku/Materiały na XIV Sesję RM z 30 stycznia 2020/7 — kopia.pdf Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabaret Napisano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 tak to czysty kabaret. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 za komuny takiej iwigilacji nie było jak teraz zgotuje władza mieszkańcom.Kamery zainstalują a Michaś będzie się pastwił w urzedzie i podglądał mieszkańców. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Tak własnie widziałem na nagraniu jak na sesji mówili kto będzie miał w gminie wgląd do monitoringu To jakaś paranoja .To powinno być przekierowane na Policję a nie jakiś chłoptaś będzie mine podglądał w urzędzie i to w godzinach pracy.Może by tak straż miejską powołać w tym zakresiea .Mam pytanie do Radnych a gdzie RODO Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stołki dla swoich Napisano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 14 godzin temu, gość napisał: Tak własnie widziałem na nagraniu jak na sesji mówili kto będzie miał w gminie wgląd do monitoringu To jakaś paranoja .To powinno być przekierowane na Policję a nie jakiś chłoptaś będzie mine podglądał w urzędzie i to w godzinach pracy.Może by tak straż miejską powołać w tym zakresiea .Mam pytanie do Radnych a gdzie RODO Weźcie jeszcze oprócz straży miejskiej powołajcie stójkowych przy kamerach i kilka innych efektów dla swoich zwolenników.Przecież wydajecie naszą kasę ,zresztą całkowicie bezmyślnie.Stąd dług rośnie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoko Napisano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Gość Napisano Nasz burmistrzunio nam chciał zgotować niezły bigos. 27 zł to ja już bym nie zapłacił na pewno. …………... Cały ubiegły rok płaciłem 27,00/ m-c ….. w tym roku płace na razie 15zł.m-c... śmieci segregowane..... porównaj jeden z drugim i upewnij się co płaci twoja kobita.... większość tu piszących gdzieś się pogubiła …. to zapiekła nagonka na p. Burmistrza i radnych , których sami wybraliśmy … chcecie wszystkiego, nie dając nic w zamian.... kto z was piszących poświęcił swój czas na "bycie " i uczestnictwo w sesjach Rady Miasta ……każdy z Was używa jakiś wymyślnych nicków typu..... nieokreślonych składni liter ….przykład tam d gdzie Agnieszka walczy o powrót do pracy... walczy jak lwica bardzo ale to bardzo wykształcona... i jakiś osobnik który pomaga jej w znieważaniu p. Burmistrza i Rady Miasta. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jolka Napisano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 3 godziny temu, spoko napisał: Gość Napisano Nasz burmistrzunio nam chciał zgotować niezły bigos. 27 zł to ja już bym nie zapłacił na pewno. …………... Cały ubiegły rok płaciłem 27,00/ m-c ….. w tym roku płace na razie 15zł.m-c... śmieci segregowane..... porównaj jeden z drugim i upewnij się co płaci twoja kobita.... większość tu piszących gdzieś się pogubiła …. to zapiekła nagonka na p. Burmistrza i radnych , których sami wybraliśmy … chcecie wszystkiego, nie dając nic w zamian.... kto z was piszących poświęcił swój czas na "bycie " i uczestnictwo w sesjach Rady Miasta ……każdy z Was używa jakiś wymyślnych nicków typu..... nieokreślonych składni liter ….przykład tam d gdzie Agnieszka walczy o powrót do pracy... walczy jak lwica bardzo ale to bardzo wykształcona... i jakiś osobnik który pomaga jej w znieważaniu p. Burmistrza i Rady Miasta. Nareszcie cos merytorycznego.... taka dyskusja to fenomen Ińskowych dyskutantów … marzenie.....radnego Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zgroza Napisano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 O 30.01.2020 o 21:58, jprd napisał: Tak bawi się władza elektoratem. Ha ha ha jakie to śmieszne. Serio masz z tego ubaw? Władza żyje z elektoratu a że nieudolna to i opłat w górę przybywa.Zanim się zorientujecie ile zapłacicie za wod-kan to już jest po ptokach.Brak konsekwencji w działaniu lokalnego Trzaskowskiego i jego ekipy doprowadza do nieuzasadnionych podwyżek.Będzie ich jeszcze więcej,poczekajcie . A potem lament ,ciecie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reszta do lasu Napisano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 Takie rozwiązanie proponuje władza: Resztę sugeruje wywozić do lasu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cyrkus Napisano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 39 minut temu, reszta do lasu napisał: Takie rozwiązanie proponuje władza: Resztę sugeruje wywozić do lasu. Takie klocki i takie cyrki to tylko wInsku i tylko przy Burmistrzu i wice. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi