mieszkaniec Napisano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2019 Spoiler 08.07.2019 Zadający: Piotr Pytanie: Witam Panie Burmistrzu po co ta obwodnica Ińska? czy bedzie sluzyc zwirowni? zmienił Pan zdanie odnosnie żwirowni? Odpowiedź: Witam Panie Piotrze, Zastanawiam się, ile razy jeszcze będę musiał udowadniać, że nie jestem wielbłądem? Myślę tu oczywiście o żwirowni i o moim zdaniu o niej - którego, co powtarzam po raz kolejny, nie zmieniłem! Konsultacje i kwestia obwodnicy nie są związane ze żwirownią, której lokalizacji w Ińsku i jego bliskiemu sąsiedztwie jestem przeciwny. Z inicjatywą budowy obwodnicy wyszedł Zachodniopomorski Zarząd Dróg Wojewódzkich. Jak już Państwo wiecie zostały przygotowane dwie koncepcje przebiegu obwodnicy i poproszono mnie o zaopiniowanie ich. Jako że jest to niezwykle ważna dla mieszkańców sprawa, w pierwszej kolejności poinformowałem o niej i poprosiłem o opinię Radę Miejską a następnie postanowiłem ogłosić konsultacje społeczne. Sęk w tym by opinia jaką przekażę ZZDW jak najbardziej wyrażała zdanie mieszkańców. Z tego też powodu bardzo proszę o wzięcie udziału w konsultacjach i wyrażenie swej opinii! Pozdrawiam serdecznie Burmistrz Ińska Jacek Liwak Tyle razy ile trzeba panie burmistrzu. Jak dotąd to radny szafran skutecznie działał przeciwko żwirowni, pan z kolei niekoniecznie. Ciekawi mnie również z jakiej to okazji ZZDW miałby się do pana zgłosić i proponować budowę obwodnicy z innego powodu niż na potrzeby samej kopalni kruszyw, która - jak mniemam pan również wie, a mieszkańcy nie - została ujęta w planie zagospodarowania przestrzennego województwa zachodniopomorskiego. A może jest to prezent od województwa, w związku z tym że wyraziło ono negatywną opinię na temat zmiany granic administracyjnych naszej gminy? Tyle pytań, a sensownych odpowiedzi brak. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wał Napisano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2019 11 godzin temu, mieszkaniec napisał: Pokaż ukrytą zawartość 08.07.2019 Zadający: Piotr Pytanie: Witam Panie Burmistrzu po co ta obwodnica Ińska? czy bedzie sluzyc zwirowni? zmienił Pan zdanie odnosnie żwirowni? Odpowiedź: Witam Panie Piotrze, Zastanawiam się, ile razy jeszcze będę musiał udowadniać, że nie jestem wielbłądem? Myślę tu oczywiście o żwirowni i o moim zdaniu o niej - którego, co powtarzam po raz kolejny, nie zmieniłem! Konsultacje i kwestia obwodnicy nie są związane ze żwirownią, której lokalizacji w Ińsku i jego bliskiemu sąsiedztwie jestem przeciwny. Z inicjatywą budowy obwodnicy wyszedł Zachodniopomorski Zarząd Dróg Wojewódzkich. Jak już Państwo wiecie zostały przygotowane dwie koncepcje przebiegu obwodnicy i poproszono mnie o zaopiniowanie ich. Jako że jest to niezwykle ważna dla mieszkańców sprawa, w pierwszej kolejności poinformowałem o niej i poprosiłem o opinię Radę Miejską a następnie postanowiłem ogłosić konsultacje społeczne. Sęk w tym by opinia jaką przekażę ZZDW jak najbardziej wyrażała zdanie mieszkańców. Z tego też powodu bardzo proszę o wzięcie udziału w konsultacjach i wyrażenie swej opinii! Pozdrawiam serdecznie Burmistrz Ińska Jacek Liwak Tyle razy ile trzeba panie burmistrzu. Jak dotąd to radny szafran skutecznie działał przeciwko żwirowni, pan z kolei niekoniecznie. Ciekawi mnie również z jakiej to okazji ZZDW miałby się do pana zgłosić i proponować budowę obwodnicy z innego powodu niż na potrzeby samej kopalni kruszyw, która - jak mniemam pan również wie, a mieszkańcy nie - została ujęta w planie zagospodarowania przestrzennego województwa zachodniopomorskiego. A może jest to prezent od województwa, w związku z tym że wyraziło ono negatywną opinię na temat zmiany granic administracyjnych naszej gminy? Tyle pytań, a sensownych odpowiedzi brak. A to całkiem możliwe. W polityce zawsze jest ustawka zwłasza gdy w koalicji jeden przedstawiciel i to jeszcze nominat. Chcą obiecać obwodnicę bo ostatnio POKO u nas przegrało to znów Arłukowicz i Rzepa muszą wyśmiać rechotem nas z ciemnego grodu. A wała ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2019 14 godzin temu, mieszkaniec napisał: Pokaż ukrytą zawartość 08.07.2019 Zadający: Piotr Pytanie: Witam Panie Burmistrzu po co ta obwodnica Ińska? czy bedzie sluzyc zwirowni? zmienił Pan zdanie odnosnie żwirowni? Odpowiedź: Witam Panie Piotrze, Zastanawiam się, ile razy jeszcze będę musiał udowadniać, że nie jestem wielbłądem? Myślę tu oczywiście o żwirowni i o moim zdaniu o niej - którego, co powtarzam po raz kolejny, nie zmieniłem! Konsultacje i kwestia obwodnicy nie są związane ze żwirownią, której lokalizacji w Ińsku i jego bliskiemu sąsiedztwie jestem przeciwny. Z inicjatywą budowy obwodnicy wyszedł Zachodniopomorski Zarząd Dróg Wojewódzkich. Jak już Państwo wiecie zostały przygotowane dwie koncepcje przebiegu obwodnicy i poproszono mnie o zaopiniowanie ich. Jako że jest to niezwykle ważna dla mieszkańców sprawa, w pierwszej kolejności poinformowałem o niej i poprosiłem o opinię Radę Miejską a następnie postanowiłem ogłosić konsultacje społeczne. Sęk w tym by opinia jaką przekażę ZZDW jak najbardziej wyrażała zdanie mieszkańców. Z tego też powodu bardzo proszę o wzięcie udziału w konsultacjach i wyrażenie swej opinii! Pozdrawiam serdecznie Burmistrz Ińska Jacek Liwak Tyle razy ile trzeba panie burmistrzu. Jak dotąd to radny szafran skutecznie działał przeciwko żwirowni, pan z kolei niekoniecznie. Ciekawi mnie również z jakiej to okazji ZZDW miałby się do pana zgłosić i proponować budowę obwodnicy z innego powodu niż na potrzeby samej kopalni kruszyw, która - jak mniemam pan również wie, a mieszkańcy nie - została ujęta w planie zagospodarowania przestrzennego województwa zachodniopomorskiego. A może jest to prezent od województwa, w związku z tym że wyraziło ono negatywną opinię na temat zmiany granic administracyjnych naszej gminy? Tyle pytań, a sensownych odpowiedzi brak. Przestań liwak kłamać. Ty z Szafranem po cichu klepiecie żwirownię. Poza tym realizującie program wieży. A kto bywał na dniach sąsiada a kto klepał po pleckach na spędach wyborczych. Czemu nie można ściagnąć podatków od bioetanolu bo wszędzie są lepkie ręce wieży które wami sterują. Michał to polityczna przybłęda który ma posadkę i co miesiąc niezły grosz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
xxxxx Napisano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 17 godzin temu, niestety napisał: Przestań liwak kłamać. Ty z Szafranem po cichu klepiecie żwirownię. Poza tym realizującie program wieży. A kto bywał na dniach sąsiada a kto klepał po pleckach na spędach wyborczych. Czemu nie można ściagnąć podatków od bioetanolu bo wszędzie są lepkie ręce wieży które wami sterują. Michał to polityczna przybłęda który ma posadkę i co miesiąc niezły grosz. Bardzo trafne spostrzeżenia. Wygląda na to , że realizowany jest plan otwarcia żwirowni w czasie przyszłej , ostatniej kadencji burmistrza Jacka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 1 godzinę temu, xxxxx napisał: Bardzo trafne spostrzeżenia. Wygląda na to , że realizowany jest plan otwarcia żwirowni w czasie przyszłej , ostatniej kadencji burmistrza Jacka. No to w takim razie przyszlej kadencji nie będzie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiadomo Napisano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 2 godziny temu, xxxxx napisał: Bardzo trafne spostrzeżenia. Wygląda na to , że realizowany jest plan otwarcia żwirowni w czasie przyszłej , ostatniej kadencji burmistrza Jacka. Wiedział że potrzebna mu druga kadencja żeby dzieła zniszczenia dokonać. Teraz już wierzę w te plotki chodzące po Ińsku że buduje dom i się wyniesie z Inska to samo mówią o Szafranie że wyprowadzi się z Inska bo ma dość tych ludzi. Odchodząc zostawią nam 💩 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi