gosc Napisano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2019 no jak komu przydupasowi z ul. Rybackiej nie do wybaczenia jest Ludobójstwo, a że się urodzili w Polsce i nie ponoszą konsekwencji za swoje poglądy wobec UPA to to jest chore ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2019 27 minut temu, gosc napisał: no jak komu przydupasowi z ul. Rybackiej nie do wybaczenia jest Ludobójstwo, a że się urodzili w Polsce i nie ponoszą konsekwencji za swoje poglądy wobec UPA to to jest chore ! Na Rybackiej mieszka tylko Krysia to jaki przydupas jak w Barzkowicach to chyba nazwisko možna podać. W końcu to doradztwo rolnicze. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kłamstwo Napisano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2019 No to kto jest tym szczęsliwcem któremu Bodzio pracę załatwił. Ja na rybackiej nie znam wykształconego rolnika który mógłby tam pracować.Kłamstwo i tyle. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do dzieciaka Napisano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2019 10 godzin temu, kłamstwo napisał: No to kto jest tym szczęsliwcem któremu Bodzio pracę załatwił. Ja na rybackiej nie znam wykształconego rolnika który mógłby tam pracować.Kłamstwo i tyle. O czym ty dzieciaku piszesz? Kto w Ińskim pisie jest wykształcony? No kto??? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hahaha Napisano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2019 1 minutę temu, do dzieciaka napisał: O czym ty dzieciaku piszesz? Kto w Ińskim pisie jest wykształcony? No kto??? Taka u Ciebie pogarda🤔 no wy w tym PSL to taka intelegencja ze słomy. Prostactwo wręcz bije z budynku gminy. A wyborcy już pokazali że Rzepę i spółkę mają w poważaniu ☝zapamiętaj to przed kolejnymi wyborami. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gamoń Napisano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2019 11 godzin temu, hahaha napisał: Taka u Ciebie pogarda🤔 no wy w tym PSL to taka intelegencja ze słomy. Prostactwo wręcz bije z budynku gminy. A wyborcy już pokazali że Rzepę i spółkę mają w poważaniu ☝zapamiętaj to przed kolejnymi wyborami. A z którego budynku "bije entelegencja" PiS-owskiej elyty ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2019 12 godzin temu, do dzieciaka napisał: O czym ty dzieciaku piszesz? Kto w Ińskim pisie jest wykształcony? No kto??? Odpowiadaj na pytanie partyjniaku. 12 godzin temu, hahaha napisał: Taka u Ciebie pogarda🤔 no wy w tym PSL to taka intelegencja ze słomy. Prostactwo wręcz bije z budynku gminy. A wyborcy już pokazali że Rzepę i spółkę mają w poważaniu ☝zapamiętaj to przed kolejnymi wyborami. Pogarda to u ciebie ciagle tu piszesz o słomie. Widzisz tylko partie i nic wiecej, dla ciebie liczy sie tylko partia a gdzie człowiek? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Hłe hłe hłe Napisano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2019 21 minut temu, gosc napisał: Odpowiadaj na pytanie partyjniaku. Pogarda to u ciebie ciagle tu piszesz o słomie. Widzisz tylko partie i nic wiecej, dla ciebie liczy sie tylko partia a gdzie człowiek? Uuuuu prawda boli. A wyborców śmieszy do rozpóku...Kosiniak idzie z POKO Kamysz zjednoczony....a wszystko to po to by choć trochę zachować wpływy. Taką mam wizję że w tych wyborach na jesieni PSLGBT nie będzie w sejmie ha ha ha....jak mi dobrze wreszcie spełnià słowa Michała o braku nepotyzmu. Tak tak gardzicie ludźmi gardzicie wyborcami widać to w naszej gminie widać to gdy "wyjeżdżacie w teren" uuuu zapomniałem Kosiniak jeździ z POKO a Kamysz jeszcze zbiera ludzi hłe hłe hłe Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2019 Co ty tu pierdo#lisz o kamyszu. W d**** mam twojego kamysza i cala reszta. Ty tu uprawiasz polityke a mnie to obchodzi jak zeszloroczny snieg. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
pytam Napisano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2019 18 minut temu, Gość napisał: Co ty tu pierdo#lisz o kamyszu. W d**** mam twojego kamysza i cala reszta. Ty tu uprawiasz polityke a mnie to obchodzi jak zeszloroczny snieg. To o hu#j ci chodzi! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gamoń Napisano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2019 5 godzin temu, Hłe hłe hłe napisał: Uuuuu prawda boli. A wyborców śmieszy do rozpóku...Kosiniak idzie z POKO Kamysz zjednoczony....a wszystko to po to by choć trochę zachować wpływy. Taką mam wizję że w tych wyborach na jesieni PSLGBT nie będzie w sejmie ha ha ha....jak mi dobrze wreszcie spełnià słowa Michała o braku nepotyzmu. Tak tak gardzicie ludźmi gardzicie wyborcami widać to w naszej gminie widać to gdy "wyjeżdżacie w teren" uuuu zapomniałem Kosiniak jeździ z POKO a Kamysz jeszcze zbiera ludzi hłe hłe hłe Co za dureń cały wątek LGBT, LGBT ?! Temat jest o niebie a ten o chlebie ! Co ty masz do tych kochających inaczej za uprzedzenia ? Może jakiś klecha uczył ciebie życia ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do dzieciaka Napisano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2019 4 godziny temu, pytam napisał: To o hu#j ci chodzi! sam zaczales piep#szyc o wyksztalceniu to cie smarkaczu pytam kto w inskim pisie jest wyksztalcony? odpowiadaj jak cie grzecznie pytaja. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2019 Wpisy pozgłaszane. Mam nadzieję, że posypią się bany dla was bo wszędzie spam, inwektywy i offtopy. O niczym nie można już normalnie podyskutować bo zachowujecie się jak psychole wszędzie i przy każdym temacie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2019 3 godziny temu, gość napisał: Wpisy pozgłaszane. Mam nadzieję, że posypią się bany dla was bo wszędzie spam, inwektywy i offtopy. O niczym nie można już normalnie podyskutować bo zachowujecie się jak psychole wszędzie i przy każdym temacie. no i wszystko jasne. jak padlo konkretne pytanie o wyksztalcenie pisiorkow to zaraz srtasza blokowaniem. takie kapowanie do admonistratora forum jest we krwi inskich pisiorkow. oni nic innego nie potrafia tyko kapowac. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wystarczy Napisano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2019 Godzinę temu, gosc napisał: no i wszystko jasne. jak padlo konkretne pytanie o wyksztalcenie pisiorkow to zaraz srtasza blokowaniem. takie kapowanie do admonistratora forum jest we krwi inskich pisiorkow. oni nic innego nie potrafia tyko kapowac. Jasne wy wszyscy magistry, profesory, doktory i gmina w ruinie. Może czasem wystarczy nie kraść i wystarczy. A kto powiedział że ten kto ma wykształcenie to inteligentny? Wystarczy spojrzeć na gminę- liwak polonista, germanista, coś tam coś tam i bele co i po polsku pisać nie umie. Następny Michałek politolog zastępca który musi dwa etaty ciągnąć że ubezpieczenie mieć. Trzeci Szafran specjalista od górnictwa a musi na rolnictwie dorabiać bo mu mało i gminę grabić na dietę. A taki Mazurek żadnej szkoły nie ma i zarabia rocznie pół bańki rocznie bo wie kiedy co i jak z gminy umie wykorzystać. A PIS jest uczciwy i chce by wszystkim Polakom było lepiej a nie tylko cwelom jak chce POPSLN. Jest różnica? Jest! Co ma do tego wykształcenie? Wystarczy nie kraść. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ola Napisano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2019 O uczywosci nie rozmawiamy bo nikt jej nie ma Ani PiS, ani Po PSL nikt wszyscy z jednej mąki Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Aga Napisano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2019 4 minuty temu, Ola napisał: O uczywosci nie rozmawiamy bo nikt jej nie ma Ani PiS, ani Po PSL nikt wszyscy z jednej mąki Pierwszy mądry wpis od dłuższego czasu. Podzielam w 100% i współczuje fanatykom obu stron, że prowadzą walkę za swoich polityków. Powinno być odwrotnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mąka Napisano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2019 33 minut temu, Ola napisał: O uczywosci nie rozmawiamy bo nikt jej nie ma Ani PiS, ani Po PSL nikt wszyscy z jednej mąki A ta mąka to skąd? Bo chyba nie z Polski..... 26 minut temu, Aga napisał: Pierwszy mądry wpis od dłuższego czasu. Podzielam w 100% i współczuje fanatykom obu stron, że prowadzą walkę za swoich polityków. Powinno być odwrotnie. Pozdrawiam Taki mądry jak ta mąka od Oli.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2020 W dniu 12.07.2019 o 22:02, hahaha napisał: Taka u Ciebie pogarda🤔 no wy w tym PSL to taka intelegencja ze słomy. Prostactwo wręcz bije z budynku gminy. A wyborcy już pokazali że Rzepę i spółkę mają w poważaniu ☝zapamiętaj to przed kolejnymi wyborami. aktualności nigdy dość.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi