lila Napisano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2018 Piec w posesji pana Marguli spala najgorszy z możliwych opał.Z komina wydobywa się niesamowity smród palonych opon samochodowych.Nawet na chwilę sąsiedzi nie mogą otworzyć okien swoich mieszkań.Czas najwyższy,by sprowadzić odpowiednia komisję ekologiczną. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2018 http://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/992447,palenie-smieci-w-piecu-mandat-od-strazy-miejskiej.html Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Smog wypalarni Napisano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2018 A mnie się wydawało, inaczej.Mam pewność że największym trucicielem od lat jest wypalarnia węgla drzewnego, dodatkowo sieje potworne zapalenie i hałas słyszalny podwójnie w porze nocnej (tak jak dzisiaj).Kto chce może wyjść na papierosa i posłuchać. Oczywiście władzy to absolutnie nie przeszkadza.O filtrach nie będę pisał.Domyślam się że to miejsca pracy. Ale jak mieszkać i żyć w takich tolertolerowanych, anormalnych warunkach środowiska naturalnego .Jesteśmy w Naturze 2000 i PIK czy tylko udajemy? Idą wybory co myśli władza?Widzi ten bajzel czy udaje że go nie ma? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
pan Napisano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2018 Niestety musimy sami mieszkańcy zaprosić o udział w badaniach ekologicznych w Ińsku Wojewódzkiego Inspektora Ochrony Środowiska w Szczecinie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kapuś Napisano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2018 29 minut temu, pan napisał: Niestety musimy sami mieszkańcy zaprosić o udział w badaniach ekologicznych w Ińsku Wojewódzkiego Inspektora Ochrony Środowiska w Szczecinie. Kapus i donosiciel. Masz tak od zawsze! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
pan Napisano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2018 37 minut temu, kapuś napisał: Kapus i donosiciel. Masz tak od zawsze! Jeśli ty trujesz innych to jest w porządku?Nie zgadzam się na to,by ktokolwiek odbierał mi zdrowie,nawet gdy ten ktoś nazwie mnie kapusiem i donosicielem,bo to jest moje życie i moje zdrowie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
i tyle Napisano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2018 17 minut temu, pan napisał: Jeśli ty trujesz innych to jest w porządku?Nie zgadzam się na to,by ktokolwiek odbierał mi zdrowie,nawet gdy ten ktoś nazwie mnie kapusiem i donosicielem,bo to jest moje życie i moje zdrowie. Tak wam te mózgi piorą że spalenie butelki szkodzi. Ty lepiej wejdź w neta o poczytaj jak trują Chiny i USA. Cały świat cierpi a wy tu zawsze świętsi od Papieża. A że obecny Papueź c****** to i wy pojebani. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
xxxxx Napisano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2018 2 godziny temu, i tyle napisał: Tak wam te mózgi piorą że spalenie butelki szkodzi. Ty lepiej wejdź w neta o poczytaj jak trują Chiny i USA. Cały świat cierpi a wy tu zawsze świętsi od Papieża. A że obecny Papueź c****** to i wy pojebani. Przeginasz na maksa. Hamuj się ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gizela Napisano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2018 3 godziny temu, xxxxx napisał: Przeginasz na maksa. Hamuj się ! Dlaczego? Mieszkam na osiedlu codziennie muszę znosić hałas ze spalarni i nie mówcie że to z tartaku. Bo bale do kotłów wrzuca spalarnia a dym z komina to w dzień jest pikuś w nocy to dopiero dymią. Bez litości to bez! Poza tym jak tylko się wjeżdża do miasta to czuć smród to co wszyscy palą śmieci? Masz urazę to chowaj ją dla siebie. Nie obrabiaj ludziom du+py za stan posiadania albo że za drogi produkt w sklepie. Żałosna "lila" parszywa gnida i donosicielka! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kto winny Napisano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2018 a to spytaj naiwną panią Działoszewską bo ona mówiła że będzie czysto , cicho i będą regularnie zmieniać filtry , jej zawdzięczamy tego zatruwacza ińskiego powietrza !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kto winny Napisano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2018 Jej zawdzięczamy powrót do idei żwirowni,bioetanol i wiele innych bubli na rzecz mieszkańców.No cóż komuchy miały wytyczne plany ustalane odgórnie na plenum KC PZPR. Obecna cisza wieży też nie rokuje nic dobrego dla gminy.Ta opcja w kilku pokoleniach nadal ma tutaj swoje siedziby.Dla ich barona wieża już dawno zaplanowała budowaną obecnie ścieżkę rowerową i nie tylko. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Janek Napisano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2018 ".Dla ich barona wieża już dawno zaplanowała budowaną obecnie ścieżkę rowerową i nie tylko".Co jeszcze będą budować?Co by nie było budowane,to i tak ubogaci to naszą biedną "Ziemię Ińską"A niech budują komuchy i wespół zespół POPiS.Z tego my wszyscy skorzystamy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Dzbanek Napisano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2018 My skorzystamy? Z czego ? Z zawalonych śmieciami przydrożnych rowów.Może rzeczywiście pomyślicie o mieszkańcach i zaczniecie w polnych dróg na Manhatanie robić normalne ulice i chodniki.Obiecywane po 30 latach lampy to znowu czysta propaganda nie mająca nic wspólnego z rozwojem i korzyściami mieszkańców.Podobnie zresztą jak gruszki na wierzbie z wielkimi sumami w zamian za nic na tzw.poligonie.Trzeba była najpierw uzyskać te pieniądze jak np: Drawsko a potem chwalić się sposobem ich wykorzystania.Jak papuga mogę wam powtarzać ,że na remont drogi wojewódzkiej gmina nie miała nic do powiedzenia ani zaoferowania.To są środki spoza gminy.Oczywiście cieszy że PiS widzi takie zadupie i działa. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2018 11 minut temu, Dzbanek napisał: My skorzystamy? Z czego ? Z zawalonych śmieciami przydrożnych rowów.Może rzeczywiście pomyślicie o mieszkańcach i zaczniecie w polnych dróg na Manhatanie robić normalne ulice i chodniki.Obiecywane po 30 latach lampy to znowu czysta propaganda nie mająca nic wspólnego z rozwojem i korzyściami mieszkańców.Podobnie zresztą jak gruszki na wierzbie z wielkimi sumami w zamian za nic na tzw.poligonie.Trzeba była najpierw uzyskać te pieniądze jak np: Drawsko a potem chwalić się sposobem ich wykorzystania.Jak papuga mogę wam powtarzać ,że na remont drogi wojewódzkiej gmina nie miała nic do powiedzenia ani zaoferowania.To są środki spoza gminy.Oczywiście cieszy że PiS widzi takie zadupie i działa. Najlepsze jest to, że Liwak sam zamieścił info, z którego jasno wynika kto był beneficjentem. Widzicie tam gdzie informacje o Ińsku albo udziale Liwaka w tym procesie? Nie, bo jego udziału tam po prostu nie było. Ale najłatwiej jest sobie przypisywać cudze zasługi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Janek Napisano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2018 Ulice na "Manhatanie" są w gestii Zarzadu Dróg Powiatowych w Stargardzie.Powiat w br.poza Stargardem nie zainteresował się wcale drogami powiatowymi.Owszem plan dotyczący oświetlenia jest uzgodniony z Eneą,a jego realizacja rozpocznie się najprawdopodobniej wiosną.Może być jeszcze i tak,że jeśli wyborów nie wygra Liwak,to i realizacja oświetlenia nie musi być taka pewna. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Do Janka Napisano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2018 Godzinę temu, Janek napisał: Ulice na "Manhatanie" są w gestii Zarzadu Dróg Powiatowych w Stargardzie.Powiat w br.poza Stargardem nie zainteresował się wcale drogami powiatowymi.Owszem plan dotyczący oświetlenia jest uzgodniony z Eneą,a jego realizacja rozpocznie się najprawdopodobniej wiosną.Może być jeszcze i tak,że jeśli wyborów nie wygra Liwak,to i realizacja oświetlenia nie musi być taka pewna. Jeżeli jest tak jak piszesz to Enea podpisała umowę z Gminą a burmistrz tylko ją reprezentuje. Nieważne czy burmistrzem będzie Liwak czy ktoś inny umowa musi być zrealizowana. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Janek Napisano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2018 10 godzin temu, Do Janka napisał: Jeżeli jest tak jak piszesz to Enea podpisała umowę z Gminą a burmistrz tylko ją reprezentuje. Nieważne czy burmistrzem będzie Liwak czy ktoś inny umowa musi być zrealizowana. Uzgodnienia to jeszcze nie podpisanie umowy i zlecenie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Do Janka Napisano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2018 49 minut temu, Janek napisał: Uzgodnienia to jeszcze nie podpisanie umowy i zlecenie. A Liwak pisze na fb że umowa jest już podpisana! Wygląda na to że musicie ustalić wspólne stanowisko bo już wam się wersje mylą Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2018 Umowa jest podpisana. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Do Janka Napisano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2018 4 minuty temu, Gość napisał: Umowa jest podpisana. Czyli będzie zrealizowana bez względu na to kto zostanie burmistrzem. Nie pisz Janku że jak Liwak nie zostanie burmistrzem to oświetlenia może nie być bo ludzie w Ińsku naprawdę potrafią myśleć! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Janek Napisano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2018 Istotnie.Umowa podpisana.Sprawdziłem.Przepraszam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
bączyszczykiewicz Napisano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2018 A ja już wysłałem pismo do PROKURATORA!!!!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2018 18 minut temu, bączyszczykiewicz napisał: A ja już wysłałem pismo do PROKURATORA!!!!!!! Nie zapomnij jeszcze do KC Łączy nas gmina Ińsko podesłać. Włodek będzie z ciebie dumny. Od razu miejsce na liście dostaniesz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kapuś Napisano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2018 Godzinę temu, bączyszczykiewicz napisał: A ja już wysłałem pismo do PROKURATORA!!!!!!! W sprawie!? Bo nie wiem o co tobie kaman. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hahaha Napisano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2018 50 minut temu, gość napisał: Nie zapomnij jeszcze do KC Łączy nas gmina Ińsko podesłać. Włodek będzie z ciebie dumny. Od razu miejsce na liście dostaniesz. O tak oni będą takich kapusi na rękach nosić. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi