Gostek Napisano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 Postanowiłem znów pogrzebać w swoim archiwum i pokazać jak kiedyś wyglądało Ińsko. Może te wspomnienia + kampania wyborcza spowodują, że sumienie "elitę" ruszy i zechce przywrócić blask temu pięknemu miasteczku. Mam też całą masę zdjęć, ale może się podzielicie swymi zbiorami. Ja zaś coś od siebie jeszcze dorzucę, może jakiś film, jeśli oszłomomstwo ominie ten temat, a skupimy się na wspominaniu jak to kiedyś bywało. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wspomnienia Napisano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 To sem uż ne wrati......Cała miejscowość została rozebrana.A piękny,jedyny dom z kamienia naturalnego,będącego wpisanym do rejestru zabytków rodzina konia zepchnęła i wybudowała swoje lokum. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Obserwator Napisano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Ostała się jeszcze z kamienia-"kuźnia". Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 4 godziny temu, Obserwator napisał: Ostała się jeszcze z kamienia-"kuźnia". Budynek kuźni......a to różnica! Liwak zgasi światło..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Obserwator Napisano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Olo nie zauważyłeś,że ,że wyraz kuźnia (jest taki napis na fotografii) ująłem cudzysłowem?Czy czepiasz się wszystkich tylko dla zasady?Wypada czasem odpuścić sobie,bo staniesz się zgorzkniałą osobą niezdolna do życia w społeczeństwie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 15 minut temu, Obserwator napisał: Olo nie zauważyłeś,że ,że wyraz kuźnia (jest taki napis na fotografii) ująłem cudzysłowem?Czy czepiasz się wszystkich tylko dla zasady?Wypada czasem odpuścić sobie,bo staniesz się zgorzkniałą osobą niezdolna do życia w społeczeństwie. I wtedy zostaniesz TY najmądrzejszy, najlepszy, niezastąpiony same takie sranie w banie.....puk puk kto tam idiota "Obserwator" Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Boże czenuż mnie opuscił olo i obserwator nie moga dojść do siebie a co będzie dalej ?! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hahaha Napisano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 4 minuty temu, wyborca napisał: Boże czenuż mnie opuscił olo i obserwator nie moga dojść do siebie a co będzie dalej ?! Nie wzywaj Boga na daremno. Każdy ma prawo pisać i wyrażać swoje poglądy. Poza tym nie jesteś wyborcą tylko wybieranym. Przestań się czepiać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Zdaje się, że Ińsko sprzed lat bylo fajniejsze. Coście z tym miasteczkiem zrobili? Odpowiedź jest prosta - to co robicie z kolejnym tematem na forum. Szkoda mojego czasu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Dodatkowa atrakcja Napisano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Dodatkową atrakcją, której wtedy nie było jest zwiedzanie pola namiotowego. Napis na wywieszce głosi : "zwiedzanie pola namiotowego 10,00 zł od osoby:) " Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
płać i płacz Napisano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 Miasto nie kontrolują stanu wodociągów. Efekt: awaria za awarią i nieuzasadnione wzrosty cen za wodę. A potem wypaśne samochody i kominowe zarobki. A na koniec głupiej jak Pawlaka umowy z PUWiS dostaną w spadku ( o ile dostaną) zdewastowaną starą się z czasów lat 90-tych.Kto znowu zabuli?Mieszkańcy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka Inska Napisano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 O co chodzi z wodociągami?też mam z nimi gruby problem! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Co problemy z wodociągami mają wspólnego z tematem tego topiku? Nie potraficie założyć nowego tematu? Nie potraficie utrzymać porządku? W domu też macie taki rozpiździaj jaki tu robicie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2018 O 28.08.2018 o 19:24, Mieszkanka Inska napisał: O co chodzi z wodociągami?też mam z nimi gruby problem! Albo ciągniesz wodą albo lejesz wodę ... różnica szalona Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Aaronelova Napisano 24 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Konta nieaktywne powyżej dwóch lat albo coś w ten deseń są usuwane. Poza tym - sprawdź w "Characters" - wpisz tam swój nick. Jak będzie pisało "The character "twoj nick" does not exist" znaczy że usuneli ci konto. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ktoś z Ińska Napisano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 Takie były imprezy ! obejrzyjcie filmiki, teraz to można pomarzyć 😊poziom imprez był i tego już od dawna nie ma 😊 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ktoś z Ińska Napisano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 Ińsko było znane 😊 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ktoś z Ińska Napisano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 coś ciekawego dla każdego 😊 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ktoś z Ińska Napisano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 To były imprezy ! można ? Można ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
RACIN Napisano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2023 9 godzin temu, Ktoś z Ińska napisał: To były imprezy ! można ? Można ! Czyli wszelkie dobra działy się za Racina. Nie ma wyboru Andrzej Racinowski na burmistrza !!! Oby tylko się zgodził ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
baska Napisano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2023 Super facet ,bardzo kulturalny . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińsko za dawnych czasów Napisano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2023 12 godzin temu, Ktoś z Ińska napisał: Takie były imprezy ! obejrzyjcie filmiki, teraz to można pomarzyć 😊poziom imprez był i tego już od dawna nie ma 😊 dokładnie, filmiki na YouTube mówią same za siebie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Dziady Napisano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2023 Żeby cokolwiek zorganizować to trzeba mieś choć odrobinę oleju w głowie a Liwak i Kupczyniak maja puste łby i nic nie potrafią. Oni tylko patrzą swoich korzyści. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Bożena Napisano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2023 Już chyba wolę Mazurka jak Racina, to niemota jest Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Obywatel Napisano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, Bożena napisał: Już chyba wolę Mazurka jak Racina, to niemota jest I Mazurek i Racin będą o niebo lepsi od obecnych gamoni Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi