wiem Napisano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Teraz, chyba napisał: No dalej dalej bo to chyba prowadzi na Ukrainę. Może to być ktoś z ukraińskimi korzeniami i z Ińska wyjechał do Ameryki Północnej Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no i co Napisano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 O ile ja pamiętam to w ostatnich latach nikt nie wyemigrował. Poczytaj kiedy storzono to forum bo znów pissing kieruje na tego kogo chce zdyskredytować w nadchodzących wyborach. Znalazł się Holmes kurde. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
powiedz Napisano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 52 minut temu, cafe napisał: WHO is WHO Domain Name: CAFFE-INSKO.NET Registry Domain ID: 1631291426_DOMAIN_NET-VRSN Registrar WHOIS Server: whois.godaddy.com Registrar URL: http://www.godaddy.com Update Date: 2016-12-20T00:07:37Z Creation Date: 2010-12-21T07:06:07Z Admin Name: Registration Private Admin Organization: Domains By Proxy, LLC Admin Street: DomainsByProxy.com Admin Street: 14455 N. Hayden Road Admin City: Scottsdale Admin State/Province: Arizona Admin Postal Code: 85260 Admin Country: US Ty mi lepiej powiedz skąd ty to wziąłeś? Tu na forum tego nie ma to jakim sposobem wszedłeś w tą wiedzę. UBek CBA CBŚ czy inne służby uruchomiłeś wrogu caffe. Bo ci po piętach tu depczą! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gamoń Napisano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 1 godzinę temu, Olo napisał: Fiucie przez was korzystam z laptopa sąsiada.....nie mam dostepu.....wrócę do domu i koniec....ciekawe do kiedy?! Do czego to podobne zawsze tu byłem alfą i omegą a przez palanta pissing zrobił się syf....wrócę do swojej zasady. Pytanie tylko czy jeszcze będę miał okazję...przecież nie będę latał do sąsiada a z gminnego też nie korzystam bo wiem że sprawdzają kto wchodzi..... Nie próbuj mylić tropów Olo, że jesteś pracownikiem Urzędu. Nie dam wiary że taki szef gebelsowskiej propagandy, kłamstw, pomówień i nie sprawdzonych insynuacji, ma tylko jednego laptopa ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
odbicie Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 O 19.11.2017 o 19:08, Do Olo napisał: To bojkotuj wolna droga. Mi na ten przykład pasowało że Olo pisał o rzeczywistości w gminie. Mnie to interesuje i bardzo ciekawi. A wy gnidy nic tylko węszycie kim on jest. Dla mnie nie ma żadnego znaczenia i skończcie z tymi podejrzeniami. Mnie interesują fakty a fakty są takie że wszystkim nie na rękę wpisy Olo bo prawda w oczy kole. Liwak, Szafran, Kupczyński i Mazurek atakują go najbardziej bo on pokazuje ich "trwanie" we władzy. Olo przeżyj tego bana i potem rób swoje czyli jedź po nich jak po burej suce. napisał baran sam do siebie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
widać Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 47 minut temu, odbicie napisał: napisał baran sam do siebie Pisze baran do barana. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buraki Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 No i takie ku#rwa forum wam baranom odpowiada. Jak nie pisze nikt i nic przeciw tej władzy. O to chodziło? Głupi mieszkańcy takie lemingi jak ich poprowadzi lewcko-pslowski burak tak idą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 7 godzin temu, buraki napisał: No i takie ku#rwa forum wam baranom odpowiada. Jak nie pisze nikt i nic przeciw tej władzy. O to chodziło? Głupi mieszkańcy takie lemingi jak ich poprowadzi lewcko-pslowski burak tak idą. I wszystko jasne, jak się nie pisze źle o władzy to forum do bani ! Tak trzymaj baranie, dzięki !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi