Skocz do zawartości

luźna sugestia do administracji

Rekomendowane odpowiedzi

Administrator tego forum jest bardzo uczulony na tematy związane z banderyzmem, ukraińcami ect.ect.Wtajemniczonym wiadome jest, że sam pochodzi z tej nacji. Banuje dyskutantów głębiej poruszających te tematy. Natomiast wczoraj  zamiast zbanować tych dwóch naszych głupków, zamyka temat. Głupiutkie postępowanie!!!

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 19.11.2017 o 08:58, Gość napisał:

Administrator tego forum jest bardzo uczulony na tematy związane z banderyzmem, ukraińcami ect.ect.Wtajemniczonym wiadome jest, że sam pochodzi z tej nacji. Banuje dyskutantów głębiej poruszających te tematy. Natomiast wczoraj  zamiast zbanować tych dwóch naszych głupków, zamyka temat. Głupiutkie postępowanie!!!

Rozwiń  

Załóż nowy temat i pisz takie są reguły na szanujacych się forach. Też popieram. Załóż temat u UPA banderyźmie ale nie pisz mi tu kocopołów że bogdan to banderowiec. Nie rozumiesz co Admin ci próbuje powiedzieć. Toś nieprzeciętny matoł.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 19.11.2017 o 06:36, Lolo napisał:

Szafran tu nie rządzi i nie pisze

Rozwiń  

szafran TU pisze i rządzi  , jak to zawsze robił on bez tego nie może żyć   !. To on najbardziej szkaluje ludzi , i podpisuje się pod ukradzionymi argumentami bo sam jest za prostak  żeby działać . Już sam naiwny wpis " on tu nie pisze " zdradza wszystko , teraz doskoczy do gardeł swoim kolegom z UG bo zbliża się czas wyborów

Odnośnik do odpowiedzi

Kuźwa - nic sami nie potraficie? Znów mielecie plewy w cudzym temacie?

Jak komuż forum nie pasuje, to nikt nikogo tu siłą nie trzyma. Doceńmy gospodarza, że w przeciwieństwie do Was miał chęć i umiejętności by stworzyć to miejsce. Pewie nie wszystkim co piszemy admin/właściciel się zgadza, ale mnie jak dotąd nic ze strony właściciela złego nie spotkało. Tylko szczujnia usiłowała zakrzyczeć. To normalne. Jak ktoś gówno ma do powiedzenia, a chce zaistnieć, to np. zesra się w salonie, albo opluje innych. Tylko w ten sposób ma zapewnione swoje 5 minut "popularności".

Od Was zależy jaki wkład będziecie mieć w to forum. Zgadywanie kto jest właścicielem ma zastąpić dyskusję? Na tyle tylko Was stać? A może dla odmiany coś napiszecie merytorycznego?

Nie wiem kim jesteś adminie. Może jesteś jednym z włodarzy gminy, a może "opozycjonistą". Tak czy inaczej: szacun bo lekko nie masz. Trzymam kciuki, aby szczujnia nie rozwaliła forum. 

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 19.11.2017 o 11:28, Gostek napisał:

Kuźwa - nic sami nie potraficie? Znów mielecie plewy w cudzym temacie?

Jak komuż forum nie pasuje, to nikt nikogo tu siłą nie trzyma. Doceńmy gospodarza, że w przeciwieństwie do Was miał chęć i umiejętności by stworzyć to miejsce. Pewie nie wszystkim co piszemy admin/właściciel się zgadza, ale mnie jak dotąd nic ze strony właściciela złego nie spotkało. Tylko szczujnia usiłowała zakrzyczeć. To normalne. Jak ktoś gówno ma do powiedzenia, a chce zaistnieć, to np. zesra się w salonie, albo opluje innych. Tylko w ten sposób ma zapewnione swoje 5 minut "popularności".

Od Was zależy jaki wkład będziecie mieć w to forum. Zgadywanie kto jest właścicielem ma zastąpić dyskusję? Na tyle tylko Was stać? A może dla odmiany coś napiszecie merytorycznego?

Nie wiem kim jesteś adminie. Może jesteś jednym z włodarzy gminy, a może "opozycjonistą". Tak czy inaczej: szacun bo lekko nie masz. Trzymam kciuki, aby szczujnia nie rozwaliła forum. 

Rozwiń  

Nic dodać nic ująć.....

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 19.11.2017 o 15:25, Olo napisał:

Nic dodać nic ująć.....

Rozwiń  

Aleś ty Olo hipokryta do kwadratu. Wczoraj z tym pissingiem zeświniłeś i zaśmieciłeś to zacne i potrzebne forum a dzisiaj "judaszowsko" kadzisz Gostkowi "nic dodać nic ująć" .Powinieneś milczeć tutaj  przez 2 tygodnie w sześciu językach.

Odnośnik do odpowiedzi

!!!!!! sądzę że ten jak mu tam olo chce po kimś pojeździć , i nie jestem przekonany czy nie gada sam ze sobą bo tak naiwną rozmowę można tylko prowadzić z samym sobą . Tak na marginesie , zastanówcie się czy ten olo ma wolny czas ? przy tej ilości swoich wpisów pod krzywą olo , nie licząc tych pozostałych . To mi niestety pomimo dużej tolerancji śmierdzi totalnym psycholem i to tyczy się nie tylko ilości wpisów ale także sugestii , domniemać i oskarżeń .

Odnośnik do odpowiedzi

Fiucie przez was korzystam z laptopa sąsiada.....nie mam dostepu.....wrócę do domu i koniec....ciekawe do kiedy?! Do  czego to podobne zawsze tu byłem alfą i omegą a przez palanta pissing zrobił się syf....wrócę do swojej zasady. Pytanie tylko czy jeszcze będę miał okazję...przecież nie będę latał do sąsiada a z gminnego też nie korzystam bo wiem że sprawdzają kto wchodzi.....

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 19.11.2017 o 17:38, cenzura napisał:

Olo rozwala to forum i ciekawe, że wszyscy są blokowani oprócz Ola. Cenzura na całego!

Rozwiń  

to KTO on jest ? na to pytanie jest tylko jedna odpowiedź !!! choć teraz kanalia się starał bardzo zamaskować , jednak każdy kto śledzi to forum widzi jak często zmienia zdanie , to jest część jego strategii jak myślę aby mieszkańcom zakręcić w głowach i odwrócić od jego prawdziwej tożsamości jakże dobrze mieszkańcom znanej już od kilku kadencji

Odnośnik do odpowiedzi
coraz ciekawsze od tzw ola
  W dniu 19.11.2017 o 17:49, Olo napisał:

Fiucie przez was korzystam z laptopa sąsiada.....nie mam dostepu.....wrócę do domu i koniec....ciekawe do kiedy?! Do  czego to podobne zawsze tu byłem alfą i omegą a przez palanta pissing zrobił się syf....wrócę do swojej zasady. Pytanie tylko czy jeszcze będę miał okazję...przecież nie będę latał do sąsiada a z gminnego też nie korzystam bo wiem że sprawdzają kto wchodzi.....

Rozwiń  

A Ty co pijesz dzisiaj , coś chyba za dużo wypaplałeś  jak zwykłe . Puszczają nerwy jak czujesz że ludzie wiedzą kim jesteś !! zresztą sam to potwierdzasz

Odnośnik do odpowiedzi

WHO is WHO

Domain Name: CAFFE-INSKO.NET
Registry Domain ID: 1631291426_DOMAIN_NET-VRSN
Registrar WHOIS Server: whois.godaddy.com
Registrar URL: http://www.godaddy.com
Update Date: 2016-12-20T00:07:37Z
Creation Date: 2010-12-21T07:06:07Z

Admin Name: Registration Private
Admin Organization: Domains By Proxy, LLC
Admin Street: DomainsByProxy.com
Admin Street: 14455 N. Hayden Road
Admin City: Scottsdale
Admin State/Province: Arizona
Admin Postal Code: 85260
Admin Country: US

Odnośnik do odpowiedzi

To bojkotuj wolna droga. Mi na ten przykład pasowało że Olo pisał o rzeczywistości w gminie. Mnie to interesuje i bardzo ciekawi. A wy gnidy nic tylko węszycie kim on jest. Dla mnie nie ma żadnego znaczenia i skończcie z tymi podejrzeniami. Mnie interesują fakty a fakty są  takie że wszystkim nie na rękę wpisy Olo bo prawda w oczy kole. Liwak, Szafran, Kupczyński i Mazurek atakują go najbardziej bo on pokazuje ich "trwanie" we władzy. Olo przeżyj tego bana i potem rób swoje czyli jedź po nich jak po burej suce.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 19.11.2017 o 18:06, cafe napisał:

WHO is WHO

Rozwiń  

Czyli strona caffe-insko.net jest zarejestrowana w Arizonie w USA czy dobrze rozumiem?

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 19.11.2017 o 18:06, cafe napisał:

WHO is WHO

Rozwiń  

No i co to oznacza bo nic z tego nie jarzę. 

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...