gość Napisano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2017 36 minut temu, ciekawy napisał: a może zrobicie jakieś spotkanie i każdy publicznie się wypowie co go boli itd. to by było strasznie ciekawe czy znależli by się odważni tak jak tutaj , co wy na to ?? W każdą środę w urzędzie są dyżury radnych. Idź tam i się wypowiedz co ciebie boli i co proponujesz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mój głos Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 ja tam będę głosował na Szafrana w 2018r Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
buba Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 szafa srafa bacia jadzia czy dziadek józiu ktokolwiek wygra to i tak będzie miał was w d**** założe się że 2-3 miesiące po wyborach będziecie wszyscy wyzywać tu szafe szalwie czy jakos on tam ma Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ciekawy Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 O 17.10.2017 o 18:07, gość napisał: W każdą środę w urzędzie są dyżury radnych. Idź tam i się wypowiedz co ciebie boli i co proponujesz. to czemu tylko tu szczekacie a tam nikt nie pojdzie sie wypowiedziec ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niewiem Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 czy wkońcu dowiem się kim jest ten cały szałwia ? i co on niby dobrego robi ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do supermena szałwiana Napisano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 szałwian ratuj WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!!! nadciąga orkan marcin i z tajnych żródeł wiem ze to sprawka żwirowni z storkowa !!!!! ARMAGEDON Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi