Olo Napisano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Pytam w czym..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
olo kłamie Napisano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Teraz, Olo napisał: Pytam w czym..... ty zawsze kłamiesz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
co ty Napisano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Ty nie pisz że kłamie tylko napisz co w jego wypowiedzi jest kłamstwem. Pisanie że kłamie mnie nie przekonuje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Ja chcę wiedzieć co było kłamstwem...... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gdzie Napisano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Cała ulica armi krajowej w piasku ze skarpy z dino. Ludzie wchodzą i schodzą też wszędzie bokami. Nikt właściciela nie ściga za zabrudzanie miasta i stwarzanie zagrożenia dla kupujących. Gdzie jest władza? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
grażyna Napisano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Jest market Dino i ludziska narzekają, nie było marketu i też było źle... To w końcu jak? Sklep dopiero co postawiony, zrobią coś z tym piaskiem. Czego chcecie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kabza Napisano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Trzeba było stawiać na gminnym placu poniżej. Zyski byłyby większe i bezpieczeństwo murowane. A jak jesteś rządzącym idiotą to o drugiej kadencji zapomnij. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
lol Napisano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 No i na oszczerstwach się skończyło że Olo kłamie. Bo jednak na dementi się nie pokusili. Brawo Olo znów zaplusowałeś? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc. Napisano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 kłamią jak z nut.gdzie realizacja programu wyborczego. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kosa Napisano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 2 godziny temu, gosc. napisał: kłamią jak z nut.gdzie realizacja programu wyborczego. Gdzie realizacja jakiegokolwiek programu? Strategia gminy skończyła sie 2 lata temu. Od 2 lat działają jak dzieci we mgle. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
raczek Napisano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Gdy czytam ińskie forum ( różne działy) to widzę tylko, jak mieszkańcy są skłóceni i wzajemnie się oskarżają, wyzywają, wyśmiewają. Takim zachowaniem nic się nie zmieni, może wręcz i pogorszy sprawę. Jak chcecie, aby Ińsko znowu było takim fajnym miasteczkiem, jak kiedyś to dajcie sobie spokój ze swarami. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
co ty Napisano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Swary generuje władza co nowsza to większa klika. Od mieszkańców wara bałwanie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Swary generuje nawiedzony olo Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
co ty Napisano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 A co ma z tym wspólnego Olo? Nie zganiaj winy na ludzi co tylko pokazują mądrość. Wstydź się szujo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 2 godziny temu, raczek napisał: Gdy czytam ińskie forum ( różne działy) to widzę tylko, jak mieszkańcy są skłóceni i wzajemnie się oskarżają, wyzywają, wyśmiewają. Takim zachowaniem nic się nie zmieni, może wręcz i pogorszy sprawę. Jak chcecie, aby Ińsko znowu było takim fajnym miasteczkiem, jak kiedyś to dajcie sobie spokój ze swarami. Zgoda buduje,niezgoda rujnuje.To stare powiedzenie ciądle jest aktualne czy to w skali makro,czy też mikro.W kraju niesnaski,w naszej gminie wielu posłużyłoby się "łyżką wody",by pozbyć się często wyimagiwanego wroga.A wystarczy tak niewiele.Kontaktu z innymi i życzliwości.Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gdzie byłeś Napisano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Większych dyrdymałów nie czytałem. A gdzie byłeś jak wydawano zgodę dla kopalni? Pisałeś choć słówko "bądźmy wszyscy solidarni wobec takiej decyzji" złej decyzji dla wszystkich mieszkańców? Obłudnik? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
olo kłamie Napisano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 2 godziny temu, gdzie byłeś napisał: Większych dyrdymałów nie czytałem. A gdzie byłeś jak wydawano zgodę dla kopalni? Pisałeś choć słówko "bądźmy wszyscy solidarni wobec takiej decyzji" złej decyzji dla wszystkich mieszkańców? Obłudnik? Przecież w Ińsku nie ma kopalni, nie kłam! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
co ty Napisano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Nie możesz zcierpieć że Olo wam bobu zadaje. Ale tym razem ciągle walisz głową w mur. To nie Olo to ja . A kopalnia w Ińsku jest bo kretyni z Ińsko Razem sprzedali nas za żwirowe srebrniki. Olo no tudz pazur i skrobnij coś bo nie mogą bez ciebie żyć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
olo kłamie Napisano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 olo nie kłam! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
co ty Napisano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Cmoknij Ola w d***?? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 18 godzin temu, co ty napisał: Cmoknij Ola w d***?? Cham! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
co ty Napisano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Taki sam jak ty. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
śmiech na sali Napisano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 O 14.4.2017 o 17:51, Olo napisał: Może czas na prawdziwe zmiany a nie na farbowane lisy...... co myślisz szafran że ciebie ktoś w tej gminie wybierze , ty już całkiem straciłeś rozeznanie co piszesz i w jakiej postaci występujesz upośledzony degeneracie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 No i tu się mylisz.....bo Włodek cieszy się sympatią mieszkańców bardziej niż Jacek i Michał razem wzięci...... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ania Napisano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 a ja sądzę że najlepszym burmistrzem byłbby Pan Zbyszek ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi