developer Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Gmino kiedy macie zamiar odzyskać najcenniejsze place w centrum Ińska i nielegalnie sprzedaną ulicę po obu stronach tych nieruchomości?Czy wasza głupota przewyższa wasze móżdżki? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
przewodniczacy Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 36 minut temu, co wynika napisał: No i czego nie jarzysz? Na prawdę jesteś taki ułom? Czyli nie rozumiesz że do każdej działki jest przewidziany wjazd z drogi gminnej ech szkoda z cieciem gadać. Taki baran jest przewodniczącym rady. Jesteś żałosny i zawistny . Na dodatek wiem że sprawę Mariusza traktujesz priorytetowo bo maszyna jego ma odwalić ci fuchę. ładnie to tak panie patologiczna słomo. Co się czepiasz przewodniczacego on ci nie wydzierżawi ulicy i nie zrobi wjazdów i parkingu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 3 minuty temu, przewodniczacy napisał: Co się czepiasz przewodniczacego on ci nie wydzierżawi ulicy i nie zrobi wjazdów i parkingu. To że nic nie możesz jako przewodniczący to wszyscy wiemy. Problem w tym że jak tobie coś potrzeba to ganiasz za nami jak smród przy gaciach. Jasne że nie zrobisz bo na to trzeba grubej kasy a ty mieszkasz w mysiej norce i na nic cię nie stać. Umiesz tylko siać zamęt dużo kłapać ale generalnie jak przewodniczący jesteś dno. W uchwałach same błędy, nie taka podstawa prawna, taki oszołomek lekki z ciebie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 2 minuty temu, Olo napisał: To że nic nie możesz jako przewodniczący to wszyscy wiemy. Problem w tym że jak tobie coś potrzeba to ganiasz za nami jak smród przy gaciach. Jasne że nie zrobisz bo na to trzeba grubej kasy a ty mieszkasz w mysiej norce i na nic cię nie stać. Umiesz tylko siać zamęt dużo kłapać ale generalnie jak przewodniczący jesteś dno. W uchwałach same błędy, nie taka podstawa prawna, taki oszołomek lekki z ciebie. Tobie odbija raz chwalisz Włodka raz ganisz taka choragiewka z ciebie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 8 minut temu, gosc napisał: Tobie odbija raz chwalisz Włodka raz ganisz taka choragiewka z ciebie Popatrz na siebie .....kogo widzisz.....bo ja kłamcę co obiecał że nie będzie żwirowni, kumoterstwa, koterii, nepotyzmu ach słoma słoma....taki to PZL Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
logika Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 O 10.04.2017 o 19:20, wyborca napisał: Uważam , że jest to obecnie najlepszy kandydat jakiego mamy w gminie na fotel burmistrza , społecznik , zawsze aktywny i zaangażowany w sprawy gminy i mieszkańców który na pewno posiada predyspozycje aby poprawić poziom życia mieszkańców oraz wygląd i atrakcyjność gminy . Ile wypiłeś w święta,że nie rozróżniasz idioty od prowokatora...Czas przestać się łudzić.Wy już nic nie znaczycie poza waszą kliką.Obyście dotrwali do wyboró bo i to nie jest takie pewne.Każdy posiada swoje zaplecze,prawda? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Za każdym razem kiedy tych trzech kiedy wydawało decyzję w sprawie żwirowni pisałem- to obłuda bo oni się odwołują żeby wyglądało że są przeciwni a tak na prawdę pomagają Grzesiakowi....rajca i wiem od razu mnie wyśmiewali i zapewniali że kłamię wymyślam i mam maniakalne podejście.....Kto wg urzędujących i włodarzy ma teraz zaskarżyć decyzję SKO?! ja nie rozumiem tej odpowiedzi i nie wiem co LIWAK< MICHAŁ<SZAFRAN I MAZUREK maja na myśli? kto ma niedbałość i urządzaną hecę pisać skargi.........na dodatek nawet nie mają pomysłu co dalej! Podpowiadam kłamcom wyborczym- uchwała była "intencyjna" i w każdej chwili można wysadzić ją w KOSMOS.....ale to nie ta władza nie ci ludzie nie ta hałastra spod znaku koniczyny i słomy............... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Mam pytanie a tu jakiś kalendarz wydarzeń jest w tym Ińsku bo na stronie wisi 2016 a my tu zaraz maj 2017 , No ale nie na co sie dziwić dyrektor domu kultury pracuje bardzo dużo ,co widać na ogłoszeniu w gablocie przyjmuje w środy od 18:00 do 19:30 a w sprawach pilnych po uzgodnieniu telefonicznym można go spotkać , No śmiech tak to nasze środki publiczne na pensje dyrektora sie wydaje , czy to nie przegięcie ? Ale władza ponoć o tym wie i co ? Pan dyrektor nie ma czasu bo i w szkole w Węgorzynie i tu w Ińsku ciężko pracuje , a taka miała być tu kultura ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Oj włodzio coś ci dzisiaj nie idzie?stary człowiek już nie powinien brać się za władzę....patrzę na ciebie i widać po tobie skołatane nerwy?czekam na głosowania o dzierżawach☝ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Były. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Radni nie zgodzili się na dzierżawę Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Nie obserwuj sali kto pisze bo i tak nie dam się złapać. Cały czas wzrokiem szukasz ale widać jak się spinasz . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 35 minut temu, Olo napisał: Nie obserwuj sali kto pisze bo i tak nie dam się złapać. Cały czas wzrokiem szukasz ale widać jak się spinasz . Co ty tu wypisujesz za bzdury.Sesja skończyła się o 15,20 widziałam jak Włodek wychodził z Gminy razem z Mazurkiem wieżą i Krawczykową ! Nie udawaj że jesteś niewidzialny.Macasz, macasz a nuż uda ci się trafnie odgadnąć sytuację ! A tu klops ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
poraszka Napisano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 3 godziny temu, Olo napisał: Nie obserwuj sali kto pisze bo i tak nie dam się złapać. Cały czas wzrokiem szukasz ale widać jak się spinasz . Całkowita porazka, próba sciemniania nieudana, dzierżawy nie bedzie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 41 minut temu, poraszka napisał: Całkowita porazka, próba sciemniania nieudana, dzierżawy nie bedzie. Nie było mnie tam , więc proszę o informacje ... Której dzierżawy nie udało się sforsować? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 tej o która walczył olo Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 13 minut temu, gosc napisał: tej o która walczył olo No ba... olo wiem za kim stac a za kim nie:P Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
nie kłam Napisano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Nie wiem o co walczył olo ale wiem że arkowi nie dali a Mariuszowi dali czy to prawda? Bo mariuszek dzisiaj stawiał w świetnym humorze. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 19 minut temu, nie kłam napisał: Nie wiem o co walczył olo ale wiem że arkowi nie dali a Mariuszowi dali czy to prawda? Bo mariuszek dzisiaj stawiał w świetnym humorze. miał swietny chumor bo mu baba nadstawiła Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 54 minut temu, gosc napisał: miał swietny chumor bo mu baba nadstawiła Ty gamoniu po gimnazjum w Ińsku. Wyraz "Humor" piszemy przez "H" a nie "CH"... Idź kurczaki doić i krowy oskubywać z pierza. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mike Napisano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Jak widać dzierżawa się gminie opłaca lub nie.Nie mają na nic a wybredzają i pokazują swoją bezmyślność w zdobywaniu każdych dodatkowych środków do budżetu.Tak to jest jak się myśli d*** a nie głową. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Zarówno Pan Arkadiusz jak i Pan Mariusz otrzymali dzierżawę Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 15 minut temu, wiem napisał: Zarówno Pan Arkadiusz jak i Pan Mariusz otrzymali dzierżawę na 1 rok na prubę a puźniej się zobaczy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Wymienieni mają zagwarantowaną dzierżawę na 10 lat.Gratuluję. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Pan Ozga też dostał dzierżawę w Ściennem ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi