ku#rwa Napisano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Co to k**** jest na tym skrzyżowaniu do szkoły. Przecież to chyba kpina z wyborców i mieszkańców. Wjechałem do szkoły i już do młynarskiej nie wjadę. Kogoś pojebało na maksa. k**** byraku tusz d*** i zobacz co się w terenie dzieje. Młynarska zastawiona jak zwykle autami właścicieli a ja zapierdalam na okrążkę i myślę jak tu z tego labiryntu wyjechać. Tak nawet zgodnie z prawem zrobić nie wolno. I ja sprawę tej ulicy nagłośnię w prasie. Bo to drogi dojazdowe do szkoły a nie prywatne . Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2017 9 godzin temu, ku#rwa napisał: Co to k**** jest na tym skrzyżowaniu do szkoły. Przecież to chyba kpina z wyborców i mieszkańców. Wjechałem do szkoły i już do młynarskiej nie wjadę. Kogoś pojebało na maksa. k**** byraku tusz d*** i zobacz co się w terenie dzieje. Młynarska zastawiona jak zwykle autami właścicieli a ja zapierdalam na okrążkę i myślę jak tu z tego labiryntu wyjechać. Tak nawet zgodnie z prawem zrobić nie wolno. I ja sprawę tej ulicy nagłośnię w prasie. Bo to drogi dojazdowe do szkoły a nie prywatne . Brawo...brawo...brawo...Popieram ze wszech miar.... Odnośnik do odpowiedzi
zmienić natychmiast Napisano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Co mnie jakieś stare babcie obchodzą? Mnie obchodzi że nie mogę przejechać od promenady w żadną ulicę do szkoły wszystkie jednokierunkowe. Co to ma znaczyć? Dla mnie to pójście na rękę zimnickim i przyzwolenie na blokowanie całej ulicy Młynarskiej. To skandal!!! A jak ma tam jeździć autobus z dziećmi a jak rodzice mają dojeżdżać do szkoły dłuższą drogą tylko dlatego żeby jedna rodzina miała pod oknem ciszę. Żądam odblokowania ulic bo to niezgodne z prawem. Liwak cwelu byłeś nauczycielem może za rok nim znów będziesz nie oddam głosu na ciebie i twoich pokrętnych koleżków za nic w świecie. Rób tak więcej utrudnień a skończysz szybciej niż myślisz.Niech ten ktoś kto napisał załatwi jakiegoś dziennikarza. Niech pokażą jak rodzina zimnickich zagarnęła najpierw glebę nad jeziorem a teraz całą ulicę. Zmienić to natychmiast!!!! Odnośnik do odpowiedzi
Matka Napisano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Co tu takie milczenie ze strony władzy? Połapali się że nagotowali bigosu? Przecież te ślepe ulice tak zostać nie mogą. Ja dzisiaj kręciłam wbrew przepisom i nawet pod prąd wjechałam. Bo wszędzie znaki ślepa uliczka. W takim miejscu porobić zakazy i jednokierunkowe ulice do tak często jadących rodziców do szkoły. Ktoś ma niepełny mózg. To pewne. Odnośnik do odpowiedzi
Co to jest Napisano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Co to się dzieje na skrzyżowaniu ulic Krzywej, Stodolnej, Młynarskiej i Przybrzeżnej kogoś nieźle pogięło. Zmienić to bo ktoś w końcu zaliczy czołówkę😣 Odnośnik do odpowiedzi
raz Napisano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2017 A ja pojechałem od strony Armii Krajowej zostawiłem dziecko i zjechałem do Młynarskiej i co? I po prawej stoją na ulicy samochody jak na parkingu a ja muszę cofać i wracać. Nie napiszę co wtedy mówiłem bo wyszłyby z tego same krzyżyki. BURMISTRZU chyba już czas po 3 latach ogarniać co nieco w tej gminie. Popieram wszystkich piszących- nagłośnić sprawę w mediach bo śmiedzi układem z Dino i gostkiem z tych działek. Odnośnik do odpowiedzi
gośc Napisano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2017 A mi pasuje bo nie mam samochodu i chodzę na piechotę.W każdą stronę mogę sobie skręcać a wy jak byście mogli to samochodem do szkoły byście wjechali.Dobrze Panie burmistrzu W-F im trzema a nie samochodów -niech na piechotkę chodzą. Odnośnik do odpowiedzi
widać Napisano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Kretyna poznasz po wpisie bo to stary dziad co dzieci nie ma. Bo jakby miał to wiedziałby że każdy rodzic swoje dziecko do przedszkola i szkoły odwozi. Ale kretyn jest kretynem i nic nie zrozumiał. Odnośnik do odpowiedzi
xyz Napisano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2017 16 minut temu, widać napisał: Kretyna poznasz po wpisie bo to stary dziad co dzieci nie ma. Bo jakby miał to wiedziałby że każdy rodzic swoje dziecko do przedszkola i szkoły odwozi. Ale kretyn jest kretynem i nic nie zrozumiał. To nie jedyna nielogiczna decyzja na którą zdecydował się , bądź posłużył się innymi organami Pan Burmistrz... Miasto Ińsko ma granice , ba , nawet jako gmina!!!! Odnośnik do odpowiedzi
widać Napisano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Chodzi o granice miasta Ińsko czy o Granicę wioskę. To co z tymi granicami? Odnośnik do odpowiedzi
gośc Napisano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2017 42 minut temu, widać napisał: Kretyna poznasz po wpisie bo to stary dziad co dzieci nie ma. Bo jakby miał to wiedziałby że każdy rodzic swoje dziecko do przedszkola i szkoły odwozi. Ale kretyn jest kretynem i nic nie zrozumiał. co ty baranie możesz wiedzieć czy ja dzieci mam czy nie.ja samochodu nie mam i dzieci prowadzam z kapcia.Przyjrzyj się przygłupie jeżdżący samochodem tylko jedz pomału kto dzieci z kapcia prowadza.Nie wszyscy są majętni tak ja ty matole czy głąbie kapuściany.Mi te znaki w ogóle nie przeszkadzają mogą nawet być do góry nogami i całą tą ulicę mogą zaorać to będę chodził z dziećmi na jeziorem.Dobranoc kapuściany geniuszu . Odnośnik do odpowiedzi
widać Napisano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Widać żeś kretyn bo to właśnie ulica nad jeziorem jest zamknięta. Kretyn kretyn i jeszcze raz kretyn. Spierdalaj jełopie bezdzietny kutas bez spermy. Odnośnik do odpowiedzi
gamoń Napisano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Dzieci z Ińska, do szkoły piechotką odprowadzać. Z najdalszych krańców miasta 15-20 minut spokojnego rannego spacerku. A po lekcjach dla relaksu przed obiadkiem, spacerek też nie zaszkodzi. Dzieci z wiosek dowiozą autobusy. Znaki mają stać, bo taki był wniosek na sesji, postawiony przez panie radne z Ińskiej Rzeczypospolitej Babskiej, czy jakoś tak podobnie ! I finito jak mawia tu od czasu do czasu, nasz gminny omnibus ! Odnośnik do odpowiedzi
gośc Napisano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Gamoń bardzo trafne spostrzeżenie.Kierownik Zarządu Drug na wniosek Władz realizuje stawianie znaków.Jeszcze trzeba ul Przybrzeżną zrobić jednokierunkową zwłaszcza w czasie sezonu. Odnośnik do odpowiedzi
do głpka Napisano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2017 1 godzinę temu, gośc napisał: Gamoń bardzo trafne spostrzeżenie.Kierownik Zarządu Drug na wniosek Władz realizuje stawianie znaków.Jeszcze trzeba ul Przybrzeżną zrobić jednokierunkową zwłaszcza w czasie sezonu. Ty głupku wszystkie ulice zrób jednokierunkowe żeby ludzie jeździli tylko w jedna stronę! Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2017 W sezonie letnim będzie tak jak teraz (uciążliwość nurków!!), po sezonie, znaki znikną ! Za chwilę burmistrz zleci ich demontaż aż do lata !! Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2017 1 godzinę temu, gość napisał: W sezonie letnim będzie tak jak teraz (uciążliwość nurków!!), po sezonie, znaki znikną ! Za chwilę burmistrz zleci ich demontaż aż do lata !! Czyli miałem rację jest to układ dla kilku cymbałów do których dołączyły głupie baby z rzeczpospolitej babskiej. Jeśli panie Burmistrzu coś się robi pod małą grupę społeczną i to jeszcze na fanaberie tych ludzi to to nakrawa na patologię. Te patologie widać na porządku dziennym...Jednym słowem wiemy już czyja była inicjatywa i kto był wykonawcą tego poronionego pomysłu....Wszystkie takie sytuacje zapisujemy i wykorzystamy w najbliższych wyborach.... mieszkańców udręki dzięki waszym decyzjom przypomnimy....SKOMPLIKOWAĆ LUDZIOM ŻYCIE DLA KILKU NURKÓW I TRZECH GŁUPICH BAB....i jeszcze nad tym debatować na sesji ...takie absurdy tylko w naszej gminie... Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2017 I jak tam licytacja Biopaliw , ktoś kupił? Niech się Pan Burmistrz pochwali Odnośnik do odpowiedzi
Matka Napisano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2017 3 godziny temu, Olo napisał: Czyli miałem rację jest to układ dla kilku cymbałów do których dołączyły głupie baby z rzeczpospolitej babskiej. Jeśli panie Burmistrzu coś się robi pod małą grupę społeczną i to jeszcze na fanaberie tych ludzi to to nakrawa na patologię. Te patologie widać na porządku dziennym...Jednym słowem wiemy już czyja była inicjatywa i kto był wykonawcą tego poronionego pomysłu....Wszystkie takie sytuacje zapisujemy i wykorzystamy w najbliższych wyborach.... mieszkańców udręki dzięki waszym decyzjom przypomnimy....SKOMPLIKOWAĆ LUDZIOM ŻYCIE DLA KILKU NURKÓW I TRZECH GŁUPICH BAB....i jeszcze nad tym debatować na sesji ...takie absurdy tylko w naszej gminie... Najprawdziwsza prawda. Odnośnik do odpowiedzi
widać Napisano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2017 4 godziny temu, Gość napisał: I jak tam licytacja Biopaliw , ktoś kupił? Niech się Pan Burmistrz pochwali Zburzyć te wielkie baniaki szpetne i teren przeznaczyć na hotel. Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Fajny postulat, ale całkowicie nierealny. Teren ma właściciela, więc musi najpierw ktoś go kupić, a potem zbudować hotel w sąsiedztwie być może kopalni. Do tego trzeba wariata, a zdaje się, że tacy kasy nie mają :-P Odnośnik do odpowiedzi
riposta Napisano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2017 A kto powiedział że tam będzie kopalnia? A może zapis planu będzie tereny rekreacji i budownictwa mieszkaniowego? Już coś wiesz że tak pewnie piszesz? Tzn.że władza nas oszukała. Wszystko co zrobiliście i robicie to ze szkodą dla mieszkańców. A wybory tuż tuż. Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Godzinę temu, Gostek napisał: Fajny postulat, ale całkowicie nierealny. Teren ma właściciela, więc musi najpierw ktoś go kupić, a potem zbudować hotel w sąsiedztwie być może kopalni. Do tego trzeba wariata, a zdaje się, że tacy kasy nie mają :-P Gostek wie najlepiej o tym co pisze....wie że stowarzyszenia popłynęły z wiatrem a Ińsko Razem jest za żwirownią....tak więc oszuści oddali walkę walkowerem...wszystkie "rajcy", "radny" czy inny "władza" to zdrajcy....pamiętajcie wyborcy Ińsko Razem.... Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Czyżbyście wreszcie przystępowali do sporządzenia Miejscowego Planu Zagospodarowania Przestrzennego dla tamtego terenu? Pytam, bo jak dotychczas to zdaje się, że liczyliście na sąd i cud :-P Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Siemka Olo. Kiedy jakieś piwko wypijemy za rozwój Ińska? Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi