PiSiory z Ińska Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Proszę bardzo oto kwiat Ińskiego pisiorstwa. Po środku nadprezes i po bokach jego misiaki. Swoją drogą to Ratkowski już wstydu nie ma. Najpierw SLD, PSL, później PO teraz PiS hahaha stary komuch myśli że ludzi oszuka? Bodzio nie lepszy zapytaj cie się co w PRL robił? Szymczyk to samo. Ot rewolucjoniści brakuje tylko czerwonego sztandaru nad wami Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
zamiana Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Mnie to wyglada na zamianę, a nie na zmianę. Świat się przewraca do góry nogami. Dla mnie szok! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Adam Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Świat oszalał Witek w P i S Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 48 minut temu, PiSiory z Ińska napisał: Proszę bardzo oto kwiat Ińskiego pisiorstwa. Po środku nadprezes i po bokach jego misiaki. Swoją drogą to Ratkowski już wstydu nie ma. Najpierw SLD, PSL, później PO teraz PiS hahaha stary komuch myśli że ludzi oszuka? Bodzio nie lepszy zapytaj cie się co w PRL robił? Szymczyk to samo. Ot rewolucjoniści brakuje tylko czerwonego sztandaru nad wami Przyszła władza w naszej gminie : ataman-burmistrz, szofer Czubka - vicek i konował "nic nie umiem" - przewodniczący Rady ! Dobra zmiana ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 14 minut temu, Adam napisał: Świat oszalał Witek w P i S A niech idzie w pisdu! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 A gdzie wielbiciel poprzednio tereski a obecnie Jarosławy, nasz wspaniały Olo ? Nie wzięli go na spęd do Rogowskiego ? Czyżby przewidywał jego klęskę ?! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
szajs Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Godzinę temu, PiSiory z Ińska napisał: Proszę bardzo oto kwiat Ińskiego pisiorstwa. Po środku nadprezes i po bokach jego misiaki. Swoją drogą to Ratkowski już wstydu nie ma. Najpierw SLD, PSL, później PO teraz PiS hahaha stary komuch myśli że ludzi oszuka? Bodzio nie lepszy zapytaj cie się co w PRL robił? Szymczyk to samo. Ot rewolucjoniści brakuje tylko czerwonego sztandaru nad wami Patrzę na to zdjęcie i oczom nie wierzę, przecież to jest tak "doborowe" towarzystwo, że już "lepszego" być nie może. Ja pitole! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Arek Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Witek stary kłusownik od komucha do pisiora zero szacunku do samego siebie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Marek Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Ataman nie lepszy, jego stary zatwardziały komunista, sekretarz partii a synek pisior, przecież stary terebecki się w grobie przewraca jak to wszystko widzi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 39 minut temu, gosc napisał: A gdzie wielbiciel poprzednio tereski a obecnie Jarosławy, nasz wspaniały Olo ? Nie wzięli go na spęd do Rogowskiego ? Czyżby przewidywał jego klęskę ?! Olo wlazł w mysią dziurę i nie wyłazi bo by sie spalił ze wstydu na to wszystko. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tomek Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 5 godzin temu, Gosc napisał: A niech idzie w pisdu! Jak to się człowiek potrafi zeszmacic dla korzyści majątkowych Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Wiadomo o co chodzi! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 5 godzin temu, Gosc napisał: Olo wlazł w mysią dziurę i nie wyłazi bo by sie spalił ze wstydu na to wszystko. Niestety ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mysz Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Kuzwa Olo, serdeczne wyrazy współczucia! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 6 minut temu, mysz napisał: Kuzwa Olo, serdeczne wyrazy współczucia! Kondolencje przyjęte...... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ALEK Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 8 minut temu, Olo napisał: Niestety ? Olo, dzisiaj okazja, posyp łepetynę popiołem, przeproś tych, których niesprawiedliwie oceniasz, odklej się od PiS-owskich pomazańców i przyłącz się do naprawdę dobrej zmiany w naszej Gminie ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 4 minuty temu, ALEK napisał: Olo, dzisiaj okazja, posyp łepetynę popiołem, przeproś tych, których niesprawiedliwie oceniasz, odklej się od PiS-owskich pomazańców i przyłącz się do naprawdę dobrej zmiany w naszej Gminie ! Co to to nie?ja tam taki jak tych trzech komuchów nie będę.....tacy zagorzali komuchy w PIS...ale głowę popiołem posypałem?? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ananas Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Takiego ananasa jak witek to jeszcze w Ińsku nie było, jemu jest wszędzie dobrze byle stołek dawali. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
byłam Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Przyglądając się tej fotografii nie można przejść obojętnie nad faktem, jak można się zeszmacić w parciu do władzy. Po prawicy atamana(niedoszłego burka i aspirującego w przyszłych wyborach !), siedzi kolo, który kilka kadencji wstecz, jako wieżowy przewodniczący RM, nagminnie i bez pardonu, nie dopuszczał do głosu Terebeckiego i innych opozycjonistów. Śmiał im się w nos a oni podskakiwali jak wszy na grzebieniu, wymachiwali łapkami ze skutkiem oczywiście zerowym. Wieża robiła co chciała, przy pomocy swojej prawej łapy Witka konowała co boi się podejść ze strzykawką do ratlerka.Przykład ten jasno pokazuje jak PiS-owcy lub kandydaci na PiS-owców, potrafią się upodlić aby dojść do fruktów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 7 minut temu, Olo napisał: Co to to nie?ja tam taki jak tych trzech komuchów nie będę.....tacy zagorzali komuchy w PIS...ale głowę popiołem posypałem?? Nie pastwcie się się już na Olo. Chłopak posypał głowę popiołem.Przejrzał na oczy i ......ma okazję przyłączyć się do Jacka, Włodka, Michała i Zbyszka ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 6 godzin temu, gosc napisał: Przyszła władza w naszej gminie : ataman-burmistrz, szofer Czubka - vicek i konował "nic nie umiem" - przewodniczący Rady ! Dobra zmiana ! KWIAT IŃSKIEJ POLITYKI Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 5 minut temu, gość napisał: Nie pastwcie się się już na Olo. Chłopak posypał głowę popiołem.Przejrzał na oczy i ......ma okazję przyłączyć się do Jacka, Włodka, Michała i Zbyszka ? I poprzeć żwirownię? Nigdy....... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 8 minut temu, byłam napisał: Przyglądając się tej fotografii nie można przejść obojętnie nad faktem, jak można się zeszmacić w parciu do władzy. Po prawicy atamana(niedoszłego burka i aspirującego w przyszłych wyborach !), siedzi kolo, który kilka kadencji wstecz, jako wieżowy przewodniczący RM, nagminnie i bez pardonu, nie dopuszczał do głosu Terebeckiego i innych opozycjonistów. Śmiał im się w nos a oni podskakiwali jak wszy na grzebieniu, wymachiwali łapkami ze skutkiem oczywiście zerowym. Wieża robiła co chciała, przy pomocy swojej prawej łapy Witka konowała co boi się podejść ze strzykawką do ratlerka.Przykład ten jasno pokazuje jak PiS-owcy lub kandydaci na PiS-owców, potrafią się upodlić aby dojść do fruktów. Święte słowa, tak było! Kiedyś zażarci wrogowie, dzisiaj w jednym szeregu w kolejce po stołki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
zwirek Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 2 minuty temu, Olo napisał: I poprzeć żwirownię? Nigdy....... Ale jak sie do nich przyłczysz to bedziesz ich polnował żeby żwirowni ni eotworzyli Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 3 minuty temu, zwirek napisał: Ale jak sie do nich przyłczysz to bedziesz ich polnował żeby żwirowni ni eotworzyli O widzisz Olo, b.dobry pomysł. Po indiańsku...jak nie możesz pokonać wroga, to.....przyłącz się do niego ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi