gosc Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Baska się załapała do nowoczesnej ha ha ha ha Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 10 minut temu, gosc napisał: Baska się załapała do nowoczesnej ha ha ha ha Co sie smiejesz durniu, Baska to mloda, wyksztalcona i blyskotliwa osoba, dla niej w sam raz na rozpoczecie kariery politycznej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 - nie komentuję.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 3 minuty temu, Olo napisał: - nie komentuję.... Zatkała cie? Ciebie? Takiego starego lisa? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 2 minuty temu, Olo napisał: - nie komentuję.... dlaczego nie komentujesz ? Przez to że to twojej koleżanki koleżanka ? Ty też już porzuciłeś żwir-teresę ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Olo czyżbyś poczuł sie przez swoje żwir-koleżanki wyruchany? Taak mi przykro! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 9 minut temu, Gosc napisał: Olo czyżbyś poczuł sie przez swoje żwir-koleżanki wyruchany? Taak mi przykro! Żartujesz? Nie tykam obcych bab a zwłaszcza starych raszpli....osobiście mnie to cieszy bo jest szansa że PIS zrobi porządki....a ty ciągle nie możesz zrozumieć że jeśli popieram PIS to nie mogę być kolegą żwir-koleżanek...BO TO ZASADNICZA SPRZECZNOŚĆ....komuchów nie trawię ........nic z tym zrobić niestety nie mogę....musisz tę łyżkę dziegciu przełknąć....... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Aśok Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 1 minutę temu, Olo napisał: Żartujesz? Nie tykam obcych bab a zwłaszcza starych raszpli....osobiście mnie to cieszy bo jest szansa że PIS zrobi porządki....a ty ciągle nie możesz zrozumieć że jeśli popieram PIS to nie mogę być kolegą żwir-koleżanek...BO TO ZASADNICZA SPRZECZNOŚĆ....komuchów nie trawię ........nic z tym zrobić niestety nie mogę....musisz tę łyżkę dziegciu przełknąć....... Coś mi tu kręcisz, komuchów nie trawisz a na tym forum twoim ulubionym rozmówcą jest rajca. No to jak z tymi komuchami u ciebie jest? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mieszkanka Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 3 minuty temu, Olo napisał: Żartujesz? Nie tykam obcych bab a zwłaszcza starych raszpli....osobiście mnie to cieszy bo jest szansa że PIS zrobi porządki....a ty ciągle nie możesz zrozumieć że jeśli popieram PIS to nie mogę być kolegą żwir-koleżanek...BO TO ZASADNICZA SPRZECZNOŚĆ....komuchów nie trawię ........nic z tym zrobić niestety nie mogę....musisz tę łyżkę dziegciu przełknąć....... no to odkrył nam się olo kolega żwir-koleżanek od dawna mówiłam, że popiera żwirków ptfuuuu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Teraz, Aśok napisał: Coś mi tu kręcisz, komuchów nie trawisz a na tym forum twoim ulubionym rozmówcą jest rajca. No to jak z tymi komuchami u ciebie jest? Dobrze napisałeś ale nie zrozumiałeś treści.....to tylko "rajca" czyli rozmówca z forum pisze krótko i konkretnie....co to ma wspólnego czy on jest komuchem czy nie .....a jest? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Olo ty musisz być stały w uczuciach, nie możesz skakać z kwiatka na kwiatek. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Teraz, gosc napisał: Olo ty musisz być stały w uczuciach, nie możesz skakać z kwiatka na kwiatek. No i znów ten imbecyl zaczyna ...........no z tobą to akurat żadnej dyskusji nie można prowadzić bo ty w głupocie niereformowalny jesteś....zaraz znów napiszesz że Olo to .....ech szkoda gadać... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Olo a od kiedy rajca tu coś mądrego napisał.On sam sobie zaprzecza .Raz żwirowni chce raz nie teraz znów chce i tak u niego wszystko zależy od koryta. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 6 godzin temu, gość napisał: Olo a od kiedy rajca tu coś mądrego napisał.On sam sobie zaprzecza .Raz żwirowni chce raz nie teraz znów chce i tak u niego wszystko zależy od koryta. 6 godzin temu, gość napisał: Olo a od kiedy rajca tu coś mądrego napisał.On sam sobie zaprzecza .Raz żwirowni chce raz nie teraz znów chce i tak u niego wszystko zależy od koryta. To tak samo jak Olo, raz żwirowni chce raz nie chce i tak w koło Macieju. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
żwirek Napisano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 9 godzin temu, gość napisał: Olo a od kiedy rajca tu coś mądrego napisał.On sam sobie zaprzecza .Raz żwirowni chce raz nie teraz znów chce i tak u niego wszystko zależy od koryta. 2 godziny temu, gosc napisał: To tak samo jak Olo, raz żwirowni chce raz nie chce i tak w koło Macieju. To dlatego obaj się lubią, nadają na jednych falach, raz za a raz przeciw Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 a mnie zastanawia czemu szafran jest taki zawzięty na swoich kolegów z UG , może spodziewał się lepszej posady , lepiej płatnej , może nie starcza mu na płacenie rat i czuje się zawiedziony . Na pewno szykował się na posadę zastępcy , a tu pozostała tylko mało dostatnia fucha którą i tak otrzymał podstępnie . Jak się to ma do wpisów które tutaj zamieszcza naturalnie nie " krokus " , nie jako " KawazMlekiem" lub "Władza" , czy inny dawny nik gdyż tam się sromotnie ośmieszył i spalił , teraz to on "olo" . On doskonale wie że zamącił tym olem w głowach wielu mieszkańców , i świadomie brnie dalej w tym bagnie . Jest to dla mnie bardzo trudne do zrozumienia i na pewno nie produktywne dla gminy i mieszkańców . To po prostu chore . Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi TYLKO o kasę , gdyby był choć trochę ambitny i charakterny to powinien zrezygnować z posady , zamiast podstępnie krytykować i przejść do opozycji aby móc może zrealizować swój wspaniały program . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kość Napisano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 19 minut temu, Gość napisał: a mnie zastanawia czemu szafran jest taki zawzięty na swoich kolegów z UG , może spodziewał się lepszej posady , lepiej płatnej , może nie starcza mu na płacenie rat i czuje się zawiedziony . Na pewno szykował się na posadę zastępcy , a tu pozostała tylko mało dostatnia fucha którą i tak otrzymał podstępnie . Jak się to ma do wpisów które tutaj zamieszcza naturalnie nie " krokus " , nie jako " KawazMlekiem" lub "Władza" , czy inny dawny nik gdyż tam się sromotnie ośmieszył i spalił , teraz to on "olo" . On doskonale wie że zamącił tym olem w głowach wielu mieszkańców , i świadomie brnie dalej w tym bagnie . Jest to dla mnie bardzo trudne do zrozumienia i na pewno nie produktywne dla gminy i mieszkańców . To po prostu chore . Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi TYLKO o kasę , gdyby był choć trochę ambitny i charakterny to powinien zrezygnować z posady , zamiast podstępnie krytykować i przejść do opozycji aby móc może zrealizować swój wspaniały program . E tam, bzdury pan gadasz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
10! Napisano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Godzinę temu, Gość napisał: a mnie zastanawia czemu szafran jest taki zawzięty na swoich kolegów z UG , może spodziewał się lepszej posady , lepiej płatnej , może nie starcza mu na płacenie rat i czuje się zawiedziony . Na pewno szykował się na posadę zastępcy , a tu pozostała tylko mało dostatnia fucha którą i tak otrzymał podstępnie . Jak się to ma do wpisów które tutaj zamieszcza naturalnie nie " krokus " , nie jako " KawazMlekiem" lub "Władza" , czy inny dawny nik gdyż tam się sromotnie ośmieszył i spalił , teraz to on "olo" . On doskonale wie że zamącił tym olem w głowach wielu mieszkańców , i świadomie brnie dalej w tym bagnie . Jest to dla mnie bardzo trudne do zrozumienia i na pewno nie produktywne dla gminy i mieszkańców . To po prostu chore .Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi TYLKO o kasę , gdyby był choć trochę ambitny i charakterny to powinien zrezygnować z posady , zamiast podstępnie krytykować i przejść do opozycji aby móc może zrealizować swój wspaniały program . trafione w 10 , wszystko w temacie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
10 minus Napisano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Bzdury opowiadasz, gdyby Włodek chciał zostać już by nim był. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kij Napisano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Godzinę temu, Gość napisał: a mnie zastanawia czemu szafran jest taki zawzięty na swoich kolegów z UG , może spodziewał się lepszej posady , lepiej płatnej , może nie starcza mu na płacenie rat i czuje się zawiedziony . Na pewno szykował się na posadę zastępcy , a tu pozostała tylko mało dostatnia fucha którą i tak otrzymał podstępnie . Jak się to ma do wpisów które tutaj zamieszcza naturalnie nie " krokus " , nie jako " KawazMlekiem" lub "Władza" , czy inny dawny nik gdyż tam się sromotnie ośmieszył i spalił , teraz to on "olo" . On doskonale wie że zamącił tym olem w głowach wielu mieszkańców , i świadomie brnie dalej w tym bagnie . Jest to dla mnie bardzo trudne do zrozumienia i na pewno nie produktywne dla gminy i mieszkańców . To po prostu chore . Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi TYLKO o kasę , gdyby był choć trochę ambitny i charakterny to powinien zrezygnować z posady , zamiast podstępnie krytykować i przejść do opozycji aby móc może zrealizować swój wspaniały program . Ktoś tu próbuje mieszać i wkłada kij w szprychy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Godzinę temu, 10 minus napisał: Bzdury opowiadasz, gdyby Włodek chciał zostać już by nim był. szafran a ty co dzisiaj wąchałeś , że takie brednie piszesz . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 33 minut temu, Gość napisał: szafran a ty co dzisiaj wąchałeś , że takie brednie piszesz . Na pewno nie to co wy Macieju......... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 O 24.02.2017 o 20:49, Gość napisał: szafran a ty co dzisiaj wąchałeś , że takie brednie piszesz . no ! to już ZENIT!>>>>. jeden palant gada sam że sobą! czas zamknąć dyskusję z jakimś obłąkanym olem szafranem i tym ze stołka gościami wszelkiej maści i i temu podobnymi nie mieszkam w Ińsku i czasem tu zagłądam by wiedzieć co się dzieje w tym zaścianku a tu .....d*** sam jeden wariat ..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
szambo Napisano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 20 minut temu, gość napisał: no ! to już ZENIT!>>>>. jeden palant gada sam że sobą! czas zamknąć dyskusję z jakimś obłąkanym olem szafranem i tym ze stołka gościami wszelkiej maści i i temu podobnymi nie mieszkam w Ińsku i czasem tu zagłądam by wiedzieć co się dzieje w tym zaścianku a tu .....d*** sam jeden wariat ..... Ty kuzwa palancie z tego szambowego forum chcesz się dowiedzieć co się w Ińsku dzieje? Nie masz lepszego źródła? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Maciej Napisano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 25 minut temu, gość napisał: no ! to już ZENIT!>>>>. jeden palant gada sam że sobą! czas zamknąć dyskusję z jakimś obłąkanym olem szafranem i tym ze stołka gościami wszelkiej maści i i temu podobnymi nie mieszkam w Ińsku i czasem tu zagłądam by wiedzieć co się dzieje w tym zaścianku a tu .....d*** sam jeden wariat ..... ten maciej to sam całe szambo. idzie wiosna to przyjedzie gałązki podcinać. zobaczymy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi