gostek Napisano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Pałujcie się dalej między sobą. Udowadniajcie kto ma większe jaja i ostrzejszy język. Przeciwnik się nie spiera. Na spokojnie robi swoje. Kiedyś zaproponowałem stworzenie stowarzyszenia, które byłby stroną w postępowaniu. Co z tego wynikło? Wielkie nic. Czy dziś to się zmieni? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 3 minuty temu, gamoń napisał: A kto ci mówi palancie, że Gmina się odwołuje ? Gdzie to napisane żwirowy popleczniku ? Odwołują się strony min. Szafranowe Towarzystwo...psi chu........... ! Takie odwołanie dla odwołania. Bez sensu skoro i tak wiadomo, że przegra bo nie ma żadnej wiedzy o tym. A ślimak to jeszcze w ogóle ma pomysł na żwirownię? Bo on jako burmistrz nie zrobił praktycznie niczego pożyteczne w sprawie żwirowni. Zupełnie nic. Powiedziałbym nawet, że pomaga im na każdym możliwym kroku... Co z kolei dla mnie jest jednoznacznym sygnałem, że w następnych wyborach mu powiem żeby wyprowadził się z urzędu bo jest kompletnym nieudacznikiem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 24 minut temu, gość napisał: Takie odwołanie dla odwołania. Bez sensu skoro i tak wiadomo, że przegra bo nie ma żadnej wiedzy o tym. A ślimak to jeszcze w ogóle ma pomysł na żwirownię? Bo on jako burmistrz nie zrobił praktycznie niczego pożyteczne w sprawie żwirowni. Zupełnie nic. Powiedziałbym nawet, że pomaga im na każdym możliwym kroku... Co z kolei dla mnie jest jednoznacznym sygnałem, że w następnych wyborach mu powiem żeby wyprowadził się z urzędu bo jest kompletnym nieudacznikiem. To pierwsza prawda.............Druga to jest taka że Szafran zrobi tyle samo co Liwak i Kupczyński ...............czyli NIC......dziękuję! Niech już dzisiaj pakują manatki bo płacić im za nieróbstwo nie zamierzam.............Grzesiak ich wydupczył że hej............Już całe Ińsko huczy od plotek że przepili Ińsko za żwirowe centy.........takie gnidziory........ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
patafiany Napisano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 44 minut temu, gamoń napisał: A kto ci mówi palancie, że Gmina się odwołuje ? Gdzie to napisane żwirowy popleczniku ? Odwołują się strony min. Szafranowe Towarzystwo...psi chu........... ! Ha ha ha a to dobre! Szafranowe Towarzystwo hi hi hi czyli to samo co jest w gminie przepona mi pękła ze śmiechu. W Towarzystwie jest hmmmm jest Michał Jacek i Włodek. Teraz wystąpi Włodek bo Jacek już wystąpił ze skutkiem śmiertelnym dla mieszkańców. Jeszcze zostanie Michał i łatek hłe hłe hłe. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 3 godziny temu, gamoń napisał: Co pozamiatali ? Przecież ty się nieustannie cieszysz żwirowa piąta kolumno ! Nie zacieraj jeszcze rąk, do żwirowni daleka droga. Jeżeli już to tylko jak ty zostaniesz burkiem ! Jeszcze są odwołania i odwołania od odwołań. Pamiętaj Grzesiakowy pomazańcu, że jak IŃSKO RAZEM mówi że żwirowni nie będzie, to wbij sobie do twojego pustego łba, że nie będzie !!! Finito po twojemu i nie siej tutaj wrogiej propagandy ! Panie Zbyszku czy jak pana zwą bo sam się pan mianował jako Rajca .Pan zawsze był za żwirownią. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gnidy Napisano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 11 minut temu, gość napisał: Panie Zbyszku czy jak pana zwą bo sam się pan mianował jako Rajca .Pan zawsze był za żwirownią. Dobry wpis- gratuluję! Pan Zbyszek to przeszedł wszystkie możliwe roszady koalicyjne. Zawsze spadał na 4 łapy. Spasiony kurdupel co tkwił na stanowisku tym samym przez kilka kadencji a skutkiem jest ta decyzja środowiskowa dla żwirowni. Tak Ińsko Razem wypiórkowało mieszkańców. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Roman Napisano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 15 godzin temu, gostek napisał: Pałujcie się dalej między sobą. Udowadniajcie kto ma większe jaja i ostrzejszy język. Przeciwnik się nie spiera. Na spokojnie robi swoje. Kiedyś zaproponowałem stworzenie stowarzyszenia, które byłby stroną w postępowaniu. Co z tego wynikło? Wielkie nic. Czy dziś to się zmieni? To racja. To jest szczekanie kundli zza płotu. Jak przychodzi do otwarciafurtki to podkulaja ogonki i nic nie robią. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Adam Napisano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 22 godzin temu, gnidy napisał: Dobry wpis- gratuluję! Pan Zbyszek to przeszedł wszystkie możliwe roszady koalicyjne. Zawsze spadał na 4 łapy. Spasiony kurdupel co tkwił na stanowisku tym samym przez kilka kadencji a skutkiem jest ta decyzja środowiskowa dla żwirowni. Tak Ińsko Razem wypiórkowało mieszkańców. Niech pan Zbyszek opowie jak go złapali w pracy na zlodziejstwie metali kolorowych w ZNTK w Stargardzie a teraz niby szanujący się obywatel Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 a taki uczciwizna nie wiedziałam o tym Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, Adam napisał: Niech pan Zbyszek opowie jak go złapali w pracy na zlodziejstwie metali kolorowych w ZNTK w Stargardzie a teraz niby szanujący się obywatel Wytłumacz mi co to było ZNTK ? Bo nie kumam !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, Adam napisał: Niech pan Zbyszek opowie jak go złapali w pracy na zlodziejstwie metali kolorowych w ZNTK w Stargardzie a teraz niby szanujący się obywatel A kiedy to było ? Powiedz coś bliższego ! Pojedziemy po rajcy !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
lol Napisano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Nie wypominaj co było 100 lat temu. Sam nie jesteś święty. Patrz sam do czego doprowadziłeś ?wstydź się. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Adam Napisano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, gość napisał: A kiedy to było ? Powiedz coś bliższego ! Pojedziemy po rajcy !! Kilka wiosen minęło od tego zdarzenia pewnie ma już czyste papiery ale zawsze warto wspomnieć jaki to był gagatek Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Adam Napisano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, gość napisał: Wytłumacz mi co to było ZNTK ? Bo nie kumam !! Zakłady Naprawy Taboru Kolejowego Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 4 godziny temu, Adam napisał: Niech pan Zbyszek opowie jak go złapali w pracy na zlodziejstwie metali kolorowych w ZNTK w Stargardzie a teraz niby szanujący się obywatel Mało tego przewodniczący komisji rozwoju??? gospodarczego Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 o dziwo wisola się rozwinęła po komunie a gmina nie.Widać kto jakiego interesu pilnuje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
żart Napisano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 To jest odpowiedź Burmistrza na zadane pytanie. To znaczy kto ma te 30 dni na odwołanie? Bo nie rozumiem?! Gmina? Burmistrz? Rada? Pytam po polsku nauczyciela języka polskiego?! Bo taka odpowiedź to kpina. SKO wydało za burka decyzję a on pisze kocopoły o odwołaniu. Liwak jakbyś był moim uczniem dostałbyś pałę od razu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi