roman Napisano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Na początek proponuję zwrocić się do odpowiednich instytucji o przywrocenie posterunku policji...i zadbać o przestrzeganie prawa,zadbać o ratownikow,uzgodnić z sanepidem czy taki handel co to się odbywa w tym Insku ma rację bytu...???dla kogo ten bałagan?? takie budy i piwo bez toalet ?dla kogo to wszystko?to żarty)))) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tomek Napisano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 1 godzinę temu, roman napisał: Na początek proponuję zwrocić się do odpowiednich instytucji o przywrocenie posterunku policji...i zadbać o przestrzeganie prawa,zadbać o ratownikow,uzgodnić z sanepidem czy taki handel co to się odbywa w tym Insku ma rację bytu...???dla kogo ten bałagan?? takie budy i piwo bez toalet ?dla kogo to wszystko?to żarty)))) Wlasnie pisze cały czas, ze plaza powinna byc uporządkowana. Oczywiscie dodatkowe toalety tez by sie przydały. Co do handlu na plazy - dzieki temu mogą byc pieniądze na utrzymanie plazy i pomostu. Wiec skoro gmina nie ma pieniędzy to jestem za uporządkowanym handlem. To przyciągnie ludzi. Policja to temat na odrębny wątek. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tomek Napisano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 O 15 sierpnia 2016 o 10:42, Tomek napisał: Kilka razy ktos tu wspominał o praniu brudnych pieniędzy... Możecie przybliżyć mechanizm jaki zachodzi w tym przypadku? Kto pierze czyje pieniądze? Olo, gość, powiedzcie cos. Oświećcie wszystkich. Ja nie jestem z władz i chciałbym sie dowiedzieć cos wiecej na temat przestępczego procederu w gminie. Najwyraźniej cos wiecie... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Godzinę temu, Tomek napisał: Olo, gość, powiedzcie cos. Oświećcie wszystkich. Ja nie jestem z władz i chciałbym sie dowiedzieć cos wiecej na temat przestępczego procederu w gminie. Najwyraźniej cos wiecie... Trwa ILF co ci szkodzi podejść do burka i zapytać jak rozporządza kasą. Sprawdź sprawozdanie i wszystko będziesz wiedział. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 3 godziny temu, Olo napisał: Trwa ILF co ci szkodzi podejść do burka i zapytać jak rozporządza kasą. Sprawdź sprawozdanie i wszystko będziesz wiedział. Ten TOMEK to jakiś podejrzany typ , wszystko chciałby wiedzieć , a wystarczy przejść się do gminy i się dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tomek Napisano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 40 minut temu, Gość napisał: Ten TOMEK to jakiś podejrzany typ , wszystko chciałby wiedzieć , a wystarczy przejść się do gminy i się dowiedzieć. No, gdyby w gminie byłoby to takie jasne i gdyby wszystko było widać w sprawozdaniu to zapewne byłoby zle. Rozumiem, ze zglosiliscie to juz na policję lub do innych organów ścigania. Jesli nie zglosiliscie jeszcze organom ścigania to zalecam przemyślenie czy chodzi wam o pranie brudnych pieniedzy (jak wcześniej wspominaliscie) czy o malwersacje. Zapoznajcie sie z tymi terminami, zeby nie wyjsć na idiotów na starcie. Przypominam rowniez, ze wiedząc o przestępstwie macie obowiązek zgłoszenia tego faktu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Ludzie gdzie to ILF .... w Ińsku puchy.....psy d***** szczekają....jak to ma być impreza na skalę ogólnopolską to nikt o niej nic nie wie....tylko ulica ciągle zamknięta tylko po co....najazdu nie ma...szafran też na portalu nie opisuje.... nabrał wody w usta.... dlaczego? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tomek Napisano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 10 godzin temu, Olo napisał: Ludzie gdzie to ILF .... w Ińsku puchy.....psy d***** szczekają....jak to ma być impreza na skalę ogólnopolską to nikt o niej nic nie wie....tylko ulica ciągle zamknięta tylko po co....najazdu nie ma...szafran też na portalu nie opisuje.... nabrał wody w usta.... dlaczego? Jak to wcześniej ktos napisał - bo nie ma pieniedzy. Ale ja myśle, ze nie ma przede wszystkim pomysłu, wizji, planowania. Przez to nie ma w Insku infrastruktury, bazy hotelowej, gastronomicznej, rozrywkowej. Plaza jest brudna, jak pada deszcz to nie ma gdzie usiąść i przekąsić. Nie ma konkurencji to i ceny sa kosmiczne a jakość mizerna. To do czego maja ludzie jechać? W ostatnich latach gminy biją sie o klienta. Wymyślają imprezy, rowniez filmowe. Insko natomiast stoi w miejscu i czeka na pieniądze. Żałosne. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi