Gość Napisano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 coś mi się wydaje że ktoś bada nastroje odnośnie żwirowni Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Całe caffe to ujma dla organizatorów tego forum ....pare idiotów wyraża swoje opinie i gadaja sami ze soba ludzie popatrzcie na przód wy tylko widzicie coś czego niewidzą samorządowcy kobiety zbierają śmieci rękami do kubla! nie maja podstawowych narzędzi do wykonania zleconej roboty.... wodę noszą z jeziora do przystanku by podlać kwiatki! gdzie jest IŃSKO..! gdzie są pomocnicy BURMISTRZA...czyli radni! ... Ja wiem że przewodniczący boi się głosu swojej przeciwniczki bo wszelkie argumenty za i przeciw za sprawa siły głosu nabierają różnego znaczenia LUDZIE O ILE SIE JESZCZE COFNIEMY Odnośnik do odpowiedzi
głupek Napisano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 9 minut temu, Gość napisał: Całe caffe to ujma dla organizatorów tego forum ....pare idiotów wyraża swoje opinie i gadaja sami ze soba ludzie popatrzcie na przód wy tylko widzicie coś czego niewidzą samorządowcy kobiety zbierają śmieci rękami do kubla! nie maja podstawowych narzędzi do wykonania zleconej roboty.... wodę noszą z jeziora do przystanku by podlać kwiatki! gdzie jest IŃSKO..! gdzie są pomocnicy BURMISTRZA...czyli radni! ... Ja wiem że przewodniczący boi się głosu swojej przeciwniczki bo wszelkie argumenty za i przeciw za sprawa siły głosu nabierają różnego znaczenia LUDZIE O ILE SIE JESZCZE COFNIEMY Czytaj przed wysłaniem postu bo nie wiesz o czym piszesz. Forum jest ok tylko taki czub jak ty nie chce przyznać spełnia ono potrzeby mieszkańców. Sam tu piszesz a to znaczy że takich jak ty jest wielu. Ale ty zawsze będziesz pisał że tu jeden pisze sam ze sobą to znaczyłoby że to ty sam ze soba piszesz a przecież to nie prawda. Forum jest jedno z lepszych mających charakter demokratycznego i mam nadzieję takim zostanie. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 53 minut temu, Gość napisał: Całe caffe to ujma dla organizatorów tego forum ....pare idiotów wyraża swoje opinie i gadaja sami ze soba ludzie popatrzcie na przód wy tylko widzicie coś czego niewidzą samorządowcy kobiety zbierają śmieci rękami do kubla! nie maja podstawowych narzędzi do wykonania zleconej roboty.... wodę noszą z jeziora do przystanku by podlać kwiatki! gdzie jest IŃSKO..! gdzie są pomocnicy BURMISTRZA...czyli radni! ... Ja wiem że przewodniczący boi się głosu swojej przeciwniczki bo wszelkie argumenty za i przeciw za sprawa siły głosu nabierają różnego znaczenia LUDZIE O ILE SIE JESZCZE COFNIEMY bez tego forum co niektóry czub czułby się niedowartościowany , gdyż tylko tutaj może się wyżyć i pokazać swoją odwagę a w realu jest tylko beznadziejnym zerem . Siedzi godzinami przy klawiaturze i myśli jak zwrócić na siebie uwagę swoimi mądrościami lub plotami . Taka jest prawda , forum podobnie jak gmina zeszło na psy Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Forum jest SPOKO.Gmina jednak zeszła na psy .Na nic ich nie stać.Park tak zarośnięty że nawet już Szafranowi znudziło się z aparatem po nim robić.Molo też rozebrał to teraz fotek nie ma gdzie robić i co pokazywać.Co do sprzątających to pełne średniowiecze władza im zafundowała.Zero narzędzi muszą nawet z domu swe przynosić .Ja na ich miejscu jak pracodawca nie dba o wyposażenie pracownika w odpowiednia odzież i narzędzia do pracy to położył bym się na trawie i tak sobie przeleżał całe osiem godzin a pogoda sprzyja. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 O 25.5.2016o14:43, Gość napisał: O 25.5.2016o14:43, Gość napisał: Olo tak kadzisz Włodkowi, proponuję powołać KOMITET WYBORCZY NA BURMISTRZA IŃSKA -WŁODKA SZ. Olo tak kadzisz Włodkowi, proponuję powołać KOMITET WYBORCZY NA BURMISTRZA IŃSKA -WŁODKA SZ. do szafro-ola ty jesteś na tym forum praktycznie moderatorem , wszystkim wszystko wyjaśniasz i piszesz tą swoją najsłuszniejszą prawdę . To że wiesz tak wiele o mieszkańcach bardzo mnie zastanawia , mnie np. nie interesuje nic co dotyczy życia i poglądów moich sąsiadów bo to ich prywatna sprawa u ciebie jak widać jest inaczej . Jak dla mnie masz podejście UBeka , a co do twoich poglądów zmieniasz je bardzo często może ma to związek z okresem przekwitania . Każdy wpis który jest nie po twojej myśli jest skrytykowany i autor bardzo często jest obrzucany mięsem . Twój dominujący ton i częsta arogancja i pozbawiona argumentów i braku tolerancji jest niepowtarzalna i nie do podrobienia w tej gminie . Biorąc pod uwagę twoje zapędy obawiam się bardzo następnego oszustwa wyborczego ........... .! Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 46 minut temu, Gość napisał: do szafro-ola ty jesteś na tym forum praktycznie moderatorem , wszystkim wszystko wyjaśniasz i piszesz tą swoją najsłuszniejszą prawdę . To że wiesz tak wiele o mieszkańcach bardzo mnie zastanawia , mnie np. nie interesuje nic co dotyczy życia i poglądów moich sąsiadów bo to ich prywatna sprawa u ciebie jak widać jest inaczej . Jak dla mnie masz podejście UBeka , a co do twoich poglądów zmieniasz je bardzo często może ma to związek z okresem przekwitania . Każdy wpis który jest nie po twojej myśli jest skrytykowany i autor bardzo często jest obrzucany mięsem . Twój dominujący ton i częsta arogancja i pozbawiona argumentów i braku tolerancji jest niepowtarzalna i nie do podrobienia w tej gminie . Biorąc pod uwagę twoje zapędy obawiam się bardzo następnego oszustwa wyborczego ........... .! Gdzie ja kadzę Szafranowi???? Jestem krytyczny chyba najbardziej do tej władzy.....Zastanów się jaką ty masz przeszłość....powiedz gdzie i skąd czerpiesz wiedzę o fałszerstwie wyborczym bo ja o czymś takim nie słyszałem....Ile razy ci powtarzać że JA to JA a nie żaden Szafran...Ja mam chociaż nick a ty nawet jesteś nieznanym "Gość" więc nie rozśmieszaj mnie niemoto....Olo to znak firmowy a nie jakieś Ińsko XXI co żadnych obietnic wyborczych nie spełniło...KONIEC KROPKA... Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 40 minut temu, Olo napisał: Gdzie ja kadzę Szafranowi???? Jestem krytyczny chyba najbardziej do tej władzy.....Zastanów się jaką ty masz przeszłość....powiedz gdzie i skąd czerpiesz wiedzę o fałszerstwie wyborczym bo ja o czymś takim nie słyszałem....Ile razy ci powtarzać że JA to JA a nie żaden Szafran...Ja mam chociaż nick a ty nawet jesteś nieznanym "Gość" więc nie rozśmieszaj mnie niemoto....Olo to znak firmowy a nie jakieś Ińsko XXI co żadnych obietnic wyborczych nie spełniło...KONIEC KROPKA... kadzisz kadzisz cały czas Odnośnik do odpowiedzi
bzdura Napisano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 37 minut temu, Gość napisał: kadzisz kadzisz cały czas Olo jeździ tu po nowej władzy jak po burej suce! Coś ty wymyślasz i siejesz wrogą propagandę. Olo ma rację to jedyna po "rajcy" rozpoznawalna twarz na tym forum a jednocześnie najbardziej konkretni w pisaniu. To moja ocena nie wiem jak inni. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Olo nie tak dawno Szafranowi w zad byś wszedł.Poglądy na władze każdą jak chorągiewka.Cze mu nie piszesz że był konkurs na Dyrektora kina, i kto wygrał,że RIO dało burakom negatywną opinię co do wykonania budżetu za 2015r.W gminie już huczy .Tak ci twoi przydupasy gminę z urzędnikami poprowadzili.Na pewno zgonią na poprzedników bo wytłumaczenia nie ma żadnego.Buractwo zapanowało.Jestem ciekawa czy Pani Dyrektor szkoły obniżą pensję.Część obowiązków przejmie nowo powołana placówka kulturalna ,także o te 3 tyś powinni obniżyć jej pensje a i egzaminy wypadły słabo i też nie piszesz. Gminę Michał rozłoży na łopatki tymi swymi pomysłami.Powinien go Pomidor lub Dec na bar zatrudnić tam by się nadawał. Kto powierzył mu oświatę .Tragedia. Odnośnik do odpowiedzi
pisze pisze Napisano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 17 minut temu, Gość napisał: Olo nie tak dawno Szafranowi w zad byś wszedł.Poglądy na władze każdą jak chorągiewka.Cze mu nie piszesz że był konkurs na Dyrektora kina, i kto wygrał,że RIO dało burakom negatywną opinię co do wykonania budżetu za 2015r.W gminie już huczy .Tak ci twoi przydupasy gminę z urzędnikami poprowadzili.Na pewno zgonią na poprzedników bo wytłumaczenia nie ma żadnego.Buractwo zapanowało.Jestem ciekawa czy Pani Dyrektor szkoły obniżą pensję.Część obowiązków przejmie nowo powołana placówka kulturalna ,także o te 3 tyś powinni obniżyć jej pensje a i egzaminy wypadły słabo i też nie piszesz. Gminę Michał rozłoży na łopatki tymi swymi pomysłami.Powinien go Pomidor lub Dec na bar zatrudnić tam by się nadawał. Kto powierzył mu oświatę .Tragedia. Odkąd ja czytam to "Olo" jeździ po ślimaku i kupczyku aż miło.Nie wiem czy coś pisał na temat RIO ale jak go znam to pisał bo on wszystko wie. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 O 25.5.2016o14:43, Gość napisał: 13 minut temu, pisze pisze napisał: Odkąd ja czytam to "Olo" jeździ po ślimaku i kupczyku aż miło.Nie wiem czy coś pisał na temat RIO ale jak go znam to pisał bo on wszystko wie. musisz go dobrze znać hahaha , ale racja że wie dużo bo lata po Ińsku jakby mu w 4 literach się paliło Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 olo nic już nie wie, źródelko z informacjami mu wyschło Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 wyschnie to jezioro jak olo a raczej olina będzie tak dążyć do tej żwirowni Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 http://bip.insko.pl/pliki/insko/File/budżet%202016/opinie%20RIO/sprawozdanie%20z%20wykonania%202015.pdf RIO zaopiniowało budżet negatywnie ale Komisja Rewizyjna nie podzieliła opinii RIO. Jednym słowem instytucja ludzi wyspecjalizowanych fachowców od cyferek jest głupsza niż naszych trzech radnych z komisji. Chociaż to na razie tylko decyzja KR to jeszcze radni będą mieć głos w czerwcu zobaczymy jak się popiszą. Liwak nie powinien dostać absolutorium ale znając Ińskie realia..............................Miejcie pretensje do Ińsko Razem! Albo lepiej do KR........ Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Godzinę temu, Gość napisał: Olo nie tak dawno Szafranowi w zad byś wszedł.Poglądy na władze każdą jak chorągiewka.Cze mu nie piszesz że był konkurs na Dyrektora kina, i kto wygrał,że RIO dało burakom negatywną opinię co do wykonania budżetu za 2015r.W gminie już huczy .Tak ci twoi przydupasy gminę z urzędnikami poprowadzili.Na pewno zgonią na poprzedników bo wytłumaczenia nie ma żadnego.Buractwo zapanowało.Jestem ciekawa czy Pani Dyrektor szkoły obniżą pensję.Część obowiązków przejmie nowo powołana placówka kulturalna ,także o te 3 tyś powinni obniżyć jej pensje a i egzaminy wypadły słabo i też nie piszesz. Gminę Michał rozłoży na łopatki tymi swymi pomysłami.Powinien go Pomidor lub Dec na bar zatrudnić tam by się nadawał. Kto powierzył mu oświatę .Tragedia. Olo to poważne zarzuty do ciebie, tlumacz sie tu zaraz co z tym RIO, dyrektorem kina i szkolą! Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 3 minuty temu, Gość napisał: Olo to poważne zarzuty do ciebie, tlumacz sie tu zaraz co z tym RIO, dyrektorem kina i szkolą! Przecież Ci napisałem...RIO swoje zrobiło reszta w waszych rękach czyli radnych....na dyrektora był konkurs co można z tym zrobić nie ja byłem w komisji...szkoła jak szkoła Pani Jola tylko szkołę pogrąża ale Liwak ją chwali to co mogę Burmistrza głos jest ważniejszy mimo że jako były nauczyciel tej szkoły zna jej realia...Michał hmmmto inna para kaloszy to był zły wybór ale mój głos się nie liczył....Za to liczył się układ układ i obietnica rodzaju " jak ja wygram "Jacek" to ty Michał będziesz moim zastępcą a Włodek Przewodniczącym....tak się też stało. Do kogo te żale DO MNIE???????? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 2 minuty temu, Olo napisał: Przecież Ci napisałem...RIO swoje zrobiło reszta w waszych rękach czyli radnych....na dyrektora był konkurs co można z tym zrobić nie ja byłem w komisji...szkoła jak szkoła Pani Jola tylko szkołę pogrąża ale Liwak ją chwali to co mogę Burmistrza głos jest ważniejszy mimo że jako były nauczyciel tej szkoły zna jej realia...Michał hmmmto inna para kaloszy to był zły wybór ale mój głos się nie liczył....Za to liczył się układ układ i obietnica rodzaju " jak ja wygram "Jacek" to ty Michał będziesz moim zastępcą a Włodek Przewodniczącym....tak się też stało. Do kogo te żale DO MNIE???????? piszesz jak szafran Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 4 minuty temu, Gość napisał: piszesz jak szafran Obrażasz mnie.....Jak można mnie do niego porównywać....przeproś zaraz bo się pogniewam i więcej ci nic nie napiszę co w gminie się dzieje.... Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 25 minut temu, Olo napisał: http://bip.insko.pl/pliki/insko/File/budżet%202016/opinie%20RIO/sprawozdanie%20z%20wykonania%202015.pdf RIO zaopiniowało budżet negatywnie ale Komisja Rewizyjna nie podzieliła opinii RIO. Jednym słowem instytucja ludzi wyspecjalizowanych fachowców od cyferek jest głupsza niż naszych trzech radnych z komisji. Chociaż to na razie tylko decyzja KR to jeszcze radni będą mieć głos w czerwcu zobaczymy jak się popiszą. Liwak nie powinien dostać absolutorium ale znając Ińskie realia..............................Miejcie pretensje do Ińsko Razem! Albo lepiej do KR........ Co ten kuzwa Liwak zrobił z gmina? Takie długi jak stąd do Berlina! Ja pitole, zarżną Ińsko! Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 9 minut temu, Gość napisał: Co ten kuzwa Liwak zrobił z gmina? Takie długi jak stąd do Berlina! Ja pitole, zarżną Ińsko! Jeszcze zatęsknicie za Racinowskim. Jeszcze On będzie musiał po tej wielkiej opozycji naprawiać syf który zostawią. Nie będzie innej rady. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 za kim ? a kto tych kredytów nabrał ? Liwak czy Racin? olo byłeś, jesteś i będziesz baranem i to żwirowym bo jesteś za tylko wszystkim oczy mydlisz a sąsiadom co innego gadasz Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 7 minut temu, Gość napisał: za kim ? a kto tych kredytów nabrał ? Liwak czy Racin? olo byłeś, jesteś i będziesz baranem i to żwirowym bo jesteś za tylko wszystkim oczy mydlisz a sąsiadom co innego gadasz Jesteś za głupi do dyskusji...zaniżasz poziom. Bez odbioru! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Lista grzechów Liwaka jest bardzo długa, teraz doszła jeszcze negatywna opinia RIO czyli jest bardzo źle, gmina pod rządami Liwaka pada na pysk ale co tam gmina, ważne że wypłata jest. Za dwa lata wymiana burmistrza bo obecny się do niczego nie nadaje. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 gmina pada na pysk przez Racina, Łaniucha projektował, Racin brał kredyty a teraz trzeba spłacać, Łaniucha zarobił a to co zaprojektował, zrobiono na kredyt i się sypie Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi