cap Napisano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Z tym orlkiem to są jaja. Jak w wakacje może być otwarte 4 godziny? To sie w glowie nie miesci. 12-16 ? Będą dni upalne to kto przyjdzie o tej godzinie grać ? Panie Kupczyński myśli się o wszystkich mieszkańcach i dzieciach, a nie tylko o tych co im się nie podobaja godziny orlika. W wakacje powinno być otwarte cały dzień, a jeżeli już Wam tak nie pasuje to przynajmniej od 17-21. Żenada. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kosiarka Napisano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 To weź wykoś sam w Ińsku jest wiele ulic które trzeba kosić baranie jeden i są koszone poczekaj w kolejności a jak masz czas siedzieć i pisać tylko to wykoś sam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Z tym orlkiem to są jaja. Jak w wakacje może być otwarte 4 godziny? To sie w glowie nie miesci. 12-16 ? Będą dni upalne to kto przyjdzie o tej godzinie grać ? Panie Kupczyński myśli się o wszystkich mieszkańcach i dzieciach, a nie tylko o tych co im się nie podobaja godziny orlika. W wakacje powinno być otwarte cały dzień, a jeżeli już Wam tak nie pasuje to przynajmniej od 17-21. Żenada.Ty capie chodzisz na Orlik, że tak pyszczysz? Śmierdzisz capem na odległość! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Co to za rozmowa??? Czy wy już nie potraficie o problemach pisać po polsku i rozsądnie?Szczekające małpy..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka Napisano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Tak zanim skończa kosic zaraz zarosnie od nowa.Ińsko jak wiocha trawsko po pachy i to na terenach gminnych a o nowo bogackich nie wspomne .Powykupywali działki dla biznesu i taki biznes że same trwasko rośnie.Co do zastepcy to juz nie ten sam.Wszystko zaczyna się po tajemnie.Wszelkie informacje na poczatku kadencji zamieszczał na stronie Ińska.Teraz na BIP.-tak jak fakat do OPS a to dla tego że BIP-u wszyscy nie czytają i chca posadkę zapewnić stałą dla IzyMiała być dyrektorka szloły z Chociwla namaszczona przez Szafrana ale nie trzymają Jolędla papieru jakim ma byc opinia kuratorium,za poparcie w wyborach a wyniki gimnazjalne nie zadowalające .Co nie którzy juz trąbili o sukcesie w szkole a tu klapa.Teraz nikt nie pisze o tym problemie.dla rządzących i co ich wybrali wydaje im sie że wszystko jest okej ale ton tylko pozory.nie wiedza jak teraz ludziom mogą spojrzeć w oczy że wybrali sobie taką marna władzę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
... Napisano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Ty capie chodzisz na Orlik, że tak pyszczysz? Śmierdzisz capem na odległość!Chłopino byś odpowiedział normalnie,ale wiadać, że nie wiesz co odpowiedzieć. Masz coś za uszami? Z orlikiem to jest paranoja. Jest dwóch animatorów, ktorzy i tak przez miesiąc nie przerobią pół etatu,gdyż w tygodniu robią po 32 godziny,a i tak nawet nie bo wczesniej zamykają. Są wakacje, dłuższe dni,beda gorace dni. Kto przyjdzie grać o 12 czy o 14 w słońce? Po co budowali orlik? Żeby stał ? W ogóle to powinien być otwarty cały czas. Kto ma chec bierze swoja pilke i idzie grać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 jak jest gorąco to się idzie grać na plaży Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
_______ Napisano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Dobrze ten kukurydza pisze że jestes Ciapak i na do datek komuszy burak. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Przecież to pisze kukurydza vel mieszkanka zwana pachołkiem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Ja to ja Baranie Komuszy a kukurydza to kukurydza,faktycznie coś zostało ci z agentury po rodzicach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Ignorujcie trolla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kukurydza Napisano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Ty sobie możesz ignorować.I tak czytasz bo bez tego nie możesz żyć zakuty barani łbie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Czubku prochy wypaliły ci resztki rozumu. Lepiej wąchaj dalej bo załatać dziur już się nie da.A swoją drogą twoja zajadłość dorównuje zezwierzęceniu podobnemu do gestapo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
popkorn Napisano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Kukurydza ty popkornie daruj sobie te dyrdymały. Miałka to dno izolować ćpunów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kukurydza Napisano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Widzę że szczytujesz .Jednak przeczytałeś a to mi się podoba.Czy ja coś wezmę czy nie to moja sprawa,ty martw się o gminę bo zarośnięta na amen.Nie nadążacie kosić.Gdzie fundusz sołecki -jesteś taki władczy to czemu go niema ,gdzie realizacja waszego programu także nie ma -oj zapomniałem jest tylko NEPOTYZM Zatrudnianie swoich i przygotowywanie krętych ścieżek aby potajemnie ich po wsadzać na stołki.TAK CIAPAKU TO WYGLĄDA Najważniejsze że mieszkańcy czytają i widzą oraz oceniają .Twoja rolą jest chwalenie tu rządzących ,ale z tym jest problem bo za co nawet trawy nie potrafią wykosić na swych gminnych terenach Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Ty chyba jesteś rzadkim goście w Ińsku a twój wywiad źle działa. Zrozumiałe może być tylko to że pachołka od podcierania niemieckich d** nie stać na lepszy wywiad Stasi już nie ma zostaje miałkowy pachołek ale on niedowidzi skutki takie że źle donosi. Bałmarow ty lepiej wywiadem się nie zajmuj zostań przy podcieraniu d** i wymianie pampersów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kukurydza Napisano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Słuchaj CIAPAKU jak byś wiedział co te określenie znaczy to inaczej byś pisał .Ciebie bolszewicka wszawico już nic nie nauczy.Ja wiem swaoje a ty swoje.Zobacz jaką komunę tu wprowadzacie tak jak za Racina .Kobiety na kolanach obrzeża z trawy nożami podcinają.WSTYD są specjalne urządzenia do takich czynnosci kosztuje 24zł.Czy już twoich włodarzy na zakup takich urządzeń nie stać.Tak był za komunyWSTYDMieszkańcy się temu przyglądają.STYRLIC Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Ha haha pachołku tobie nie wstyd??? U nas wszystko wykoszone, każda trawka wyskubana. Gnida taka jak ty nie widzi tylko ma nasłuch od ślepego albo banderowca. Hajda bałmarow. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Słuchaj CIAPAKU jak byś wiedział co te określenie znaczy to inaczej byś pisał .Ciebie bolszewicka wszawico już nic nie nauczy.Ja wiem swaoje a ty swoje.Zobacz jaką komunę tu wprowadzacie tak jak za Racina .Kobiety na kolanach obrzeża z trawy nożami podcinają.WSTYD są specjalne urządzenia do takich czynnosci kosztuje 24zł.Czy już twoich włodarzy na zakup takich urządzeń nie stać.Tak był za komunyWSTYDMieszkańcy się temu przyglądają.STYRLICCo znaczy CIAPAK wiesz tylko ty bo tak na ciebie twoja mać wołała gdy srałeś w majtosy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
% Napisano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Co znaczy CIAPAK wiesz tylko ty bo tak na ciebie twoja mać wołała gdy srałeś w majtosy.Skoro tak dobrze wiesz jak czyja mać wołała swoje pacholę to ty jesteś tym ciapakiem. Jak nic bałmarow jest ciapakiem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kukurydza Napisano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 CIAPAK TO Gość co tu smaruje.Nie ma zielonego pojęcia na temat znaczenia tego określenia.Trudno -duży mózg -mały łep Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do kukurydzy Napisano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Tak jak ty tu smarujesz nie ma gorszego ale skończy się i twoja sielanka pachołku. Idź nocniki zmienić! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ryba Napisano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 KUKURYDZ WEŹ SIĘ PIERDYKNIJ DO JEZIORA TO MOŻE? CIĘ RYBY RUSZĄ. JESTEŚ STARĄ KUKURYDZĄ WIĘC BUL BUL W JEZIORO ŻEGNAJ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kukurydza Napisano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Orlik ma godziny otwarcia jak Ośrodek Zdrowia przy ul.Pięknej.WSTYD Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kukurydza Napisano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Co do naboru na pracownika OPS to jak już pisałem ,jeśli ogłoszenia będą zamieszczane na BIP którego nikt nie czyta to pracownika się nie znajdzie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi