Olo Napisano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Nie jestem w tym okręgu,ale zagłosowałbym na Woźniaka. Równy gość. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
! Napisano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Nie jestem w tym okręgu,ale zagłosowałbym na Woźniaka. Równy gość.Też tak myślę, potrzebna jest świeża krew. Dwóch pozostałych panów mieliśmy przez ostatnie 8 lat na dodatek na dwóch najwyższych stanowiskach. Skończyło się dla gminy niemalże katastrofą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Nie jestem w tym okręgu,ale zagłosowałbym na Woźniaka. Równy gość. Byle nie na Racinowskiego... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Według mnie Pan Terebecki byłby dobrym wyborem :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Ataman na przewodniczącego !!! Włodek pakuj walizki ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Żadnych cwanych lisów co już sto lat działali i nic z tego nie wyszło. Kogoś nowego. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
padalcy Napisano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Ci dwaj pierwsi nie mają za krzty honoru, tyle lat bazowali na naszym budżecie i ciągle im mało w tych ryjach.To trzeba mieć tupet i pochodzenie,żeby liczyć na "swoich". A może lepiej niech jadą walczyć do swoich. Tfu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Szkoda że tylko taki mały wybór. Ludzie z naszego okręgu muszą się bardzo mobilizować. Inaczej wróci stare a stare to nieświeże. Słyszałem że smażalnię ryb mają zlikwidować czy ktoś coś wie dlaczego? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Szkodaże nie startujesz wiele wprowadził bys nowego .Nie czepiaj się tych co podjeli decyzję.Kazdy mógł z innego okręgu startować.Chyba że popierasz władzę dyktatorską.Olo tak jak Ty wyrobiłeś sobie o mnie zdanie to i ja o Tobie mam swoje zdanie.Buzi mi nie zakneblujesz.Śledz prasę.Co ty tu znowu wymyślasz o czepianiu się! Ja też uważam że jest mało kandydatów i dwóch starych capów na dodatek. Którą prasę mamy śledzić bo wiesz że "prasa" to takie szerokie pasmo zależy w jakiej sympatyzujesz. Co ty do tego Ola pijesz pierdoło jedna przecież dobrze że napisał kto startuje. Goń się stąd i będzie po ptokach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Ci dwaj pierwsi nie mają za krzty honoru, tyle lat bazowali na naszym budżecie i ciągle im mało w tych ryjach.To trzeba mieć tupet i pochodzenie,żeby liczyć na "swoich". A może lepiej niech jadą walczyć do swoich. Tfu.I tu się z Tobą zgadzam.Roman na radnego!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Ci dwaj pierwsi nie mają za krzty honoru, tyle lat bazowali na naszym budżecie i ciągle im mało w tych ryjach.To trzeba mieć tupet i pochodzenie,żeby liczyć na "swoich". A może lepiej niech jadą walczyć do swoich. Tfu.I tu się z Tobą zgadzam.Roman na radnego!!!Niech tak będzie Roman na radnego. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Wybory uzupełniające za 11 dni a ci bredzą o wszystkim i o niczym. Racinowski wejdzie do rady i tak to gówno znów trwać będzie do następnych wyborów. Gnojowica w tym Ińsku. Zresztą zamiast zmniejszać zatrudnienie to gmina się rozrasta w urzędników jak świnia w chlewie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Wybory uzupełniające za 11 dni a ci bredzą o wszystkim i o niczym. Racinowski wejdzie do rady i tak to gówno znów trwać będzie do następnych wyborów. Gnojowica w tym Ińsku. Zresztą zamiast zmniejszać zatrudnienie to gmina się rozrasta w urzędników jak świnia w chlewie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Wybory uzupełniające za 11 dni a ci bredzą o wszystkim i o niczym. Racinowski wejdzie do rady i tak to gówno znów trwać będzie do następnych wyborów. Gnojowica w tym Ińsku. Zresztą zamiast zmniejszać zatrudnienie to gmina się rozrasta w urzędników jak świnia w chlewie.Mawiali starzy górale:-co nagle to po diable,albo też- co sie odwlecze to nie uciecze.Zatrudnienie będzie zmniejszone,ale wszystko musi sie odbyć zgodnie z obowiązujacym prawem.Nie sztuką jest kogokolwiek zwolnić,ale też trzeba mieć świadomość,że są jeszcze sądy pracy po których przyjdzie się "wałęsać"i w razie "w" trzeba mieć w zapasie sporo kasy.Racinowski sam nie wejdzie,chyba,że go wyborcy wybiorą.Takie jest prawo demokratycznych wyborów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Czubkowskiego od razu wywaliliście za stołowkowa kuchnie w której wyposarzenie było dzierżawców.Teraz wam nie przeszkadza że po sądach jezdzicie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
rzecznnik Napisano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Czubkowskiego od razu wywaliliście za stołowkowa kuchnie w której wyposarzenie było dzierżawców.Teraz wam nie przeszkadza że po sądach jezdzicie.Jego prawo udać się do sądów. Ale czy dobrze robi ? Ma rodzinę zatrudnioną w szkole a i emerytury może nie doczekać?! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Mozna odwołac ale nie za bzdury które go nie dotyczyły.Tu zabłysli i zrobili czystke jak na Białorusi a teraz niech tłumaczą sie w sądzie,napewno tam im czkawka się odbije.samochód do jazdy trzeba wkorzystac do sadu i pieniedzy znów mniej a jak przyjdzie przywrócic go to znów pieniądze i tak w kółko ,a tu piszą że redukcje etatów w gminie beda robic tylko nie chca od razu bo sadów się boja ,cos jest nie tak,ktoś tu kłamie jak zawsze. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ewka Napisano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Mozna odwołac ale nie za bzdury które go nie dotyczyły.Tu zabłysli i zrobili czystke jak na Białorusi a teraz niech tłumaczą sie w sądzie,napewno tam im czkawka się odbije.samochód do jazdy trzeba wkorzystac do sadu i pieniedzy znów mniej a jak przyjdzie przywrócic go to znów pieniądze i tak w kółko ,a tu piszą że redukcje etatów w gminie beda robic tylko nie chca od razu bo sadów się boja ,cos jest nie tak,ktoś tu kłamie jak zawsze.Oj kłamiesz gościu ,kłamiesz. Ta cala klika na czele z Racinowskim , Terebeckim i Czubkowskim żyła jak w maśle na koszt takich jak ty lokalnych patriotów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
GAP Napisano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Daj przykłady jak żyli baranie,a powiedz na czyj ty koszt zyjesz baranie.Przeciez dostalas niusa od Racinowskiego i teraz jestes dumna bo go niema a ty pracujesz in snujesz się jak pasztet po Ińsku za pieniadze podatników. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Zasłyszałem że jakiś chłopczyna nogę stracił w robocie. Robota na czarno więc będzie wykiwany. Siedzi biedak w domu w miałce i nie chce z nikim rozmawiać ani pokazywać. Ale rodzina coś przebąkuje. Sołtys powinien go odwiedzić i zapytać co i jak. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 To powinien Szafran tam już być.Jak pies pogryzł dziecko w Miałce tuz pzred wyborami to wszedzie pisał i tu i na portalu i po całej gminie jezdził i szukał racina i Irenki.Tak się starał .Teraz juz się wyprostował.Pozatym dobry jego żołnierz Renia z Linówka drugi sołtys powina udzielic wsparcia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
powinien Napisano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 To powinien Szafran tam już być.Jak pies pogryzł dziecko w Miałce tuz pzred wyborami to wszedzie pisał i tu i na portalu i po całej gminie jezdził i szukał racina i Irenki.Tak się starał .Teraz juz się wyprostował.Pozatym dobry jego żołnierz Renia z Linówka drugi sołtys powina udzielic wsparcia.A pracodawca???????? Najpierw niech powie gdzie pracował a dopiero szukaj winnego. Mariusz powinien kasę wydębić od tego co pracował. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 U pracodawcy jak i w gminie wszystko na czarno. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
dureń Napisano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 U pracodawcy jak i w gminie wszystko na czarno.Jak pracodawca nie przestrzega BHP to tak jest. Gmina nie ma nic na czarno ani nic do robotnika co pracuje na czarno. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi