Gość Napisano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Niech kutak zażąda odszkodowania słusznie mu sie należy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Juz tu pisano jak warsinski podcinał drzewa na cmentarzu w Sciennym oczywiscie na czarno bo miało byc tanio a wyszło drogo i noge by sobie odciął piła spalinowa,był wzywany nawet smigłowiec. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kac Napisano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Niech kutak zażąda odszkodowania słusznie mu sie należy.Tak powinien uczynić.Juz tu pisano jak warsinski podcinał drzewa na cmentarzu w Sciennym oczywiscie na czarno bo miało byc tanio a wyszło drogo i noge by sobie odciął piła spalinowa,był wzywany nawet smigłowiec.Co ma warsiński do odszkodowania za wypadek. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Nie udawaj o czym pisałem.Podalem ci przykład że w gminie tez na czarno sie pewne prace wykonuje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 To powinien Szafran tam już być.Jak pies pogryzł dziecko w Miałce tuz pzred wyborami to wszedzie pisał i tu i na portalu i po całej gminie jezdził i szukał racina i Irenki.Tak się starał .Teraz juz się wyprostował.Pozatym dobry jego żołnierz Renia z Linówka drugi sołtys powina udzielic wsparcia.panie Szafran moja córeczka skaleczyła się w rączkę w piaskownicy sąsiadki proszę zrobić śledztwo , chciałabym mieć winnego . Jednocześnie mam pytanie czy odszkodowanie zapłaci mi gmina , sąsiadka czy piaskownica . ? i jeszcze jedno biorąc pod uwagę pana doświadczenie i wiedzę czy mam i na kogo napisać donos ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Pan Woźniak wygrał wybory uzupełniające !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
brawo wyborcy Napisano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Wybory uzupełniające do Rady Miasta Ińsko wygrał p. Roman Woźniak.Podajemy nieoficjalne wyniki wyborów uzupełniających do Rady Miasta Ińsko:1. Roman Woźniak - 41 głosów.2. Andrzej Racinowski - 28 głosów.3. Bogdan Terebecki - 16 głosów. Portal Ińsko serdecznie gratuluje zwycięzcy! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kuroczkin Napisano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 No i hu ....Huczka donosi ,,, Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 I bardzo dobrze! Ludziska mądrze wybrali. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Jełopie nikt nie donosi , wszystko wisi na szybie w szkole a wybory zakończyły się o 21.00 na tyle osób co głosowało to pewnie w 5 min policzyli Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Wybory uzupełniające do Rady Miasta Ińsko wygrał p. Roman Woźniak.Podajemy nieoficjalne wyniki wyborów uzupełniających do Rady Miasta Ińsko:1. Roman Woźniak - 41 głosów.2. Andrzej Racinowski - 28 głosów.3. Bogdan Terebecki - 16 głosów. Portal Ińsko serdecznie gratuluje zwycięzcy!Ja przyłączam się do gratulacji. Miałem nieco wątpliwości ale kamień z serca. Nie będę oglądał tych mord - to jest bardzo wysoka wygrana i wielka porażka dwóch pozostałych kandydatów.Gratulacje, gratulacje i jeszcze raz gratulacje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
bardzo dobrze Napisano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 tak, masz racje Olo, gratulacje dla pana Woźniaka i wyborców, którzy okazali wielką mądrość. Endriu startując w tych wyborach popełnił polityczne harakiri, a ataman to już polityczny trup niestety. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 tak, masz racje Olo, gratulacje dla pana Woźniaka i wyborców, którzy okazali wielką mądrość. Endriu startując w tych wyborach popełnił polityczne harakiri, a ataman to już polityczny trup niestety.Zgadzam się z tą oceną , szczególnie jeżeli chodzi o apetyty byłych samorządowców.Niby nie koryto a jednak ciągnie.Może w końcu zrozumieją,że ich czas już minął.Podobnie jak Komorowskiego.Trzeba dać szansę innym, młodszym i może mniej powiązanym klubami czy też układami . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi