Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

31 minut temu, Odp napisał:

Jakie szczęście, że tacy ludzie jak ty ani w radzie ani w urzędzie nie są. Jad, jad, jad, zawiść, zawiść, zawiść. Zobacz czy zupa ci z gara nie wykupiła. 

Już nie są, bo to pisał Zbigniew 

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Dobrze że tego cwela livaka już niema w końcu możemy robić swoje porządki w gminie. h** wam do tego pedaly livakowe. Wypierd*alać! Jebal was pies! Pani Szkołut robi najlepiej to najlepsza burmistrz w historii Ińska. 

Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkaniec
1 minutę temu, Czystka napisał:

Dobrze że tego cwela livaka już niema w końcu możemy robić swoje porządki w gminie. h** wam do tego pedaly livakowe. Wypierd*alać! Jebal was pies! Pani Szkołut robi najlepiej to najlepsza burmistrz w historii Ińska. 

Najlepsza w czym? W gnojeniu ludzi? W braku pomysłowości na rozwój gminy? A nie już wiem. Pani burmistrz umie pozować do zdjęć i się uśmiechać. Tyle potrafi hahahaha

Odnośnik do odpowiedzi
47 minut temu, Czystka napisał:

A to co? Wstyd że tacy ludzie są w jej gronie. Uważajcie psy na osiedlu zostały spuszczone.

Odnośnik do odpowiedzi

Beztalencia poprzedników wara od burmistrz. Tera jej czas! Ona jest najlepsza! Odpierdolicsie od Agnieszki Weglarz to doskonały fachowiec. To wy upodlacie jeba*e ku*rwy. My was dojedziemy teraz! Won do studnicy! Z nią nasza gmina pójdzie na przód. A pani Szkolot wie co robi. Leszcze jesteście !

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Cioty napisał:

Beztalencia poprzedników wara od burmistrz. Tera jej czas! Ona jest najlepsza! Odpierdolicsie od Agnieszki Weglarz to doskonały fachowiec. To wy upodlacie jeba*e ku*rwy. My was dojedziemy teraz! Won do studnicy! Z nią nasza gmina pójdzie na przód. A pani Szkolot wie co robi. Leszcze jesteście !

No nareszcie ktoś wywalił jak trzeba i to nie Zbyszek tym razem, kupka.

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, najwyższy czas żeby wszyscy zrozumieli że tamci tylko każdego niszczyli. A Pani Burmistrz i Pan Zastępca tego nie robią. Robią wszystko by rozwinąć te gminę. Dlatego zatrudniaja kolejnych fachowców na miejsce zdrajców Liwakowców. Wywieziemy ich na taczkach z tych zasiedziałych stanowisk. Nie roby pierdooloone! WYPIERDAAAAALAĆ

Odnośnik do odpowiedzi
Jak to jest?

Czyli tak jak u góry.Żrą się pomiędzy sobą a cierpią wszyscy wyborcy.To po kiego ch.ja płacimy podatki?Wy je przeżrecie po swojemu a co z nami?Jak odśnieżacie to albo wszystkie ulice,albo żadne.

Odnośnik do odpowiedzi
34 minuty temu, Jak to jest? napisał:

Czyli tak jak u góry.Żrą się pomiędzy sobą a cierpią wszyscy wyborcy.To po kiego ch.ja płacimy podatki?Wy je przeżrecie po swojemu a co z nami?Jak odśnieżacie to albo wszystkie ulice,albo żadne.

Może na agencje ubezpieczeniowa zbuerają. 

Odnośnik do odpowiedzi
37 minut temu, Jak to jest? napisał:

Tym bardziej że podatki płacimy wszyscy. Czyli bez łaski mają to zrobić.

Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkaniec
1 godzinę temu, Cioty napisał:

Beztalencie to jest ta władza...kobieta nie ma o niczym pojęcia nawet ubrać się nie potrafi. Facebook zablokowane komentarze żeby tylko prawdy o sobie nie przeczytać porażka na każdym kroku 

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Jak to jest? napisał:

Ma pojęcie o wszystkim ,pomalutku ,musi porządeczek zrobić ,żeby pracować w spokoju ,tego jej życzę

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, ulica napisał:

Tym bardziej że podatki płacimy wszyscy. Czyli bez łaski mają to zrobić.

A mnie sie zdaje że nie wszyscy płacą, zwłaszcza za śmieci. I co co nie płacą najgłośniej drą ryja.

Odnośnik do odpowiedzi

Oj dziecko, co ja ci mogę powiedzieć o tym burmistrzu… Taki młody, a taki, jak to się mówi, “po swojemu”! Tylko ludzi sobie dobiera takich, co to język mają, jakby im się w piekle hartował. Wulgaryzmy, groźby, no strach na ulicy przejść, żeby przypadkiem na ich towarzystwo nie trafić. A co do poprzednika… oj, to tylko narzekać potrafią! Ciągle tylko “a ten to źle, a tamten to gorzej”. A co sami zrobili? No nic, dziecko, nic! Tylko gadają i gadają, a tu w gminie wszystko stoi, jak stało.

Kiedyś to inaczej było, ludzie mieli szacunek, nawet jak się nie zgadzali. A teraz? Doprowadziłaś do podziału nigdy tutaj nie widzianego. To tylko jeden drugiego opluwa, obraża, a roboty żadnej nie widać. No jak tak dalej pójdzie, to ja już nie wiem, co z tej naszej gminy będzie… Oj, żeby się ktoś za to wziął z głową, bo inaczej to marny los nas czeka!

Odnośnik do odpowiedzi
Pani Węglarz

Słyszałam, że jest pani niezłą aparatką. Rok temu pani syn Julian złamał rękę, a historia, jak do tego doszło, jest naprawdę trudna do uwierzenia. Jechała pani na rowerze z 8-letnim dzieckiem, które, co najlepsze, wciąż woziła pani w foteliku, mimo że w tym wieku powinien już mieć swój rower. Wywróciła się pani, a chłopiec upadł, uderzył o chodnik i złamał rękę. Rozumiem, że traktuje go pani jak niepełnosprawnego, ale może czas najwyższy pozwolić mu na trochę samodzielności? Bo, proszę pani, to aż wstyd.

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz Gienia świat się zmienia. Postawiłaś złą diagnozę. To nie Ewa podzieliła ludzi. To zasługa Liwaka i Kupczyniuka. Wszyscy wiedzą, że Kupczyniuk ma wredny charakter i to on "wykańczał" ludzi a Liwak mu na to pozwalał. I to oni doprowadzili do podziału i nienawiści. Ewa jak na razie zwolniła tylko jedną pracownicę księgowości, Liwak z Kupą mieli w tym czasie na koncie zwolnienie dyrektora szkoły. Zrobili to oczywiście bezprawnie za co musieli  Czubkowskiemu wypłacić odszkodowanie, jak się pewnie spodziewasz nie ze swojej kieszeni lecz z naszych podatków. To tak na początek, a ludzi co ich Kupa z Liwakiem zgnoili jest znacznie więcej.

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Pani Węglarz napisał:

Słyszałam, że jest pani niezłą aparatką. Rok temu pani syn Julian złamał rękę, a historia, jak do tego doszło, jest naprawdę trudna do uwierzenia. Jechała pani na rowerze z 8-letnim dzieckiem, które, co najlepsze, wciąż woziła pani w foteliku, mimo że w tym wieku powinien już mieć swój rower. Wywróciła się pani, a chłopiec upadł, uderzył o chodnik i złamał rękę. Rozumiem, że traktuje go pani jak niepełnosprawnego, ale może czas najwyższy pozwolić mu na trochę samodzielności? Bo, proszę pani, to aż wstyd.

No i co ty nie powiesz? To pierwsze dziecko co złamało rękę? Lepiej powiedz jak Michał poszedł do strażaków, nap.ierdolił się jak bąk (na sępa jak zwykle) i po pijaku spadł ze schodów i złamał rękę.  Ładnie ci teraz?

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, NIE napisał:

A mnie sie zdaje że nie wszyscy płacą, zwłaszcza za śmieci. I co co nie płacą najgłośniej drą ryja.

Co ciekawe ludziom którym się dobrze powodzi, mają samochody nie płacą od lat. Takim złym przykładem są Przepiórscy że Ściennego. 

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Chcę wiedzieć napisał:

Skoro wiecie kto nie płaci to dlaczego nie egzekwuje nie zadlużenia?

Egzekucją zadłużenia zajmowała się ta pracownica księgowości co już nie pracuje, a teraz to podobno znacznie lepiej wychodzi.

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Pani Węglarz napisał:

Puste to takie aby taką krzywdę dziecku robić.. zgłoszenie do opieki społecznej i sądu rodzinnego trzeba wysłać. Podchodzi to o pozbawienie praw rodzicielskich. Znęcanie się nad dzieckiem..

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Pani Węglarz napisał:

Faktycznie pamiętam jak w 2022/2023 oskarżali księdza Mariusza o pedofilię na ich synku poyebani. Zawiadomienia pisali i chcieli go zniszczyć. Czas pokazać papiery Pani Węglarz jaka pani jest naprawdę. 

Odnośnik do odpowiedzi
34 minuty temu, Grubo napisał:

Puste to takie aby taką krzywdę dziecku robić.. zgłoszenie do opieki społecznej i sądu rodzinnego trzeba wysłać. Podchodzi to o pozbawienie praw rodzicielskich. Znęcanie się nad dzieckiem..

A jak tam krzyki na osiedlu ustały? Zbadala to nowa władza? Sprawdzono wszystko? 

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...