Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3.1 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

W dniu 9.01.2025 o 17:44, Była w kinie napisał:

Ta gmina powinna zmienić ludzi w kinie ,tam to dopiero ekipa nieudacznikow .Kto tam uczy dzieci śpiewać,coś okropnego nie urażając dzieciom ,oni niczego nie są winni .Oka nie potrafi nauczyć najprostszej piosenki ,nie mówiąc o prostej  kolędzie,gdzie uszy więdną.Kiedy DECA zwolnili to Michał głupek myślał że Olka lepiej go zastąpi .Jego ciężko zastąpić na dobrego instruktora .On był doskonaly.A tu wielka klapa baba nic a nic nie potrafi Pani burmistrz przecież pani była na kolędzie w kinie ,czy to nauczyciel,który bierze dość duże gaże taka hale  to przesada.A poza tym tam nikt nie nadaje się do tej pracy.Przykro że ludzie zatrudnieni przez głupka Michała i Jacka jeszcze tam siedzą i nie h ja nic nie potrafią 

Rozwiń  

To prawda nic nie robią ,tylko imprezki kupują ,nic od siebie ,jakby byli w innej firmie to dawna by wylot zrobili.Oni nadają się do biedronki lub do Dino ,ale z ich ruchami to też wątpię.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 9.01.2025 o 17:44, Wyborcy? napisał:

Nieudolni to są wyborcy bo z głupoty wybierają coraz głupszych samorządowców.Ci dla odmiany wiedzą jak napelnić swoje kieszenie pieniędzmi wyborców.

Rozwiń  

Ale zabłysnołes za 600 zł napewno napełnią kieszenie weź się nie ośmieszaj. 

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 9.01.2025 o 17:48, Oytkowa napisał:

To prawda nic nie robią ,tylko imprezki kupują ,nic od siebie ,jakby byli w innej firmie to dawna by wylot zrobili.Oni nadają się do biedronki lub do Dino ,ale z ich ruchami to też wątpię.

Rozwiń  

Wojtaszkowa zamknij już mordę bo tylko dupe opierdalasz wszystkim .pamiętaj że ludzie pamiętają jaką byłaś gwiazdą Rybki 

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 9.01.2025 o 17:44, Była w kinie napisał:

Ta gmina powinna zmienić ludzi w kinie ,tam to dopiero ekipa nieudacznikow .Kto tam uczy dzieci śpiewać,coś okropnego nie urażając dzieciom ,oni niczego nie są winni .Oka nie potrafi nauczyć najprostszej piosenki ,nie mówiąc o prostej  kolędzie,gdzie uszy więdną.Kiedy DECA zwolnili to Michał głupek myślał że Olka lepiej go zastąpi .Jego ciężko zastąpić na dobrego instruktora .On był doskonaly.A tu wielka klapa baba nic a nic nie potrafi Pani burmistrz przecież pani była na kolędzie w kinie ,czy to nauczyciel,który bierze dość duże gaże taka hale  to przesada.A poza tym tam nikt nie nadaje się do tej pracy.Przykro że ludzie zatrudnieni przez głupka Michała i Jacka jeszcze tam siedzą i nie h ja nic nie potrafią 

Rozwiń  

Od Pani Oli to wara uczy moją córkę i jestem zadowolony. Napewno tu smaruje wieczna dziewica Agnieszka która chĺopa nawet w domu nie potrafi utrzymać. 

Odnośnik do odpowiedzi
Obserwatorka
  W dniu 9.01.2025 o 19:16, Piotrek napisał:

Od Pani Oli to wara uczy moją córkę i jestem zadowolony. Napewno tu smaruje wieczna dziewica Agnieszka która chĺopa nawet w domu nie potrafi utrzymać. 

Rozwiń  

Nie idzie słuchać tego śpiewu ,jak uczy Olka ,pieprzy dzieciom w głowach ,chyba ty się nie słyszysz i nie broń gamonia ,bo płacą jej za naukę ,a nie za siedzenie i picie kawki i ploty.Slyszalamjak  twoja córcia i ty śpiewacie, to nie śpiew na jakimkolwiek poziomie,tylko mam słuch i słyszę .

Odnośnik do odpowiedzi

Nie osądzaj Agnieszki bo to ja piszę mam słuch doskonały .Olka uczy już parę lat i nic nie potrafi nauczyć nawet twojego dziecka .Przykro nie takiego instruktora chcemy .Olka to beztalencie totalne .

Odnośnik do odpowiedzi
Obiektywny

Tak czytam te wasze wypociny i żal mi was ,dupsko ojebac komuś to jest wasze motto ,widzę że Pani Wojtaszkowa robi zdjęcia ale chyba kalkulatorem lepiej by wyszły ,Panie Procyk weź się Pan za robotę w końcu bo narazie tylko ludzi skłóciłes, Pani Burmistrz to samo charytatywnie Pani nie pracujesz za te 9 miesięcy nic nie robienia skasowałaś Pani już 150 tys, procyk że 100 za nic nie robienie .Dobranoc 

Odnośnik do odpowiedzi
Małgośka

A wybierają ich głupcy i rodzinne klany.To samorząd na pięć lat.Zdążą was wycyckać.Nie rozumiecie co to jest globalne myślenie o całej gminie.Jesteście palantami.Niech was dalej skubią.Patrzę na tę waszą zapyziałą gminę i cieszę się że już tutaj nie mieszkam.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 9.01.2025 o 21:31, Małgośka napisał:

A wybierają ich głupcy i rodzinne klany.To samorząd na pięć lat.Zdążą was wycyckać.Nie rozumiecie co to jest globalne myślenie o całej gminie.Jesteście palantami.Niech was dalej skubią.Patrzę na tę waszą zapyziałą gminę i cieszę się że już tutaj nie mieszkam.

Rozwiń  

Jak tu nie mieszkasz to sie nie odzywaj

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 10.01.2025 o 06:19, Maciek napisał:

Pani Burmistrz skoro nie podpisałaś Pani umowy na odśnieżanie chodników i dróg to łap załopate z z Procykiem i odśnieżanie.Ps wez jeszcze Wojtaszkową bo ona jest od Promocji chyba Ińska

Rozwiń  

Ale z ciebie głupek!

Odnośnik do odpowiedzi
Tak to działa

Zauważyliście,że od kiedy Szkołutowa została burkiem to ulica do jej domu jest oczyszczana w pierwszej kolejności.Dziury też załatano ale przy gminie już się tak nie śpieszyli.A dziury w drodze do cmentarza tej od drugiej strony jak były tak nadal są.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 10.01.2025 o 23:05, Ewa napisał:

Kiedy nowa przewodnicząca zacznie egzekwować działania burmistrzami na zapytania radnych opozycyjnych?

Rozwiń  

Przewodnicząca może tyle co żyd za okupacji ! A radni mogą zadawać pytania burmistrzowi tylko w ramach swoich kompetencji. Gooowno ich obchodzi np. kogo burmistrz zatrudnia w Urzędzie. Na takie zapytania durnowatych radnych nie ma obowiązku burmistrz odpowiadać! Jasne banany, rusiele i inne głupole ??

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 11.01.2025 o 06:38, Pytek napisał:

Przewodnicząca może tyle co żyd za okupacji ! A radni mogą zadawać pytania burmistrzowi tylko w ramach swoich kompetencji. Gooowno ich obchodzi np. kogo burmistrz zatrudnia w Urzędzie. Na takie zapytania durnowatych radnych nie ma obowiązku burmistrz odpowiadać! Jasne banany, rusiele i inne głupole ??

Rozwiń  

Jakie szczęście, że tacy ludzie jak ty ani w radzie ani w urzędzie nie są. Jad, jad, jad, zawiść, zawiść, zawiść. Zobacz czy zupa ci z gara nie wykupiła. 

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...