Opek Napisano Piątek o 06:47 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 06:47 11 minut temu, Zbyszek napisał: Panie Rusielewicz brawo za to co Pan powiedział na sesji że za 16 tys miesięcznie oczekujemy jakiegoś rozwoju i strategii dla Gminy a nie sprawozdania majstra z budowy. Oj dał im popalić Rusielewicz, ale i ta Maryśka. Brawo w końcu ktoś stanął za mieszkańcami. Brawo Radni. To pierwsza taka rada która która się w końcu odzywa, a nie podnosi ręce jak im każą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka Napisano Piątek o 07:09 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 07:09 Ewka ty zamiast wytykać weź się do roboty. Myślałaś, że za 16 tys, będziesz siedzieć i pachniec? Z tym bistro to widać, też dobre jaja sobie zrobiliście. Jak ci didi mówi to przy kamerach to znaczy żeś gadała że przytuliła, a dowody masz? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Brawo Napisano Piątek o 08:31 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 08:31 Jestem pod wrażeniem konkretnych działań radnych w okresie między sesyjnym. Wykonują godną i odpowiedzialną pracę. Nie jak pani burmistrz która tylko referuje dokumenty przygotowane przez pracowników. Ciekawe dlaczego pani nie zrobiła audytu w szkole? Była pani jej główną księgową. Jakie kwiatki pani ukrywa? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Widz Napisano Piątek o 10:01 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 10:01 Radni aktywni bo robią wszystko żeby nową władzę wykurzyć jak by burmistrzem został liwak to dalej by milczeli na sesjach i podnosili rączki że wszystko dobrze jest, ale wychodzą kwiatki jakie nam zostawił to tym nie można mówić Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lol Napisano Piątek o 12:01 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 12:01 1 godzinę temu, Widz napisał: Radni aktywni bo robią wszystko żeby nową władzę wykurzyć jak by burmistrzem został liwak to dalej by milczeli na sesjach i podnosili rączki że wszystko dobrze jest, ale wychodzą kwiatki jakie nam zostawił to tym nie można mówić Uważam że nie masz racj większość radnych jest nowa Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Baska Napisano Piątek o 12:08 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 12:08 4 minuty temu, Lol napisał: Uważam że nie masz racj większość radnych jest nowa To też ludzie liwaka i dawny kadam,przecież my się znamy i wiemy co kto sobą reprezentuje .Ci to bez mózgu inteligencja. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gdzie Napisano Piątek o 12:20 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 12:20 Gdzie do uja jest ten co nagrywa sesje,dla czego ludzie nie mogą oglądać .Ten bałwan zamarzł już. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ha ha ha Napisano Piątek o 13:04 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 13:04 Godzinę temu, Lol napisał: Uważam że nie masz racj większość radnych jest nowa Sterowanie przez liwaka i kupe Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Moja ocena cyrku Napisano Piątek o 14:05 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 14:05 Ktoś słusznie napisał,że to cyrk.Tę niby sesję nawet nie zakończono formalnie.Radni na czele z wieloletnim radnym Kościelnym nie umieli włączyć mikrofonu przez co nie była słyszalna.Takie postępowanie dowodzi tylko,że jest to walka pomiędzy radnymi lewaka i kupy a obecną bardzo nieporadną władzą,która nie potrafi merytorycznie uzasadnić swoich argumentów.Natomiast blokowanie wpisów na gminnym Facebooku to już łamanie zasad do niezależnych wypowiedzi mieszkańców i nie tylko.Nic dobrego z tego dla gminy nie wyniknie a ludzie będą jeszcze bardziej skłóceni.Dodatkowo źle šwiadczy postawa Burmistrz Szkołut wdającej się w pyskówki a nie mądre argumenty. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kijek Napisano Piątek o 14:36 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 14:36 Godzinę temu, Ha ha ha napisał: Sterowanie przez liwaka i kupe Niestety ale jest to zdalne sterowanie głupkami z rady. Sługusy Liwaka śmieją się po pachy ale nie rozumieją że kiedyś przyjdzie czas się rozliczyć. Kiedyś Liwak zawsze mówił to nie moja decyzja tylko rady i był czysty. Teraz radni też nie rozumieją rozgrywki Michała i Jacka ale to pani burmistrz powie to nie ja to radni. Pamiętajcie radni kij ma zawsze dwa końce. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
można Napisano Piątek o 14:39 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 14:39 2 godziny temu, Gdzie napisał: Gdzie do uja jest ten co nagrywa sesje,dla czego ludzie nie mogą oglądać .Ten bałwan zamarzł już. Sesję można było oglądać od początku do końca na żywo. Bez żadnych problemów problem mają radni którzy nie wiedzą do czego służy mikrofon. Na te ułomności recepty nie mamy. Sesję można wciąż oglądać ile się chce. Może nie jesteś w kraju tylko na innych łączach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Robert Napisano Piątek o 15:50 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 15:50 Godzinę temu, kijek napisał: Niestety ale jest to zdalne sterowanie głupkami z rady. Sługusy Liwaka śmieją się po pachy ale nie rozumieją że kiedyś przyjdzie czas się rozliczyć. Kiedyś Liwak zawsze mówił to nie moja decyzja tylko rady i był czysty. Teraz radni też nie rozumieją rozgrywki Michała i Jacka ale to pani burmistrz powie to nie ja to radni. Pamiętajcie radni kij ma zawsze dwa końce. Debilu to ta twoja Burmistrz I jej ochroniarz są słabi nie mają wogole pojęcia o zarządzaniu Gminą ani też zdobywaniu kasy z zewnątrz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wyborca Napisano Piątek o 16:49 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 16:49 A co uja robi pracownik który jest od szukania takich środków, też bierze kasę i to nie małą, ale może też jest przeciwko burmistrz. Kiedyś tu pisano że niewiele mniej od Burmistrz zarabiają kierownicy i skarbnik koło 10 tysi pewnie przytulają Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Do debila radnego Napisano Piątek o 16:53 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 16:53 Piszę do tego debila co skakał jak pchła na nitce, że niepotrzebnie wydano pieniądze na szkolenie radnych. Ty patałachu tych szkoleń było za mało, bo nawet mikrofonu debile nie potraficie włączyć a co mówić o umiejetności zarządzaniu gminą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Odp Napisano Piątek o 17:24 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 17:24 29 minut temu, Do debila radnego napisał: Piszę do tego debila co skakał jak pchła na nitce, że niepotrzebnie wydano pieniądze na szkolenie radnych. Ty patałachu tych szkoleń było za mało, bo nawet mikrofonu debile nie potraficie włączyć a co mówić o umiejetności zarządzaniu gminą. A ciebie kto szkolił? Józek? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Romek Napisano Piątek o 18:16 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 18:16 Młodzi radni ,kto jest nieukiem to zostanie ,takim to najlepiej wychodzi ujadanie ,żeby było głośno. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olaf Napisano Piątek o 18:26 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 18:26 9 minut temu, Romek napisał: Młodzi radni ,kto jest nieukiem to zostanie ,takim to najlepiej wychodzi ujadanie ,żeby było głośno. Boli ci że mają inne zdanie niż twoja Pani I jej pomocnik Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
nic Napisano Piątek o 18:35 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 18:35 nic mnie nie boli bo mam na to wszystko wyj,ebane Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Julką Napisano Piątek o 18:53 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 18:53 16 minut temu, nic napisał: nic mnie nie boli bo mam na to wszystko wyj,ebane Widać jaki radny jest ubogi,ja nie jestem ani za tym ,ani za tamtym. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Picknic Napisano Piątek o 19:28 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 19:28 5 godzin temu, Moja ocena cyrku napisał: Ktoś słusznie napisał,że to cyrk.Tę niby sesję nawet nie zakończono formalnie.Radni na czele z wieloletnim radnym Kościelnym nie umieli włączyć mikrofonu przez co nie była słyszalna.Takie postępowanie dowodzi tylko,że jest to walka pomiędzy radnymi lewaka i kupy a obecną bardzo nieporadną władzą,która nie potrafi merytorycznie uzasadnić swoich argumentów.Natomiast blokowanie wpisów na gminnym Facebooku to już łamanie zasad do niezależnych wypowiedzi mieszkańców i nie tylko.Nic dobrego z tego dla gminy nie wyniknie a ludzie będą jeszcze bardziej skłóceni.Dodatkowo źle šwiadczy postawa Burmistrz Szkołut wdającej się w pyskówki a nie mądre argumenty. Całkowicie się ,zgadzam z sesji zrobiono jarmark.Brakowalo tylko piwa i kiełbasek. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
zacznijmy Napisano Piątek o 20:36 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 20:36 Rzecz niebywała. Pani burmistrz proszę zapytać prawnika on potwierdzi. Sesja nie została zgodnie z prawem zakończona. Byłem do końca na sesji. Od przewodniczącego rady nie padło zdanie "zamykam VII sesję rady gminy" radnych już na sali nie było. Zatem sesja trwa. To skandal! Trzeba to zgłosić do wojewody no to jest złamanie prawa a uchwalone uchwały nieważne. Ku przestrodze bo uśmiechnięci radni koalicji Liwaka bekną. Zwłaszcza przewodniczący Władysław Tomczyk. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Sesja Napisano Piątek o 20:40 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 20:40 Niestety ale szanowny Pan Tomczyk nie nadaje się tam na przewodniczącego. Brak dykcji ciągle się myli czasami nie wiadomo co w ogóle mówi bo ciągle się poprawia i jest brak sensu albo ktoś go poprawia. A co do prawnika to raczej nie prawnik tylko radca prawny który nie ma o niczym pojęcia. Zostają mu zadawane pytania na które nie odpowiada nawet nie próbuje. Ale człowiek bez kompetencji albo zostało mu zabronione odpowiadanie na niewygodne dla burmistrz pytania. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
zacznijmy Napisano Piątek o 20:43 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 20:43 2 minuty temu, Sesja napisał: Niestety ale szanowny Pan Tomczyk nie nadaje się tam na przewodniczącego. Brak dykcji ciągle się myli czasami nie wiadomo co w ogóle mówi bo ciągle się poprawia i jest brak sensu albo ktoś go poprawia. A co do prawnika to raczej nie prawnik tylko radca prawny który nie ma o niczym pojęcia. Zostają mu zadawane pytania na które nie odpowiada nawet nie próbuje. Ale człowiek bez kompetencji albo zostało mu zabronione odpowiadanie na niewygodne dla burmistrz pytania. Co nie zmienia faktu że sesja niezakończona trwa. Zgadzam się też z Twoją wypowiedzią. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ja nie mogę Napisano Piątek o 22:27 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 22:27 Kurde może do 6 będą tam siedzieć i czekać na prezenty od Mikołaja, to wtedy przewodniczący skończy sesje Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wyborca Napisano Sobota o 07:22 Zgłoś Udostępnij Napisano Sobota o 07:22 8 godzin temu, Ja nie mogę napisał: Radni siedzicie jeszcze w gminie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi